Ja ovu kremu koristim već godinama: La Roche Toleraine Sensitive Creme, svašta sam probala i sve mi je radilo probleme, a ova nikad.
Leptirica ja ti ni ne znam što si to pitala, al mi je drago da si tu, pa se nadam da su ti mučnine malo oslabile.
Petrucika, jesu oni tebi već ranije rekli da je curica, ja sam bila zapamtila da ti nosiš curicu.Ja sam danas išla dat krv za torch i napokon urin za Uk, pa ćemo vidjet.
💙 5/2023
Ja ovu kremu koristim već godinama:La Roche Toleraine Sensitive Creme, svašta sam probala i sve mi je radilo probleme, a ova nikad.
Leptirica ja ti ni ne znam što si to pitala, al mi je drago da si tu, pa se nadam da su ti mučnine malo oslabile.
Petrucika, jesu oni tebi već ranije rekli da je curica, ja sam bila zapamtila da ti nosiš curicu.Ja sam danas išla dat krv za torch i napokon urin za Uk, pa ćemo vidjet.
Jesu na proslom pregledu 18.12. Mi je doktor prvi puta rekao da je curica sad mi je potvrdio!! Ali ja sam to osjecala od pocetka kao sto je spomenula Maslacak par puta sam i tu spominjala da imam isjecaj da nisim curicu!! Sad je potvrdeno drugi put tako daa nema greske🥰
+ 10.10.
Cure koje osjetite pokrete, gdje ih osjecate? Ja ih sad odjetim doslovno iznad stidne kosti, strah me ds je to prenisko. I u prvoj tr sam imala skracen cervix pa mi nije svejedno..
Ja sam isto ful nisko osjecala nesto, nemam pojma jesu to pokreti ali isto kako je Petrucika rekla kao mala ribica da me pika iznutra. Na pregledu u ponedjeljak mi je dr rekla kako mi je posteljica sprijeda pa nemam pojma jel to uopce to :(
Žene, ima li tu netko iz Istre? Imala bi pitanje glede trudničkog tečaja. Naime, osim Istarskih domova zdravlja trudniči tečaj provode i u Općoj bolnici Pula te me zanima jesu li to tečaji s istim predavačima, postoje li neke razlike i koji je bolji? Moja ginekologica me uputila da se zabilježim na tečaj koji provode Istarski domovi zdravlja a jedna dalje poznanika mi je rekla da je trudniči tečaj u Općoj bolnici Pula bolji jer tamo bude osoblje koje će biti i prilikom poroda pa da je kao bolje, nije znala sve detalje osim toga. Sad sam u dilemi na koji ići...
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Vezano za strije, jos ih nisam primjetila a trbuh mi je vec poprilicno iskocio 😂 mislim da su mi sve 2,5kg samo u trbuh i sise otisle 😅 Kremu za lice koristim dnevnu i nocnu kremu smilje od olivala, to je jedino sto stavljam na lice vec godinama i super su mi bas u toj kombinaciji. Dnevna je jako hidratantna a nocna masnija i to mi bas odgovara i sigurno je za trudnice. Inace ne koristim nista, niti sminku niti serume ili bilo sto ostalo 🙈 Sada sam jedino dodatno uvela to mazanje za strije pa kombiniram par trudnickih ulja i kremu (alverde, weleda i olival)
Inace cure ako ste u potrazi za trudnickim hlacama ja sam na asosu nasla dosta velik izbor i povoljnije cijene nego kod nas. Brzo mi je sve doslo samo mi djeluju mrvicu veci kalupi nego kad kupujem ovdje u trgovinama pa mozda da to provjerite ako cete narucivati. Ja sam sada uzela broj manji i broj koji inace nosim i oba mi dobro stoje, prvi put uzela broj veci pa morala vracati jer sam plivala u njima. Za kvalitetu jos ne znam ali djeluju dobro na prvu 😄
Ja ovu kremu koristim već godinama:La Roche Toleraine Sensitive Creme, svašta sam probala i sve mi je radilo probleme, a ova nikad.
A to je jedan od parametra TORCHa, budeš vidjela kad dobiješ nalaze kakvi će tebi biti parametri.
A šta se tiče mog stanja evo usudila sam se reći da sam danas bolje nego inače. Sve me strah to priznati🫣 ali evo danas napokon nisam povraćala i mučnina je bila podnošljiva
Cure čestitam na dobrim pregledima, divno je čitati :) Ja imam drugi tjedan i malo je reći da mi srce već sad poskakuje, kaj od uzbuđenja i onog upitnika je li sve u redu. Novim trudnicama želim dobrodošlicu i školsku trudnoću :)
Super kaj ste pisale o kremama i sl., ja pod hitno moram uzeti drugi dezić, a od ostalog koristim običnu niveu za lice, za tijelo bademovo ulje.
A ovo s bebinim pokretima kako opisujete poput ribice mi je preslatko. Ja ne osjećam ni ribice i ni leptiriće, mene zaboli na različitim mjestima, pretp.od širenja.
Loloa dobro da si napisala, bacit ću oko na hlače.
Leptirica super za mučnine, držim fige da bude sad išlo na bolje :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Petrucika, jesu oni tebi već ranije rekli da je curica, ja sam bila zapamtila da ti nosiš curicu.Ja sam danas išla dat krv za torch i napokon urin za Uk, pa ćemo vidjet.A to je jedan od parametra TORCHa, budeš vidjela kad dobiješ nalaze kakvi će tebi biti parametri.
A šta se tiče mog stanja evo usudila sam se reći da sam danas bolje nego inače. Sve me strah to priznati🫣 ali evo danas napokon nisam povraćala i mučnina je bila podnošljiva
Aha, bumo vidjel. Kaže da se čeka 10-15 dana na nalaz, bome dosta. Super za mučnine, držim fige da je najgore prošlo.
Meni je trbuh iskočio doslovno po sredini, dolje mi nije tolko kolko po sredini, baš mi se veç i pupak onako poravnao od zategnutosti, nema rupice više 😅. Jedva čekam pregled.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji