Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lunolina

Broj poruka: 1559

Prijavi adminu

Megyca ja sam jos uvijek malo u panici hoce li sve biti okej pa me strah kupovati vece stvari 🙈
    Ali pretpostavljam da cemo tamo oko travnja poceti nabavljati krevetic, prematalicu, kolica i te velike stvari. Ja sam cula da su Joolz kolica super, ali ne znam vrijedi li to i za blizanceke.
    Sto mislis, cekas li curke, decke ili kombinaciju?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Milica24

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Petrucika koji baby watcher imas?

Megyca

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Lunolina a znam meni je isto, ja mislim da cu ja tamo u 3.mj poceti narucivati stvari jer cu biti sama pa da mi bude sve laganini i kako mi ko moze doc pomoc poslagati stvari. 
    Sanjala sam dva decka nedavno pa mi je stalno to u glavi ali iskreno bas ne znam, na pregledu cu biti 16+5 i nadam se da bi mogla saznati tada

👩🏼28 👦🏻30
    Dg: idiopatska neplodnost
    Amh 29.3
    Hsg: uredan
    Spermiogram: normo
    Pokusavamo od 4/21
    11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
    Beta 19.08 ❌
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1: 1167.5, beta 2: 2816.7.
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️

petrucika

Broj poruka: 507

Prijavi adminu

Milica24

Draga ja ti neznam postaviti sliku tu ni nista slicno poslikala ga jesan ali ne znam kako bi to tu umetnula ubiti na njemu pise fetal dopler meni ga je sestra posudila mislim da ga je ona s amazona il slicno sebi narucila!! Evo bila sam skepticna ali je mozda sad i lakse nac jer je veca trudnoca i cuje se izvrsno i ko pravi ctg kad cujes bebino srce!! Stvarno dobra stvarcica definitivno!!

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

petrucika

Milica24

Draga ja ti neznam postaviti sliku tu ni nista slicno poslikala ga jesan ali ne znam kako bi to tu umetnula ubiti na njemu pise fetal dopler meni ga je sestra posudila mislim da ga je ona s amazona il slicno sebi narucila!! Evo bila sam skepticna ali je mozda sad i lakse nac jer je veca trudnoca i cuje se izvrsno i ko pravi ctg kad cujes bebino srce!! Stvarno dobra stvarcica definitivno!!

Pise cofe evo taj sam dio izostavila fetal dopler ukucas na gugl vidim da izbaci sliku

+ 10.10.

Pixi

Broj poruka: 275

Prijavi adminu

Megyca

Jutrooo ekipa, evo i ja se napokon pridruzujem ovom forumu 😄
    Trudna sam 15+3 sa blizancima (ivf), iduci pregled je 13.01. i nadam se da cu saznati spol 🙈
    Veselim se druzenju s vama ❤️

Dobro nam došla 😊
    Još jedna IVF beba, ima nas sad već 🥰

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

petrucika

Prijavi adminu

Cure vidim pisete o kolicima ja sam moja narucila i dosla su nedavno bila su na akciji i to bas isplativoj i ja sam ih odma uzela 2u1 su odlicna su velika kola siva boja onako su lagana jednostavna za upravljanje rijec je o Cibey Eox Lux 2u1 i sad cu lagano poceti s robicom i ovim sitnicama za bebu tako da mi ostane vrimena i sebe pripremit!! Ja moram sve izpocetka zadnji mi je bio decko i sve sa podilila znaci imam samo krevetic dr sve ponovo kupujem!! Ali polako cu kolko budem mogla do 6mj cu ja to sve opremiti

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

Lunolina

Petrucika jesam ti rekla da je taj baby watcher super! 😬 i obicno ti je bebac na istom mjestu pa tamo gdje si nasla puls si trazi i iduci put pa tek ako ga nema trazi dalje. Moj je gotovo na sredini, na rubu gdjr gacice zavrsavaju, sad je zadnjih dana poceo malo setati lijevo/desno😄
    Ginekologica me upozorila da se koji put ne moze naci puls jer to ipak nije profi uređaj pa da se ne uplasim - eto, bolje to napomenuti na glas ☺️
    Ali da, bas je taj zvuk pulsa melem za usi. Kad sam pod stresom, potrazim malca i odmah mi je sve lakse🥰
    Sad citam i za pregled! Bravo bravo! Bome je bebac vec pravo veliki😍
    Mrss prije svega cestitam na trudnoci ❤️☺️ ja sam radila Panoramu i zadovoljna sam brzinom (cekali smo 9 dana nalaze).
    Megyca bas sam se pitala kad ces nam se prikljuciti🥰 dobro dosla! ❤️
    Kako se osjecas?
    Sto se tice isjasa, nama je na prenatalnom vjezbanju zena rekla da se mogu stavljati par dana topli oblozi na bolno mjesto (ne vruci vec topli).
    Ruza da te utjesim - ja sam nekidan kupila prvu turu robice 😬 htjela sam uci u novu godinu sa par komadica robice za malisana🙈❤️ nekako je odluka pala da kupujem kako naletim na nesto na akciji - sad sam u hm-u kupila bodice i jaknicu sve po 2-3€, a preko web shopa gdje inace kupujem fantasticne gacice (extreme intimo - ako koja trazi kvalitetne gacice☺️) sam kupila bodi i par kratkih hlacica isto sve za 1-2-3€😬
    Ovlazivac imam od gorenja i okej mi je, ali da sad idem kupovati, mislim da bih ganjala neki kvalitetniji.
    .
    Ja jos uvijek imam mucnine iako sam i na terapiji za mucnine (doduse, polako smanjujemo dozu) i to mi tako ide na zivce. Otisli smo na more da se malo odmorimo od svega i umjesto da uzivamo, jucer smo proveli dan u hotelu jer sam povracala. Bas mi to vec ide na k 😒

Je jee definitivno mi je bilo otkrice!! I taj dan me doslovno spasilo jer san ja vec u svojoj glavi stvorila neku paniku a kad sam cula srce odma je i moje bilo na mistu i bas san bila sritna sva jer sam znala da je sve kako triba i da nema. Mjesta panici!! Dobra je stvarcica definitivno i puno znaci u tako nekim situacijama

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

petrucika

Cure vidim pisete o kolicima ja sam moja narucila i dosla su nedavno bila su na akciji i to bas isplativoj i ja sam ih odma uzela 2u1 su odlicna su velika kola siva boja onako su lagana jednostavna za upravljanje rijec je o Cibey Eox Lux 2u1 i sad cu lagano poceti s robicom i ovim sitnicama za bebu tako da mi ostane vrimena i sebe pripremit!! Ja moram sve izpocetka zadnji mi je bio decko i sve sa podilila znaci imam samo krevetic dr sve ponovo kupujem!! Ali polako cu kolko budem mogla do 6mj cu ja to sve opremiti

Cibex /ispravak da ne bude 😂 zabune haha ja i moje pisanje😂😂

+ 10.10.

Emma05

Broj poruka: 676

Prijavi adminu

Ja evo cijeli dan skeniram kozmetiku sa ovom Inci beauty aplikacijom. I moram reći da sam baš razočarana u neke proizvode. Primjerice za Uriage toniranu kremu čak piše da ima zabranjeni sastojak u EU i u crvenom je s dosta sastojaka. Onda Cerave hidratantna krema za tijelo ima štetnih sastojaka, npr sadrzi i vazelin sto je derivat petroleja. Onda Just kozmetika za koju sam mislila da je skroz prirodna sadrzi u velikom postotku aluminij tj njihov dezić koji ja koristim. Ugl definitivno ga moram zamijeniti za nesto prirodnije. Za Hadalabo hijaluronsku kiselinu piše da smijem, kao i Loccitane bademovo ulje, Uriage cica ulje za strije je dozvoljeno. Ostalo sto koristim je onako li-la kao nema štetnih sastojaka ali nisu skroz ni u "zelenom". Ugl odlicna mi je aplikacija☺️. Sad idem po dm-u i mulleru s tim pa cu skenirat🤣

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.