Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 506

Prijavi adminu

Cure ja sam po prvi puta pronasla sa baby wocherom bebici srce kuca tako lipo oko 160 i ono bas ko da san na ctg-u glasno ma bas su mi i suze dosle od radosti sad sam mirna skroz znam da je sve ok sutra imamo i pregled🙏❤️

+ 10.10.

lolola13

Broj poruka: 143

Prijavi adminu

Emma05

Pregled obavljen, otvorena mi je trudnička knjižica napokon. S bebom sve u redu, sve super izgleda. Moram ponovno za 2 tj na uzv zbog anomalyja jer neću raditi prenatalni ali rekao je da za sada sve izgleda lijepo🥰. A muž je naravno bio na pregledu pa je i snimao ekran tokom pregleda i puštao suze u isto vrijeme🥹🤣..čekali to predugo da me pusti samu. Ne dolazi u obzir😄.
    Dobro da si napisala za te H&M grudnjake i topiće jer sam se mislila bili uzela koji..neki dan sam kupila tamo 100e donjeg rublja, imaju onih gaćica sa mekanim rubom i bokserica, sve sam XL uzela da me nigdje ne "reže" i steže. Spas, mekane su kao duša😄🥰.

Super! Cestitam na dobrom pregledu i bas mi je drago da sada mozes biti malo mirnija 😊😊 I ja sam imala u 12tt mini anomaly i tu je bebica vec puno plivala i bilo je bas zabavno lovit ju za mjere 😂

lolola13

Prijavi adminu

petrucika

Cure ja sam po prvi puta pronasla sa baby wocherom bebici srce kuca tako lipo oko 160 i ono bas ko da san na ctg-u glasno ma bas su mi i suze dosle od radosti sad sam mirna skroz znam da je sve ok sutra imamo i pregled🙏❤️

Ajme prekrasno!! I sretno sutra na pregledu! 🤗 

• Tinchilina

Broj poruka: 373

Prijavi adminu

Emma, baš mi je drago da možete uživati i plakati od radosti na pregledima, neka bebica samo lijepo raste 🥰
    Petrucika, ajme pre dobro, meni je to kad čujem taj zvuk baš neßto posebno. Kako mi se vodi trudnoća u bolnici onda uglavnom svaki put čujem bebice kako im srčeka kucaju. Divno. Ja si isto baš mislim da bi si to nabavila. 

💙 5/2023

lolola13

Prijavi adminu

Sto se tice spf ne koristim ga bas ni inace, ali frendica koja je trudna je isla u ljekarnu i tamo pitala za testere pa isprobavala te kreme koje moze u trudnoci dok nije nasla koja joj pase. Mislim da je i puder sa spfom kupila tada i bila je jako zadovoljna. Samo naravno rekla je da je bilo jako skupo 😬 Ali eto mozda da tako pokusas... Petrucika, ja ti za hranu necu ni pisati jer ni za blagdane nisam bas mogla previse. Pojela sam mozda 3 rucka kako spada ali kolaci mi i nisu nesto pasali... ja sam vise tukla po sirevima 🤣🤣 inace sam dobila 2,5kg od dana kad sam radila test, bas sam se vagala jucer

petrucika

Prijavi adminu

Cure evo ja san bila skepticna prema tom baby wocheru jer nisan nikako mogal pronac bebino srce pa racunala rano je jer se propuca tek od 14tt i trazila san uvik full livo a ona mi je full desno i to skrozzz doli blizu pubicne kosti!! Ono pravi ctg otkucaji jos sam ja to pojacala do kraja i stvarno mi je doslo ko melem na ranu!! Jer kad si u nekom strahu brizi a cesto mi trudnice jesmo ovo je super nacin da se smiris definitivno!! Evo mogu reci preporucam stvarno ako koja razmislja stvarno pametna stvarcica!! Sto se ti e kila ja sam vec dobila puno i jedem sve imam apetit sve mi fino sve mi slatko nista mi vise ne smeta i ponekad me uhvati strah da cu dobit puno kila da cu mirat na neku djetu ali nije to lako kad si stapno gladna kako ne jest!! Nego se tjesim ajde valjda ce se izregulirati taj apetit!! Vidit cu sutra koliko san dobila ali bili su i blagdani triba i to uzet u obzir😬☺️

+ 10.10.

• mrss26

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Ne mogu vjerovati da napokon pišem kako sam nova ovdje! 26.10.24. posljednja menstruacija
    05.12.24. pozitivan kućni test 
    13.12.24. potvrđena trudnoća ginekološkim pregledomDanas je točno 10. tjedan i razmišljamo o Panorama testu, molim savjet ukoliko ste radile?
    Ovo mi je prva trudnoća i uhvatilo se iz prvog pokušaja pa slušam priče kako nam je to bacanje novaca jer nemamo predispozicije. Smatram da bi ipak ako već imamo šansu na taj način provjeriti sve dodatno - provjerili :) Trudnoću vodim privatno kod Luetić (Zagreb) i u ponodi ima Panorama test a Google kaže da je čak bolji i pouzdaniji od Nifty-a pa molim iskustva!Hvala vam i želim nam svima mirnu i ugodnu trudnoću. 

petrucika

Prijavi adminu

mrss26

Ne mogu vjerovati da napokon pišem kako sam nova ovdje!26.10.24. posljednja menstruacija
    13.12.24. potvrđena trudnoća ginekološkim pregledomDanas je točno 10. tjedan i razmišljamo o Panorama testu, molim savjet ukoliko ste radile?
    Ovo mi je prva trudnoća i uhvatilo se iz prvog pokušaja pa slušam priče kako nam je to bacanje novaca jer nemamo predispozicije. Smatram da bi ipak ako već imamo šansu na taj način provjeriti sve dodatno - provjerili :)Trudnoću vodim privatno kod Luetić (Zagreb) i u ponodi ima Panorama test a Google kaže da je čak bolji i pouzdaniji od Nifty-a pa molim iskustva!Hvala vam i želim nam svima mirnu i ugodnu trudnoću.

Dobrodosla i zelim ti mirnu,dosadnu i urednu trudnocu!!za testove ne znam ja ih nisan radila nisan tila tako smo ja i suprug odlucili iakooo imam 38 godina i po godinama se preporuca!! Ali mi smo odlucili da necemo nije mi prva trudnoca i u svakoj mi je doktor ponudio kao neku vrst sigurnosti iako onda godinama nisam odgovarala za neke rizike ali mi nismo tili ni onda pa ni sada!! Hvala Bogu sve je uvijek bilo u redu i bez obzira na nedaj Boze nesto moja odluka je da bi rodila!! Tako da nema smisla da ista od toga radim jer bi mi to stvorilo nepotreban stres ali to je moj izbor i svatko ima pravo na svoj!! Javit ce ti se cure sigurno jer vecina je radila tako da ce ti sigurno olaksati svojim iskustvom i znanjem!! Sretno🥰

+ 10.10.

petra_aaa

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Pozdrav curke,
    evo ja ujutro obavila mini anomaly scan. S bebom je sve super🥰
    Jedino me malo pecka kod pisanja, i urin je sumnjiv malo(visak proteina) pa idem u utorak ponovno dat urin i provjerit
    Takodjer budem vjerojatno opet na terapiji za stitnjacu, bila sam i u prvoj trudnoci
    Danas je bio i suprug samnom, bilo je bas emotivno
    Beba se drzala za usi, valjda mu je vec sad dosta braceka koji stalno vice 😂😂 hahaMrss26 ja sam radila Panoramu sad, u prvoj nifty
    U principu sve je to tu negdje, ali sad mi je ginekolog preporucio panoramu pa eto odlucili se onda za to

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

Pixi

Broj poruka: 274

Prijavi adminu

mrss26

Ne mogu vjerovati da napokon pišem kako sam nova ovdje!26.10.24. posljednja menstruacija
    Ovo mi je prva trudnoća i uhvatilo se iz prvog pokušaja pa slušam priče kako nam je to bacanje novaca jer nemamo predispozicije. Smatram da bi ipak ako već imamo šansu na taj način provjeriti sve dodatno - provjerili :)Trudnoću vodim privatno kod Luetić (Zagreb) i u ponodi ima Panorama test a Google kaže da je čak bolji i pouzdaniji od Nifty-a pa molim iskustva!Hvala vam i želim nam svima mirnu i ugodnu trudnoću.

Hej, dobro nam došla 🥰
    Ja sam radila Panoramu, srednji paket ovaj tjedan kada sam bila na 12tj+4.
    Odlučila sam se zbog godina. Postupak je jednostavan, prvo sam obavila pregled kod moje ginekologice, zatim mi je sestra izvadila dvije epruvete krvi koje se šalju za Ameriku. Čeka se nekih 10-15 dana ( tako su rekli zbog ovih blagdana). Ovdje na forumu je curama stizalo u roku od tjedan do deset dana.

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.