Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Milica24

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

Curke cestitam na dobrim pregledima, nek se tako i nastavi 💪🏼Mrss26 tebi cestitam na trudnoci, zelim svu srecu i laganu i zdravu trudnocu 🥰 sto se tice testiranja, ja sam isto kao cure radila Panoramu i stigla mi je za 10 kalendarskih dana (i to u nedjelju)Curke jel ima netko iskustva sa strijama u trudnoci? Do sad sam dobila 1 kg od kad sam ostala trudna, ali sam na pocetku bila izgubila nekoliko kg radi povracanja i stvaraju mi se strije vec na trbuhu tako da cu ocito imati tu borbicu. Trenutno se mazem bademovim uljem, onim dm baby uljem za trudnice i melemovom kremom za trudnice (2-3x dnevno). Svejedno mi koza trbuha bude perutava i skroz suha nakon sto se to upije. Jel imate za preporuku neko drugo bademovo ulje ili bilo sto drugo?

• AnnieP

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

Emma05

AnnieP

Pozdrav svima. Bila sam na pregledu jutros. Hematoma više nema, smanjila mi je terapiju. Beba je super, lijepo raste.
    No sada mi je posteljica prenisko i moram i dalje mirovati i dobro se paziti. Baš me to danas pogodilo, mislila sam da je napokon sve u redu.
    Znam da još ima vremena valjda do 27. tjedna da se posteljica smjesti, nadam se da će se pomaknuti i da će biti sve dobro.
    Ne znam puno o tome sad, zna li netko o niskoj posteljici više? Ima li koja trudnica da je isto na mirovanju zbog posteljice?

Drago mi je bas da ti je proslo u redu i da je bebica ok🥰. Za posteljicu ti neznam nemam iskustva s tim😔 ali sigurna sam da će ti i to biti sve ok. Miruj malo, pretpostavljam da ne moraš baš strogo mirovati sada?!Što ti je dr rekao točno?

Ne moram strogo mirovati kao do sada s hematomom, rekla je doktorica skoro pa normalan život osim što ne smijem duže šetati, fizički teže raditi, bez naglih pokreta, bez odnosa, bez dizanja djeteta, to mi je teško kad smo same, moja Lucka ima 12kg, moram je podići kad čistimo nos ili pere zube, ruke itd.
    Ma ne smeta mi da malo mirujem nego me samo brine da ta posteljica se neće pomaknuti, prije 4 tjedna kad sam bila na pregledu je isto bila tako dolje na ušću. Nadam se da će do idućeg pregleda smjestiti se gdje treba.

🩷 7/2022

• AnnieP

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

Čestitam novim trudnicama i želim mirnu trudnoću. Puni se lijepo grupica.
    Moj idući pregled je 31.1., mislim da će ga biti najteže dočekati.
    Kakve ste s imenima, smišljate polako?
    Moja Lucka( ima 2 i pol godine)je za svoju seku odmah smislila ime, nemamo nikoga u okolini da se tako zove, nemamo pojma od kuda to njoj. A to ime smo mi razmišljali za nju, bilo je u top 3 imena, ali sad nas to nešto ne drži. No ona je toliko odlučna i stalno govori da će se tako seka zvati i sad nemam pojma da li da joj ispunimo želju. Imamo još vremena pa ćemo vidjeti hoće ona biti odlučna do kraja.

🩷 7/2022

• greta10

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Spf- Ema nemoj ga baciti, svi mineralni se teze razmaziju, vise su bijeli. Mozes ga na dlanu kod nanosenja pomijesati sa nekim uljem/ serumom a to ce i ublaziti miris. Meni je super od ordinary i dost je povoljno.
    Inace meni sve od uriage ima miris, osobno mi je bolja aderma ali mi je uriage bakar cink spas za razne osipe,pristice i za mene i bebu.
    Za strije ako su se vec pojavile ja bi uzela radje neku kremu s ciljanim djelovanjem nego obicno bademovo. Ima ih bas za trudnice.
    Cestitam na dobrim pregledima i baby watcheru i svemu lijepom. Neka se samo tako nastavi🎉

Curica 6/23 🩷

petrucika

Broj poruka: 499

Prijavi adminu

Cureeee ja sam upravo s pregleda beba odgovara tjednima ima 14cm doktor ju je jedno pola sata detaljno gleda na uzv-u kaze da je sve na mistu kako i triba dao mi je par videa par slikica ukljucio 4d imamo vec i kosice 😍i ne znam sto drugo da vam kazem osim da je bilo carobno!! Beba je cilo vrime skakala prevrcala se lupala nogicama rukicama bas je bila jako aktivna!! Potvrdeno je da nam stize curica i to orava damica kako doktor kaze tankih prstica onako bas skladna sva bas ju je nazvalio a meni srce kao kuca🥰dobila sam kilo u ova dva tjedna i za dva tjedna imam redovnu kontrolu kod njega ovo sam isla privatno!!! Radio je cervikometriju i pregled kao i svaki puta i sve je superrr!! Eto ja sam sad mirna i srce je na mistu🥰🥰😘😘

+ 10.10.

• Tinchilina

Broj poruka: 371

Prijavi adminu

Bravo bravo, srce mi je veselo dok čitam lijepe doživljaje sa pregleda 🥰🥰🥰 samo neka bebice rastu i debljaju se, skup s nama 😀

💙 5/2023

• Tinchilina

Broj poruka: 371

Prijavi adminu

Netko je bio pisao gore da ima proteine u urinu. Što to znači?

💙 5/2023

• Maslačak_13

Broj poruka: 83

Prijavi adminu

petrucika

Cureeee ja sam upravo s pregleda beba odgovara tjednima ima 14cm doktor ju je jedno pola sata detaljno gleda na uzv-u kaze da je sve na mistu kako i triba dao mi je par videa par slikica ukljucio 4d imamo vec i kosice 😍i ne znam sto drugo da vam kazem osim da je bilo carobno!! Beba je cilo vrime skakala prevrcala se lupala nogicama rukicama bas je bila jako aktivna!! Potvrdeno je da nam stize curica i to orava damica kako doktor kaze tankih prstica onako bas skladna sva bas ju je nazvalio a meni srce kao kuca🥰dobila sam kilo u ova dva tjedna i za dva tjedna imam redovnu kontrolu kod njega ovo sam isla privatno!!! Radio je cervikometriju i pregled kao i svaki puta i sve je superrr!! Eto ja sam sad mirna i srce je na mistu🥰🥰😘😘

Draga Petrucika, čestitam na urednom pregledu i na dolasku curice 🥰 Znam da si ranije bila pisala kako imaš osjećaj da vam dolazi curica i stvarno si dobro predosjećala. Sad samo opušteno i uživaj ☺️ Nama je iduća redovna kontrola kod ginekologice 15. 1. i jedva čekam jer se nadamo da ćemo tad saznati spol. Ti i ja smo isti tjedan, samo dan razlike pa se eto nadam da će nam bebica surađivati i da ćemo saznati i mi uskoro dolazi li nam curica ili dečko ☺️

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.

• Emi25

Broj poruka: 76

Prijavi adminu

Cure čestitam ma urednim pregledima, lijepo rastu bebice🥰 moj je pregled 7.1 nakon 5 tjedana i jedva ga cekam

2016 💙J
    16.10.2024. +

petrucika

Broj poruka: 499

Prijavi adminu

Hvala cure ja isto volim procitat kad vi pisete sve dobre vjesti s oregleda odma i meni srce ko kuca i da mi neku pozitivu i odma se i ja osjecam sva vesela i pozitivna!! Neka se nastavi ovako s dobrim pregledima da nam svima bebice rastu, debljaju se i budu na zive i zdrave🥰😘maslacak daaa ja i ti se pratimo 🥰 nama stize cura potvrdeno vec drugi puta i ja sam pisala dobro si upamtila da imam takav osjecaj da nosim curicu puno puta sam to spomenula i kuci i tu na forumu ne mogu opisat ali taj osjecaj tako jak taj neki instinkt ma znala sam sto posto ja cu roditi curicu🥰i stize nam curica😍🥰😍 drage moje sretno s pregledima ako koja ima ovih dana i neka se nastavi s ovako dobrim i pozitivnim pregledima 😘😘😘

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.