Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina

Broj poruka: 383

Prijavi adminu

Dobrodošla Megyca, baš ti se radujem jer i ja čekam blizance 😀 gledala sam nesto kolica, al nisam niš pametna iskreno. Ono jedno pored drigog mi djeluje užasno nezgrapno i glomazno, a ona jedan na drugo mi je pak nekak čudno. Jel te strah kako ćeš, s obzirom da ti je muž pomorac? Imaš podršku obitelji i blizini?

💙 5/2023

• Tinchilina

Broj poruka: 383

Prijavi adminu

Na koje ste pipuste naišle za bebe u hm-u? Ja bila jučer i niš nije bilo na popustu.

💙 5/2023

lolola13

Broj poruka: 151

Prijavi adminu

Emma05

Ja evo cijeli dan skeniram kozmetiku sa ovom Inci beauty aplikacijom. I moram reći da sam baš razočarana u neke proizvode. Primjerice za Uriage toniranu kremu čak piše da ima zabranjeni sastojak u EU i u crvenom je s dosta sastojaka. Onda Cerave hidratantna krema za tijelo ima štetnih sastojaka, npr sadrzi i vazelin sto je derivat petroleja. Onda Just kozmetika za koju sam mislila da je skroz prirodna sadrzi u velikom postotku aluminij tj njihov dezić koji ja koristim. Ugl definitivno ga moram zamijeniti za nesto prirodnije. Za Hadalabo hijaluronsku kiselinu piše da smijem, kao i Loccitane bademovo ulje, Uriage cica ulje za strije je dozvoljeno. Ostalo sto koristim je onako li-la kao nema štetnih sastojaka ali nisu skroz ni u "zelenom". Ugl odlicna mi je aplikacija☺️. Sad idem po dm-u i mulleru s tim pa cu skenirat🤣

Tako i ja pa me krenu pratit u ducanu jer misle da kradem koliko se zadrzim 😂😂 skuzila sam da su vise manje ok yves roche, loccitane, olival, dmova balea. Tako da uglavnom to kupujem ali uvijek treba provjeriti. A kod dezica recimo ima razlike i u mirisima pa ista marka jedan miris koma a drugi miris u zelenom. Ja koristim u spreju jedan od balee koji je ok, a u kamenu olivalov s cajevcem. Samo ni jedan naravno da nije antiperspirant pa se malo usmrdim ako bas nosim sintetiku ili vjezbam pa sam tad navikla ipak cesce obnoviti i ovjeziti se

RužaFT

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Tinchilina

Na koje ste pipuste naišle za bebe u hm-u? Ja bila jučer i niš nije bilo na popustu.

Bila sam i ja danas u h&m trgovini , i nema skoro nista... ali bilo je online dosta, bas za novorođenčad..sad nije ostalo puno brojeva...svoju narudzbu jos cekam da dođe..narucila sam 31.12. Bas se radujem oblekici 😊

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Lunolina

Broj poruka: 1559

Prijavi adminu

Ruza pises da cekas hm narudzbu od 31.12. Da te malo nasmijem, ja cekam od 13.12.😂 i to trudnicke hlace koje su mi prijeko potrebne jer nemam sto za obuci, ko bogcek hodam na posao u 3 promjene robe😂😂
    Megyca bas me zanima hoce li ti na kraju biti decki i je li san bio istinit 🥰
    Tinchilina evo primjera sto sam nasla u hm-u, mrvu je veca (4-6 mjeseci, ali ce dobro doci na jesen) - https://ibb.co/CJzGqTr
    I nasla sam par bodica na super akciji.
    I u c&a je akcija 2 za 3 bodica. Mene ta ideja da kupujem na akciji spasava da ne kupim sve 😂 kad vidim te maaaale calapice i bodice i hlacice, sve bih redom uzela🙈❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Megyca

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Tinchilina jeej znaci pratimo se.. jesi saznala spol mozda?
    A ne znam stvarno za kolica, gledala sam bugaboo donkey ona mogu proci kroz sva vrata kao, al isto su glomazna. I cybex gazelle su kao dobra ali i meni ta pomisao da su mi jedan iznad drugog nekako cudna. 

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️

Megyca

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Tinchilina

Dobrodošla Megyca, baš ti se radujem jer i ja čekam blizance 😀 gledala sam nesto kolica, al nisam niš pametna iskreno. Ono jedno pored drigog mi djeluje užasno nezgrapno i glomazno, a ona jedan na drugo mi je pak nekak čudno. Jel te strah kako ćeš, s obzirom da ti je muž pomorac? Imaš podršku obitelji i blizini?

Itekako me strah, ide sad i vraca se u 5.mj tako da ce mi biti veselo, ali imam obitelji dosta i svi su mi u blizini, pomagat ce mi htjeli oni to ili ne😂🥰

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️

• LuI

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Bok cure, vidim da pisete o sopingu. Jel zna netko gdje se mogu kupiti trudnicke tajice, ali da nisu sjajne i onako prozirne? Imam iz prosle trudnoce iz HM, ali te su mi grozne bile

Baby E 09/2022

• AnnieP

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Pozdrav, ja sam se jučer toliko navukla i dizala svoju L da ne znam što ću ubuduće kad smo same kad je muž dnevna. Znam da ne smijem zbog posteljice.
    LuI ja sam prije 3 godine imala tajice iz H&M i super su mi bile. Sad sam uzela dvoje lidlove i katastrofa su mi, prozirne, rašire se i ona gumica gore jako steže.
    Ja sam svu trudničku robu posudila kumi koja treba roditi 5.2., glupo mi je tražiti sad sve natrag, što će onda ona nositi. Rekla sam kad rodi da mi vrati, taman će mi do tada narasti trbuh dosta.
    Ja sam obavila online šoping u H&M za svoju L, kupila joj pakete majica, tajica, hlača, čarapa, potkošulja. Mislim da to u trgovini ništa ne bih našla.
    Za bebicu još ne planiram kupovati, imam dosta od L, malo nešto robice ću morati i jaje samo novo moramo, ostalo hvala Bogu imamo pa je lakše.

🩷 7/2022

• LuI

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

AnnieP, hvala ti. Pogledat cu onda ponovno HM, mozda imaju vise vrsta, pa nisam primjetila...isto sam kupila prije kojih skoro 3 g.  Mogu sad jos sve nositi svoje, gledam nesto za 3 mj, sumnjam da cu onda moci jos svoje navuci preko trbuha, termin mi je pocetak 7 mj.. Za dizanje male ne znam sto bih ti rekla, i meni je moja teska i tesko mi ju je dizat na prematalicu, hranilicu i to, ali ja ne trebam mirovati...imas li mozda kakvu pomoc, bake ili nekoga da tu i tamo uskoci?
    .
    Od većih stvari imam sve od male, jedino vi kupiti novu robicu posto je sad deckic, ali to mislim nekad mj dana prije poroda.

Baby E 09/2022

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.