Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

lolola13

Broj poruka: 143

Prijavi adminu

Emma05

Megyca dobrodošla😄..neka ivf bebica😍🥰
    Lolola skinula sam app pa cu bas probati. Brine i mene moj dezić, navodno je prirodan pa vidim da ima aluminija🫣..sad cu sve skenirati😬🤣

U toj app imas i mogucnost kliknuti na svaki taj proizvod i vidjeti zasto je tocno losija ocjena i koji je problem s kojim sastojkom. Nekad zna biti losija ocjena jer je plasticno pakiranje a ne ekolosko ili zato sto ima neki alkohol ili etericno ulje koje realno nije stetno ali kao moze kod nekih ljudi biti problem. Tako da su i neki proizvodi u narancastom zapravo ok kada procitas detalje. One u crvenom odmah otpisem 😂 tako vec godinama biram kozmetiku pa sam vise manje mirna da je ok sve kaj koristim

lolola13

Prijavi adminu

Megyca

Cure hvala na dobrodoslici 🥰
    Zanima me je li koja imala problema sa ledjima, tocnije sa donjim dijelom, kao isijas? Ja prije nikad nisam imala i doslovno od negdje 6.tjedna me pocelo jako boliti na lijevoj strani, odmah sam isla kod svog fizioterapeuta i rekao mi je da je to jer sam dosta mrsava i uska a sve se jako siri, i da ne uvodim nikakve nive vjezbe sada. Meni se sada sve lagano pogorsava i doslovno ne mogu korak napraviti bez da me boli.. jucer sam uzela pilates loptu pa planiram sjediti 15ak min dnevno na njoj jer sam citala da pomaze pri opustanju misica?

Ja sam imala lagane bolove i mislim da je to bilo od sirenja maternice, ali nista tako izrazeno kao tebi... Bolje mi je od kad pijem magnezij svaki dan pa mozda da i to probas 

lolola13

Prijavi adminu

RužaFT, bas mi je zao da te svasta snaslo... ja imam problem s ljustenjem koze od kad sam trudna i pomaze mi za tjeme zeleni sampon i losion protiv prhuti od yves roche (laicki sam zakljucila da su sastojci ok). Losion koristim po potrebi a sampon redovito i tjeme mi je super sada.  A sa sinusima generalno imam problema i uvijek mi je pomoglo ispirati redovno sinuse s rogom, u kombinaciji s morskkm soli koju kupis zasebno (https://www.dm.hr/jgl-aqua-maris-sustav-za-ispiranje-nosa-vrecice-soli-p3856013216047.html?wt_mc=sea.google.ads_HR.19105455835.149237938692.638496386820&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1eO7BhATEiwAm0Ee-E8FN-fieAwyH04Mc0EocSURlBiWeTl6sagKV-O-gOPaiYhMwU-dkhoCpDkQAvD_BwE). A protiv suhoh zraka se borim tako da svaki dan redovno kroz dan prskam u nos more, bas imas za kupiti samo morsku vodu bez dodataka - https://www.dm.hr/jgl-aqua-maris-classic-morska-voda-u-spreju-p3856013216368.html?wt_mc=sea.google.ads_HR.19105455835.149237938692.638496386820&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1eO7BhATEiwAm0Ee-D6es4yN6TWjMi77ZUQLA5LP-HEha60S8aEAb7Xx-PvEpbrAUGj95BoCtqgQAvD_BwE. Sto se tice opreme za bebu ja sam vec sve ducane obisla i nasla kolica i sve sto zelim kupiti ali za sada se suzdrzavam s robicom i kupovinom 😂😂

Lunolina

Broj poruka: 1558

Prijavi adminu

Petrucika jesam ti rekla da je taj baby watcher super! 😬 i obicno ti je bebac na istom mjestu pa tamo gdje si nasla puls si trazi i iduci put pa tek ako ga nema trazi dalje. Moj je gotovo na sredini, na rubu gdjr gacice zavrsavaju, sad je zadnjih dana poceo malo setati lijevo/desno😄
    Ginekologica me upozorila da se koji put ne moze naci puls jer to ipak nije profi uređaj pa da se ne uplasim - eto, bolje to napomenuti na glas ☺️
    Ali da, bas je taj zvuk pulsa melem za usi. Kad sam pod stresom, potrazim malca i odmah mi je sve lakse🥰
    Sad citam i za pregled! Bravo bravo! Bome je bebac vec pravo veliki😍
    Mrss prije svega cestitam na trudnoci ❤️☺️ ja sam radila Panoramu i zadovoljna sam brzinom (cekali smo 9 dana nalaze).
    Megyca bas sam se pitala kad ces nam se prikljuciti🥰 dobro dosla! ❤️
    Kako se osjecas?
    Sto se tice isjasa, nama je na prenatalnom vjezbanju zena rekla da se mogu stavljati par dana topli oblozi na bolno mjesto (ne vruci vec topli).
    Ruza da te utjesim - ja sam nekidan kupila prvu turu robice 😬 htjela sam uci u novu godinu sa par komadica robice za malisana🙈❤️ nekako je odluka pala da kupujem kako naletim na nesto na akciji - sad sam u hm-u kupila bodice i jaknicu sve po 2-3€, a preko web shopa gdje inace kupujem fantasticne gacice (extreme intimo - ako koja trazi kvalitetne gacice☺️) sam kupila bodi i par kratkih hlacica isto sve za 1-2-3€😬
    Ovlazivac imam od gorenja i okej mi je, ali da sad idem kupovati, mislim da bih ganjala neki kvalitetniji.
    .
    Ja jos uvijek imam mucnine iako sam i na terapiji za mucnine (doduse, polako smanjujemo dozu) i to mi tako ide na zivce. Otisli smo na more da se malo odmorimo od svega i umjesto da uzivamo, jucer smo proveli dan u hotelu jer sam povracala. Bas mi to vec ide na k 😒

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Emma05

Broj poruka: 676

Prijavi adminu

RužaFT

Pozdravljam nove cure,dobrodošle 😊naravno pozdravljam i ostale cure 👋nije me bilo nekoliko dana, procitam nesto, a nikako da se javim. Drago mi je za uredne preglede i testove. Ja sam radila Panoramu prije blagdana i stigao mi je nalaz za 9 dana.Citala sam kako je on sad pouzdaniji od ostalih… I dalje ne mogu docekati pregled na koji me doktorica narucila za 6 tjedana, tj.22.1. Prestali su mi nedavno skoro pa svi simptomi pa sam se malo i zabrinula, ali grudi su i dalje napuhane, danas se curka nekako namjestila pa mi je bilo kao nabubreno, kao veca kvrga s desne strane (sad je vise nema) pa sam mirnija. A i narucila sam si baby watcher 🙈😁 jedva cekam da stigne. Sto se tice odjece, ja 98 % svoje odjece (pritom mislim na donje dijelove) ne mogu obuci 😅 dobila sam od pocetka trudnoce cca 3 kg, stomak mi je bas narastao (druga trudnoca). Tako da sam si narucila nesto (traperice, tajice, najlonkice) iz h&m-a za trudnice, al skupi su dosta 🙄 a sa zalanda sam si narucila suknjice i haljinice vise za toplije dane, kad bude proljece.. vidjet cemo sto i kako ce doci i sto ce odgovarati od svega.. kako je neki popust bio na h&m na djecju robicu, narucila sam si nesto za curice, nisam mislila tako rano narucivati (recite mi da nisam jedina?!?), ali popusti i ta slatkoca za curice…. jednostavno nisam mogla odoljeti… 🥰 a nakon robice za 2 deckica, malo promjene 😁 Sto se tice kremica za lice, tijelo i trbuh i mene zanima. Koza mi je u trusnoci postala jaaako suha, trbuh i lice mi se perutaju, cak mi se i tjeme jako pocelo perutati (kao ljuskice), vodim borbu sa svime zapravo. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako… za sada mazem lice niveom jer je ona bas masna, a trbuh i tijelo neutrogenom. Voljela bih si bas nesto dobro i provjereno kupiti…

I meni je koža baš suha..i peruta mi se tjeme što prije nije bio slučaj. Koza me onako svrbucka što mi daje do znanja da nije dovoljno ovo s čim je mažem🫣. Ja sam na uljima odavno, za lice i za tijelo. Ali sada kao da mi je to malo pa stavim masnu Soleu bar na lice. Ali da..i mene zanimaju provjereni kozmetički proizvodi..baš moram sve novo kupiti🙈..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Broj poruka: 676

Prijavi adminu

Megyca

Cure hvala na dobrodoslici 🥰
    Zanima me je li koja imala problema sa ledjima, tocnije sa donjim dijelom, kao isijas? Ja prije nikad nisam imala i doslovno od negdje 6.tjedna me pocelo jako boliti na lijevoj strani, odmah sam isla kod svog fizioterapeuta i rekao mi je da je to jer sam dosta mrsava i uska a sve se jako siri, i da ne uvodim nikakve nive vjezbe sada. Meni se sada sve lagano pogorsava i doslovno ne mogu korak napraviti bez da me boli.. jucer sam uzela pilates loptu pa planiram sjediti 15ak min dnevno na njoj jer sam citala da pomaze pri opustanju misica?

Muka mi je kad cujem da nekog leđa bole🥲🥹. Ja sam svoja operirala prije 10g pa nisam mjerodavna tu jer sam stalno u nekim tegobama i bez trudnoće. Prilagodila sam život svojim leđima. I vjerujem da će mi biti problem sada kad mi trudnoća bude veća. Svakako ću nastojati upisati neke prenatalne vježbe da bar malo održavam mobilnost. Vidit ćemo...tebi svu sreću želim da pronađeš način na koji ćeš si olakšati bolove..vjerujem da te jako smeta😔

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

RužaFT

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

lolola13

RužaFT, bas mi je zao da te svasta snaslo… ja imam problem s ljustenjem koze od kad sam trudna i pomaze mi za tjeme zeleni sampon i losion protiv prhuti od yves roche (laicki sam zakljucila da su sastojci ok). Losion koristim po potrebi a sampon redovito i tjeme mi je super sada. A sa sinusima generalno imam problema i uvijek mi je pomoglo ispirati redovno sinuse s rogom, u kombinaciji s morskkm soli koju kupis zasebno (https://www.dm.hr/jgl-aqua-maris-sustav-za-ispiranje-nosa-vrecice-soli-p3856013216047.html?wt_mc=sea.google.ads_HR.19105455835.149237938692.638496386820&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1eO7BhATEiwAm0Ee-E8FN-fieAwyH04Mc0EocSURlBiWeTl6sagKV-O-gOPaiYhMwU-dkhoCpDkQAvD_BwE). A protiv suhoh zraka se borim tako da svaki dan redovno kroz dan prskam u nos more, bas imas za kupiti samo morsku vodu bez dodataka -https://www.dm.hr/jgl-aqua-maris-classic-morska-voda-u-spreju-p3856013216368.html?wt_mc=sea.google.ads_HR.19105455835.149237938692.638496386820&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1eO7BhATEiwAm0Ee-D6es4yN6TWjMi77ZUQLA5LP-HEha60S8aEAb7Xx-PvEpbrAUGj95BoCtqgQAvD_BwE. Sto se tice opreme za bebu ja sam vec sve ducane obisla i nasla kolica i sve sto zelim kupiti ali za sada se suzdrzavam s robicom i kupovinom 😂😂

Hvala ti za preporuku za tjeme, moram pokusati s necim..do sad sam prirodni olivalov sampon koristila. Imala sam rossenov kuci od ruzmarina,  jucer oprala s njim...
    Aqua maris sprej sam koristila, doduse ne bas redovno..ali nista posebno mi se nije događalo...
    Voljela bih i za ostale ukucane da nesto napravim u stanu jer ocito samo provjetravanje nije dovoljno....

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Megyca

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Lunolina hej hej, evo me malo sam odmorila od foruma pa sam se sad prebacila tu.. pa dobro sam osim tih ledja, prosli smo jedno 20 dana glavobolje i malo povracanja a drugo sve okej. Vidim da cekas decka, cestitammm🥰❤️ 
    A sto se tice mucnina ja sam bila skuzila da doslovno stalno nesto moram jesti i jela sam svakih 40min-1h da mi ne bude mucno. Vidit cemo sto vaga kaze nisam se vagala uopce do sada😂Emma uhh, onda je tebi bilo gadno. A ne znam, prije sam se bavila intenzivno sportom al zadnje 3 godine nista, i sad mi svi kazu da ni ne idem na nikakve vjezbe jer nikakve nove stvari nisu dobre ako do sad nisam trenirala. Jucer sam usisala doslovno 10 min i ostala ukocena na mjestu. Muz mi ide za 4 dana na brod i ostajem sama sa psom i nemam pojma kako cu ni sto cu🙈 
    Ruža za kožu nez, meni je isto se dosta perutala do neki dan i uzela sam onu melem mama kremu i mazala sam je odmah nakon tusiranja na jos vlaznu kozu i to po cijelkm tijelu i mogu rec da mi je stvarno dobra

👩🏼28 👦🏻30
    Dg: idiopatska neplodnost
    Amh 29.3
    Hsg: uredan
    Spermiogram: normo
    Pokusavamo od 4/21
    11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
    Beta 19.08 ❌
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1: 1167.5, beta 2: 2816.7.
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️

Megyca

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Lunolina kad ces poceti kupovati ove neke vece stvari? Tipa kolica i to? Mi se pratimo skoro identicno al ja pretpostavljam da cu prije tebe roditi posto su blizanci haha. A gledala sam kolica za blizance i nemam pojma sto bi. Nema nikakvih za isprobati u ducanu a kazu tete da se tipa bugaboo cekaju mjesec ipo-dva 🤦🏽‍♀️

👩🏼28 👦🏻30
    Dg: idiopatska neplodnost
    Amh 29.3
    Hsg: uredan
    Spermiogram: normo
    Pokusavamo od 4/21
    11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
    Beta 19.08 ❌
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1: 1167.5, beta 2: 2816.7.
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️

lolola13

Prijavi adminu

RužaFT

lolola13

RužaFT, bas mi je zao da te svasta snaslo… ja imam problem s ljustenjem koze od kad sam trudna i pomaze mi za tjeme zeleni sampon i losion protiv prhuti od yves roche (laicki sam zakljucila da su sastojci ok). Losion koristim po potrebi a sampon redovito i tjeme mi je super sada. A sa sinusima generalno imam problema i uvijek mi je pomoglo ispirati redovno sinuse s rogom, u kombinaciji s morskkm soli koju kupis zasebno (https://www.dm.hr/jgl-aqua-maris-sustav-za-ispiranje-nosa-vrecice-soli-p3856013216047.html?wt_mc=sea.google.ads_HR.19105455835.149237938692.638496386820&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1eO7BhATEiwAm0Ee-E8FN-fieAwyH04Mc0EocSURlBiWeTl6sagKV-O-gOPaiYhMwU-dkhoCpDkQAvD_BwE). A protiv suhoh zraka se borim tako da svaki dan redovno kroz dan prskam u nos more, bas imas za kupiti samo morsku vodu bez dodataka -https://www.dm.hr/jgl-aqua-maris-classic-morska-voda-u-spreju-p3856013216368.html?wt_mc=sea.google.ads_HR.19105455835.149237938692.638496386820&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1eO7BhATEiwAm0Ee-D6es4yN6TWjMi77ZUQLA5LP-HEha60S8aEAb7Xx-PvEpbrAUGj95BoCtqgQAvD_BwE. Sto se tice opreme za bebu ja sam vec sve ducane obisla i nasla kolica i sve sto zelim kupiti ali za sada se suzdrzavam s robicom i kupovinom 😂😂
    Hvala ti za preporuku za tjeme, moram pokusati s necim..do sad sam prirodni olivalov sampon koristila. Imala sam rossenov kuci od ruzmarina, jucer oprala s njim…
    Aqua maris sprej sam koristila, doduse ne bas redovno..ali nista posebno mi se nije događalo…
    Voljela bih i za ostale ukucane da nesto napravim u stanu jer ocito samo provjetravanje nije dovoljno….

Za sebe probaj jos ispiranje s tim rogom, mozes samo 1 dnevno ali ja kad su mi sinusi akutno lose ispirem ujutro i navecer. I stvarno mi puno pomogne ali trebas s tim stvarima biti redovita kao i s antibiotikom... Za druge ukucane preporucam da prvo kupis higrometar i pratis tocno koliko ti je vlaga doma, trebalo bi biti 40-60%. Pa ako vidis da je ispod toga kupis ovlazivac prema velicini stana. Jer moguce da ti nije do vlage, meni je doma vlaga super ali sinusi stradaju jer je jednostavno zagaden zrak zimi plus alergija na grinje pa nema pomoci na zalost osim da se preselim 😅

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.