Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Megyca

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Jutrooo ekipa, evo i ja se napokon pridruzujem ovom forumu 😄
    Trudna sam 15+3 sa blizancima (ivf), iduci pregled je 13.01. i nadam se da cu saznati spol 🙈
    Veselim se druzenju s vama ❤️

👩🏼28 👦🏻30
    Dg: idiopatska neplodnost
    Amh 29.3
    Hsg: uredan
    Spermiogram: normo
    Pokusavamo od 4/21
    11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
    Beta 19.08 ❌
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1: 1167.5, beta 2: 2816.7.
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️

Emma05

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

AnnieP

Koju dobru hidratantnu kremu za lice koristite sad u trudnoći?
    Ja sam koristila Cera ve ali sam prestala jer ima ceramide, niacinamide i hijaluronsku kiselinu, mislim da to ne smijem.

Hijaluronska se mislim smije u trudnoci, salicilna kis. nije dozvoljena. Doduše neznam za Niacinamid i ceramide. 
    ----‐------
    Cure ima li neka stranica gdje se mogu provjeriti ti sastojci/proizvodi? I ja imam dilemu za neke kozmeticke preparate koje koristim🤔

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Prijavi adminu

petrucika

Cureeee ja sam upravo s pregleda beba odgovara tjednima ima 14cm doktor ju je jedno pola sata detaljno gleda na uzv-u kaze da je sve na mistu kako i triba dao mi je par videa par slikica ukljucio 4d imamo vec i kosice 😍i ne znam sto drugo da vam kazem osim da je bilo carobno!! Beba je cilo vrime skakala prevrcala se lupala nogicama rukicama bas je bila jako aktivna!! Potvrdeno je da nam stize curica i to orava damica kako doktor kaze tankih prstica onako bas skladna sva bas ju je nazvalio a meni srce kao kuca🥰dobila sam kilo u ova dva tjedna i za dva tjedna imam redovnu kontrolu kod njega ovo sam isla privatno!!! Radio je cervikometriju i pregled kao i svaki puta i sve je superrr!! Eto ja sam sad mirna i srce je na mistu🥰🥰😘😘

Divno je ovo procitati😍🥰. Drago mi je da je sve u najboljem redu🤗

Milica24

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

Megyca dobrodosla, zelim ti zdravu i urednu trudnocu 🥰
    Emma05 ja za sve kremice i sl. Maltretiram chat gpt, screenam/kopiram sastojke i pitam jel sigurno za trudnice pa mi detaljno izbaci 😏 

lolola13

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

Megyca

Jutrooo ekipa, evo i ja se napokon pridruzujem ovom forumu 😄
    Trudna sam 15+3 sa blizancima (ivf), iduci pregled je 13.01. i nadam se da cu saznati spol 🙈
    Veselim se druzenju s vama ❤️

Cestitam i dobrodošla! Zelim ti skolsku i lijepu trudnocu 🤗🤗

lolola13

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

Emma05

AnnieP

Koju dobru hidratantnu kremu za lice koristite sad u trudnoći?
    Ja sam koristila Cera ve ali sam prestala jer ima ceramide, niacinamide i hijaluronsku kiselinu, mislim da to ne smijem.
    Hijaluronska se mislim smije u trudnoci, salicilna kis. nije dozvoljena. Doduše neznam za Niacinamid i ceramide.
    —-‐——
    Cure ima li neka stranica gdje se mogu provjeriti ti sastojci/proizvodi? I ja imam dilemu za neke kozmeticke preparate koje koristim🤔

I mene je to mucilo pa sam guglala i istrazivala a na kraju pisala proizvodacu i pitala njih 😂 sada se nadam da oni ne lazu. Navodno postoji negdje neka lista zabranjenih sastojaka u trudnoci ali ja nisam pronasla. Za dezic gledam na aplikaciji inci da bude u zelenom i racunam bit ce to ok 🙈

Megyca

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Cure hvala na dobrodoslici 🥰
    Zanima me je li koja imala problema sa ledjima, tocnije sa donjim dijelom, kao isijas? Ja prije nikad nisam imala i doslovno od negdje 6.tjedna me pocelo jako boliti na lijevoj strani, odmah sam isla kod svog fizioterapeuta i rekao mi je da je to jer sam dosta mrsava i uska a sve se jako siri, i da ne uvodim nikakve nive vjezbe sada. Meni se sada sve lagano pogorsava i doslovno ne mogu korak napraviti bez da me boli.. jucer sam uzela pilates loptu pa planiram sjediti 15ak min dnevno na njoj jer sam citala da pomaze pri opustanju misica?

👩🏼28 👦🏻30
    Dg: idiopatska neplodnost
    Amh 29.3
    Hsg: uredan
    Spermiogram: normo
    Pokusavamo od 4/21
    11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
    Beta 19.08 ❌
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1: 1167.5, beta 2: 2816.7.
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️

Emma05

Prijavi adminu

Megyca dobrodošla😄..neka ivf bebica😍🥰
    Lolola skinula sam app pa cu bas probati. Brine i mene moj dezić, navodno je prirodan pa vidim da ima aluminija🫣..sad cu sve skenirati😬🤣

RužaFT

Broj poruka: 125

Prijavi adminu

Pozdravljam nove cure, dobrodošle 😊 naravno pozdravljam i ostale cure 👋nije me bilo nekoliko dana, procitam nesto, a nikako da se javim. Drago mi je za uredne preglede i testove. Ja sam radila Panoramu prije blagdana i stigao mi je nalaz za 9 dana. Citala sam  kako je on sad pouzdaniji od ostalih... I dalje ne mogu docekati pregled na koji me doktorica narucila za 6 tjedana, tj.22.1. Prestali su mi nedavno skoro pa svi simptomi pa sam se malo i zabrinula, ali grudi su i dalje napuhane, danas se curka nekako namjestila pa mi je bilo kao nabubreno, kao veca kvrga s desne strane (sad je vise nema) pa sam mirnija. A i narucila sam si baby watcher 🙈😁 jedva cekam da stigne.   Sto se tice odjece, ja 98 % svoje odjece (pritom mislim na donje dijelove) ne mogu obuci 😅 dobila sam od pocetka trudnoce cca 3 kg, stomak mi je bas narastao (druga trudnoca). Tako da sam si narucila nesto (traperice, tajice, najlonkice) iz h&m-a za trudnice, al skupi su dosta 🙄 a sa zalanda sam si narucila suknjice i haljinice vise za toplije dane, kad bude proljece.. vidjet cemo sto i kako ce doci i sto ce odgovarati od svega.. kako je neki popust bio na h&m na djecju robicu, narucila sam si nesto za curice, nisam mislila tako rano narucivati (recite mi da nisam jedina?!?), ali popusti i ta slatkoca za curice.... jednostavno nisam mogla odoljeti... 🥰 a nakon robice za 2 deckica, malo promjene 😁   Sto se tice kremica za lice, tijelo i trbuh i mene zanima. Koza mi je u trusnoci postala jaaako suha, trbuh i lice mi se perutaju, cak mi se i tjeme jako pocelo perutati (kao ljuskice), vodim borbu sa svime zapravo. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako... za sada mazem lice niveom jer je ona bas masna, a trbuh i tijelo neutrogenom. Voljela bih si bas nesto dobro i provjereno kupiti...  

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

RužaFT

Broj poruka: 125

Prijavi adminu

....... U ovih 15 - ak tjedana trudnoce vec treci put se borim sa "bolescu". Prva dva puta upala sinusa koju sam jedva rijesila drugi put u 12.mjesecu.. par dana je bilo mir i sad vec vise od 7 dana izbacujem zeleni slajm (oprostite na direktnosti), grlo boli navecer, i sinusi opet pocepljeni, najgore je preko noci. Ne mogu disati, disem kroz usta pa mi bude grozno. Suha usta za poludjet. Mislim da mi je to sve od suhog zraka u stanu, imamo centralno, dosta sam bila zatvorena u stanu, na mirovanju...mislim da je zapravo to od toga...zanima me ima li koja preporuku??? Uzeti ovlazivac ili prociscivac zraka i koji???  Ako isto naletite na neke dobre cijene, popuste sto se tice opreme za bebe, odjece za djecu i trudnice, javite 😊 ja sam vec i kolica malo skicala 🙈 ne bih htjela sve u zadnji tren... proslu sam trudnocu zavrsila i na cuvanju trudnoce 😥Sad sam vas izgnjavila sa svim temama po malo...pa ako imate, znate sto pisite/javite.   I da.. bilo bi zgodno kad bi neka dobra dusa vodila datume pregleda i termina, kao u proljetnicama.. ❤️ znam da je vec bilo govora o tome, ali jos nismo nikog pronasli...

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.