Baš mi je ova tema sa brusnicom zanimljiva i definitivno ću kupit sok koji ste spominjale iz dm-a. Baš me zanima. Nisam još bila dat UK, stalno nešto, il ne rade il je praznik itd, al čaj mi i dalje to sve drži pod kontrolom. Međutim, znam da je prisutna određena količina jer čim manje tekućine popijem odmah me krene peckat.
Emma,.sretno danas i javi doživljaje. Ideš solo ili sa dragim?
Što se tiče klope, jela sam sve što mi se jelo, niš posebno previše a ni premalo, međutim i dalje me tek baš nešto nije uhvatio pa jedem što mogu. Zanimljivo mi je da nemam neki tek, što možda i nije loše. 😅 dobila sam prije koji dan doslovno 2 kg preko noçi, al to su mi i cice i trbuh narasli. Ne znam jesam tu pisala, al kupila sam par grudnjaka u H&m-u, topići onako, super su mi. Bili su 5 e svaki, i odlučni su.
Pregled obavljen, otvorena mi je trudnička knjižica napokon. S bebom sve u redu, sve super izgleda. Moram ponovno za 2 tj na uzv zbog anomalyja jer neću raditi prenatalni ali rekao je da za sada sve izgleda lijepo🥰. A muž je naravno bio na pregledu pa je i snimao ekran tokom pregleda i puštao suze u isto vrijeme🥹🤣..čekali to predugo da me pusti samu. Ne dolazi u obzir😄.
Dobro da si napisala za te H&M grudnjake i topiće jer sam se mislila bili uzela koji..neki dan sam kupila tamo 100e donjeg rublja, imaju onih gaćica sa mekanim rubom i bokserica, sve sam XL uzela da me nigdje ne "reže" i steže. Spas, mekane su kao duša😄🥰.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Pozdrav svima. Bila sam na pregledu jutros. Hematoma više nema, smanjila mi je terapiju. Beba je super, lijepo raste.
No sada mi je posteljica prenisko i moram i dalje mirovati i dobro se paziti. Baš me to danas pogodilo, mislila sam da je napokon sve u redu.
Znam da još ima vremena valjda do 27. tjedna da se posteljica smjesti, nadam se da će se pomaknuti i da će biti sve dobro.
Ne znam puno o tome sad, zna li netko o niskoj posteljici više? Ima li koja trudnica da je isto na mirovanju zbog posteljice?
Drago mi je bas da ti je proslo u redu i da je bebica ok🥰. Za posteljicu ti neznam nemam iskustva s tim😔 ali sigurna sam da će ti i to biti sve ok. Miruj malo, pretpostavljam da ne moraš baš strogo mirovati sada?!Što ti je dr rekao točno?
Cure koristite li vi spf u trudnoci?... Naručila sam preko jedne stranice nešto kozmetike pa sam uzela mineralni spf od Uriagea. Probala ga danas em što smrdi em što mi je lice kao kreč bijelo i neda se razmazati da se ne kuži...poludila sam. Naravno da sam bacila lovu u vitar jer ga takvog neću sigurno koristiti🥹🙈 uzela sam i ulje za strije, isto Uriage, isto smrdi 🫢🤢😭
Pozdrav svima. Bila sam na pregledu jutros. Hematoma više nema, smanjila mi je terapiju. Beba je super, lijepo raste.
No sada mi je posteljica prenisko i moram i dalje mirovati i dobro se paziti. Baš me to danas pogodilo, mislila sam da je napokon sve u redu.
Znam da još ima vremena valjda do 27. tjedna da se posteljica smjesti, nadam se da će se pomaknuti i da će biti sve dobro.
Ne znam puno o tome sad, zna li netko o niskoj posteljici više? Ima li koja trudnica da je isto na mirovanju zbog posteljice?
Ja sam imala nisko posteljicu u prosloj trudnoci mozda tako negdi u ovim tjednima mozda cak i kasnije malo i do iduceg pregleda ona se podigla ubiti ti radte maternica i tako povlaci posteljicu za sobom i na taj nacin se ona najcesce povuce!! Nije to nista strasno ne moras strogo mirovat samo malo vise idmarat bez fizickih posliva i bude to sve superr ne brini☺️
+ 10.10.
Czre s pregleda bravooo lipe vjesti neka tako ostane neka bebuce rastu!! Ja sam postavila pitanje za hranu jer san ja zaista jela svega i svacega ne znam kako stojim s kilama sutra imam pregled nakon dva tj privatno!! Nadam se da ce biti ok sve!!najvise idem radi onog pulsiranja sto sam imala i par dana san imala kao probadanja bas nekako u cerviksu a kako san ja imala op na cerviksu ne triba mi puno da mi se pocnu palit alarmi!!! Tako da sretno mi sutra i svim curama ako koja ima sutra pregled!!❤️🙏🥰
+ 10.10.
Cure koristite li vi spf u trudnoci?… Naručila sam preko jedne stranice nešto kozmetike pa sam uzela mineralni spf od Uriagea. Probala ga danas em što smrdi em što mi je lice kao kreč bijelo i neda se razmazati da se ne kuži…poludila sam. Naravno da sam bacila lovu u vitar jer ga takvog neću sigurno koristiti🥹🙈 uzela sam i ulje za strije, isto Uriage, isto smrdi 🫢🤢😭
Ja ne nista samo nivea i inace imam ok lice nemam jos borica volim sminku i sminkam se ali njegu koze lica samo nivea i prije toga ocistim sa ovim gelova za umivanje i to je to
+ 10.10.
Cure koristite li vi spf u trudnoci?… Naručila sam preko jedne stranice nešto kozmetike pa sam uzela mineralni spf od Uriagea. Probala ga danas em što smrdi em što mi je lice kao kreč bijelo i neda se razmazati da se ne kuži…poludila sam. Naravno da sam bacila lovu u vitar jer ga takvog neću sigurno koristiti🥹🙈 uzela sam i ulje za strije, isto Uriage, isto smrdi 🫢🤢😭Ja ne nista samo nivea i inace imam ok lice nemam jos borica volim sminku i sminkam se ali njegu koze lica samo nivea i prije toga ocistim sa ovim gelova za umivanje i to je to
Ma htjela sam izbjeći to da ne poflekavim od sunca zbog hormona. A i inače koristim spf i ljeti i zimi ali nisam znala što kupiti u trudnoći. Nemam baš nešto borica isto imam zahvalno lice jer ga njegujem godinama. Čitala sam da je najbolji mineralni spf za trudnice ali nema baš neka paleta toga dostupna pa sam online naručila. Baš sam razočarana, krema je očajna.
Emma drago mi je da je pregled super prošao. Vjerujem da ti je sada malo lakše😊AnnieP drago mi je da je i tvoj pregled prošao uredu. Nemam iskustva sa poateljicom, no vjerujem da ce se i to ispraviti
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Oprosti, mislim da ne medicinsku dokumentaciju nego dokaz o terminu pregleda ili kako je vec formulirano. Moj dr ne moze izdati potvrdu da imam tad i tad termin pa sam zato zapamtila za sebe da jedino sto imam kao dokaz je nalaz nakon pregleda 😂
Hvala cure!
To sam i ja planirala napraviti. Dati na uvid povijest bolesti, jel. Samo nek na pregledu bude sve ok pa mogu i zadržati kopiju ako hoće. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji