Hvala cure ja isto volim procitat kad vi pisete sve dobre vjesti s oregleda odma i meni srce ko kuca i da mi neku pozitivu i odma se i ja osjecam sva vesela i pozitivna!! Neka se nastavi ovako s dobrim pregledima da nam svima bebice rastu, debljaju se i budu na zive i zdrave🥰😘maslacak daaa ja i ti se pratimo 🥰 nama stize cura potvrdeno vec drugi puta i ja sam pisala dobro si upamtila da imam takav osjecaj da nosim curicu puno puta sam to spomenula i kuci i tu na forumu ne mogu opisat ali taj osjecaj tako jak taj neki instinkt ma znala sam sto posto ja cu roditi curicu🥰i stize nam curica😍🥰😍 drage moje sretno s pregledima ako koja ima ovih dana i neka se nastavi s ovako dobrim i pozitivnim pregledima 😘😘😘
Super, jako mi je drago ☺️ Nama je ovo prva beba i nemam neki 100% osjećaj što se tiče spola što bi moglo biti. Jedan dan mislim da je curica, drugi dan da je dečko hehe 🥰 Ma samo da je život i zdravo to je najbitnije od svega 🙏☺️
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Hvala cure ja isto volim procitat kad vi pisete sve dobre vjesti s oregleda odma i meni srce ko kuca i da mi neku pozitivu i odma se i ja osjecam sva vesela i pozitivna!! Neka se nastavi ovako s dobrim pregledima da nam svima bebice rastu, debljaju se i budu na zive i zdrave🥰😘maslacak daaa ja i ti se pratimo 🥰 nama stize cura potvrdeno vec drugi puta i ja sam pisala dobro si upamtila da imam takav osjecaj da nosim curicu puno puta sam to spomenula i kuci i tu na forumu ne mogu opisat ali taj osjecaj tako jak taj neki instinkt ma znala sam sto posto ja cu roditi curicu🥰i stize nam curica😍🥰😍 drage moje sretno s pregledima ako koja ima ovih dana i neka se nastavi s ovako dobrim i pozitivnim pregledima 😘😘😘Super, jako mi je drago ☺️ Nama je ovo prva beba i nemam neki 100% osjećaj što se tiče spola što bi moglo biti. Jedan dan mislim da je curica, drugi dan da je dečko hehe 🥰 Ma samo da je život i zdravo to je najbitnije od svega 🙏☺️
Slazem se samo neka su zivi i zdravi🥰 ja isto imam redovan pregled 15.1. Bas se pratimo😍ovo sam isla privatno isto kod mog doktora jer sam se bila malo uplasila onog pulsiranja sto sam imala i oda me bilo malo doli probadalao pa sam isla custo radi svoga mira inace 15.1 nam je redovan pregled☺️
+ 10.10.
Ja sam uzela Hydrance light Hydrating Emulsion od Avene, dosad sam koristila Khiels kremu koja nije na popisu njihovih sigurnih proizvoda u trudnoci. Mislim da svaki proizvodac ima popis proizvoda koji su sigurni i onih koji se ne preporucuju. Ostalu kozmetiku sam svela na minimum minimuma, pazim na dezic i kremu za ruke jer to cesto koristim. Sto se tice sampona i gelova za tusiranje se ne opetrecujem jer se ionako ispire. S dekorativnom nemam problema jer sam na bolovanju. :) Petrucika divno je bilo procitati dozivljaj s pregleda. 🥰
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Cureeee ja sam upravo s pregleda beba odgovara tjednima ima 14cm doktor ju je jedno pola sata detaljno gleda na uzv-u kaze da je sve na mistu kako i triba dao mi je par videa par slikica ukljucio 4d imamo vec i kosice 😍i ne znam sto drugo da vam kazem osim da je bilo carobno!! Beba je cilo vrime skakala prevrcala se lupala nogicama rukicama bas je bila jako aktivna!! Potvrdeno je da nam stize curica i to orava damica kako doktor kaze tankih prstica onako bas skladna sva bas ju je nazvalio a meni srce kao kuca🥰dobila sam kilo u ova dva tjedna i za dva tjedna imam redovnu kontrolu kod njega ovo sam isla privatno!!! Radio je cervikometriju i pregled kao i svaki puta i sve je superrr!! Eto ja sam sad mirna i srce je na mistu🥰🥰😘😘
Cestitammm na curki! Jako lijepe vijesti 🥰🥰
Koju dobru hidratantnu kremu za lice koristite sad u trudnoći?
Ja sam koristila Cera ve ali sam prestala jer ima ceramide, niacinamide i hijaluronsku kiselinu, mislim da to ne smijem.
Ja sam do neki san koristila Weleda Skin Food ali mi je bas imala intenzivan miris i jedva sam cekala da ju potrosim. Sad sam na La Roche Toleraine Sensitive Creme + Ladria instant revitalizing serum i zadovoljna sam, koza mi se prestala perutati na licu a bas imam suhu kozu od kad sam ostala trudna.
La roche sam uzela i toniranu kremu iz iste linije, i dezic njihov, provjerila sam sve i nema stetnih sastojaka a ni mirisa tako da meni odgovara super!
Cure koje osjetite pokrete, gdje ih osjecate? Ja ih sad odjetim doslovno iznad stidne kosti, strah me ds je to prenisko. I u prvoj tr sam imala skracen cervix pa mi nije svejedno..
Nije pre nisko ja sam nedavno osjetila isto tako nisko ja ubiti osjetim migoljenje nisu jos udarci ali isjetim i tu doli full nisko ko ti i sa strane ali bas migoljenje nisu jos udarci bas migoljenje ko neka ribica unutra da migolji!!tako da ne bi rekla uopce da ti je to za paniku!!
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji