Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pandora4

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

Imam jedno pitanje. Bliži se prvi pregled i htjela bih iskoristiti slobodan dan za prenatalni pregled. Koristite li to i kako obavještavate poslodavca? zamolba/molba/zahtjev?

Elza

Broj poruka: 573

Prijavi adminu

Pandora4

Imam jedno pitanje. Bliži se prvi pregled i htjela bih iskoristiti slobodan dan za prenatalni pregled. Koristite li to i kako obavještavate poslodavca? zamolba/molba/zahtjev?

Ja sam koristila dok sam radila. Napiše se zamolba poslodavcu, kratko u dvije rečenice. Piše sve u zakonu o rodiljnim i roditeljskim potporama, članak 26.

lolola13

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

Pandora4

Vjerojatno ovisi o praksi tvog poslodavca. Ja napisem nadredenima e-mail (minimalno 2 dana ranije kako pise u zakonu) u kojem molim za odobrenje koristenja slobodnog dana sukladno Zakonu o rodiljnim i roditeljskim potporama, čl. 26. Oni mi odobre i to je to, ali u zakonu pise da te poslodavac ima pravo traziti medicinsku dokumentaciju pa ako koristis slobodan dan budi spremna dati i nalaz odnosno povijest bolesti ako ces morati. Mene nisu nikada trazili

• AnnieP

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

Pozdrav svima. Bila sam na pregledu jutros. Hematoma više nema, smanjila mi je terapiju. Beba je super, lijepo raste.
    No sada mi je posteljica prenisko i moram i dalje mirovati i dobro se paziti. Baš me to danas pogodilo, mislila sam da je napokon sve u redu.
    Znam da još ima vremena valjda do 27. tjedna da se posteljica smjesti, nadam se da će se pomaknuti i da će biti sve dobro.
    Ne znam puno o tome sad, zna li netko o niskoj posteljici više? Ima li koja trudnica da je isto na mirovanju zbog posteljice?

🩷 7/2022

lolola13

Prijavi adminu

Oprosti, mislim da ne medicinsku dokumentaciju nego dokaz o terminu pregleda ili kako je vec formulirano. Moj dr ne moze izdati potvrdu da imam tad i tad termin pa sam zato zapamtila za sebe da jedino sto imam kao dokaz je nalaz nakon pregleda 😂

• Tinchilina

Broj poruka: 371

Prijavi adminu

Baš mi je ova tema sa brusnicom zanimljiva i definitivno ću kupit sok koji ste spominjale iz dm-a. Baš me zanima. Nisam još bila dat UK, stalno nešto, il ne rade il je praznik itd, al čaj mi i dalje to sve drži pod kontrolom. Međutim, znam da je prisutna određena količina jer čim manje tekućine popijem odmah me krene peckat. 
    Emma,.sretno danas i javi doživljaje. Ideš solo ili sa dragim?
    Što se tiče klope, jela sam sve što mi se jelo, niš posebno previše a ni premalo, međutim i dalje me tek baš nešto nije uhvatio pa jedem što mogu. Zanimljivo mi je da nemam neki tek, što možda i nije loše. 😅 dobila sam prije koji dan doslovno 2 kg preko noçi, al to su mi i cice i trbuh narasli. Ne znam jesam tu pisala, al kupila sam par grudnjaka u H&m-u, topići onako, super su mi. Bili su 5 e svaki, i odlučni su.

💙 5/2023

lolola13

Prijavi adminu

AnnieP

Pozdrav svima. Bila sam na pregledu jutros. Hematoma više nema, smanjila mi je terapiju. Beba je super, lijepo raste.
    No sada mi je posteljica prenisko i moram i dalje mirovati i dobro se paziti. Baš me to danas pogodilo, mislila sam da je napokon sve u redu.
    Znam da još ima vremena valjda do 27. tjedna da se posteljica smjesti, nadam se da će se pomaknuti i da će biti sve dobro.
    Ne znam puno o tome sad, zna li netko o niskoj posteljici više? Ima li koja trudnica da je isto na mirovanju zbog posteljice?

Ne znam nista o posteljici, ali drago mi je da barem vise nema hematoma i da je bebica dobro 😊

ana0310

Broj poruka: 1252

Prijavi adminu

AnnieP

Hej, bila mi je posteljica preko usca u 1. trudnoci, al et nakon 2-3 tjedna se pomakla gore i nisam vise bila na mirovanju. Samo opusteno, bude ok. 😊

2021. M 💗

• Tinchilina

Broj poruka: 371

Prijavi adminu

Sad ste me sjetile na Parisislove, nije se dufo javila. Jel sve ok kod tebe?

💙 5/2023

ana0310

Broj poruka: 1252

Prijavi adminu

Evo i mene, ulovila vremena da se javim na ovoj temi. Pozitivan test sam dobila negdje 13.10. 😊  nakon negdje godinu i pol pokušavanja.
    Radila sam qualified, nalaz je uredan i stize jos jedna curka 😊 termin je 20.6.

2021. M 💗

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.