Sretna nova godina svima, nek nam ova svima bude posebno lijepa s novim smotuljcima u drugoj polovici godine 🥰🎉
Zokks dosta je ovdje cura imalo krvarenja na pocetku trudnoce, ali cesto su to bila i smedarenja. Ako ti je bas tako svjeza krv vec par dana plus ta bol ja bi svakako otisla na hitnu pa nek te tamo pogledaju. Sretno 🤞🍀
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sretan Nova godina zenske!Lolola nemoj se ljutiti ali vjerodostojnost napisanoga na navedenoj web stranici je u rangu trača. Ako ko ima volje i zna se dobro sluziti engelski dobrobit caja od ploda brusnice je napisan u znanstvenom radu https://www.researchgate.net/publication/5647722_Safety_and_efficacy_of_cranberry_Vaccinium_Macrocarpon_during_pregnancy_and_lactation . Ja se ipak nekako držim tih znanstvenih dokaza ne rekla kazala rubrika. Jer svasta nažalost se naleti. Jedan od apsurda neki dan na stranici koja prodaje kremu od gušće masti su se kleli da trudnica smije koristiti tu kremu i to cak 3 x dnevno. U sastavu imaju 3 ulja koje trudnice ne smiju nikako koristiti. Tako da treba biti oprezan.
Piamia prije mjesec i pol sam bila kao prehlađena klasicno nos zacepljen, i bol nisko u grlu nakon cega se pojavio kasalj produktivni. Temp kontinuirano 37.2-37.5 ali nista neobično zbog trudnoće. Jako sam brzo ostajala bez daha, i doslovno nakon 7 dana sve gore i gore je postajalo. Crp normalan, nikad temp iznad 37.5, glavobolja rijetko, nos se otcepio, katar nestao, al je bol iz grla prvo nestala na par dana i onda me uhvatio grozan suhi kasalj, da nisam udahnut mogla, te se bol i pritisak pojavio u desnoj strani pluća, uzasna suhoca i bol u grlu i prije par dana jaka probadajuca bol pri dnu rebra na svaki udah. Na tom dijelu se i na uzv vide te debele bijele crte koje ukazuju na to da je postojala upala.
U pravu si za te random web stranice, uvijek je bolje znanstveni članak pronaći. Koja ulja su navedena da trudnica ne smije koristiti? Nisam taj dio istraživala
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Di ste cure kako ste prosli su nam blagdani u cas!! Ovo godinu na svjet ce mo donjeti svoje bebice🥰u cas je doslo to da mogu reci roditi cu ovu godinu!!sto vrime keti cure moje!!!kako vi stojite s hranim ove dane jeste se pazile cuvale ili ste si dopustile sa jedete ove dane eto blagdani su!!ja sam stvarno uzivala u hrani i to u svemu i ribi i mesu u kuhanim i pecenom i suhomesnatom i u kolacima i slatkisima😬😬😬pa me cisto zanima kako stvari stoje kod vas??? Pozdrav drage moje🥰
Ja sam jela sve kao inače ali nisam pretjerivala. 1 kolač dnevno ali i nebi mogla više. Najela se sarme 2 dana. Jednom smo imali divljač. Bakalar za badnji. Lešada, riba. Uglavnom sam nastojala isto da pojedem dosta juhe, tekućine ako su mi teški obroci. Povrća je bio slabo doduše🙈. Jogurta 2x dnevno. Ali suhomesnato i takve stvari izbjegavam. Baš se držim toga. E da, sveki mi cijedi sokove u hladnoprešanom sokovniku pa tako nadoknadim unos voća...blažena bila ta žena😍🥰❤️. Tu i tamo pojedem bananu ako mi nije muka. Baš ne mogu velike obroke i dugo mi treba nakon obroka da uopće osjetim glad.
Sretan Nova godina zenske!Lolola nemoj se ljutiti ali vjerodostojnost napisanoga na navedenoj web stranici je u rangu trača. Ako ko ima volje i zna se dobro sluziti engelski dobrobit caja od ploda brusnice je napisan u znanstvenom radu https://www.researchgate.net/publication/5647722_Safety_and_efficacy_of_cranberry_Vaccinium_Macrocarpon_during_pregnancy_and_lactation . Ja se ipak nekako držim tih znanstvenih dokaza ne rekla kazala rubrika. Jer svasta nažalost se naleti. Jedan od apsurda neki dan na stranici koja prodaje kremu od gušće masti su se kleli da trudnica smije koristiti tu kremu i to cak 3 x dnevno. U sastavu imaju 3 ulja koje trudnice ne smiju nikako koristiti. Tako da treba biti oprezan.
Piamia prije mjesec i pol sam bila kao prehlađena klasicno nos zacepljen, i bol nisko u grlu nakon cega se pojavio kasalj produktivni. Temp kontinuirano 37.2-37.5 ali nista neobično zbog trudnoće. Jako sam brzo ostajala bez daha, i doslovno nakon 7 dana sve gore i gore je postajalo. Crp normalan, nikad temp iznad 37.5, glavobolja rijetko, nos se otcepio, katar nestao, al je bol iz grla prvo nestala na par dana i onda me uhvatio grozan suhi kasalj, da nisam udahnut mogla, te se bol i pritisak pojavio u desnoj strani pluća, uzasna suhoca i bol u grlu i prije par dana jaka probadajuca bol pri dnu rebra na svaki udah. Na tom dijelu se i na uzv vide te debele bijele crte koje ukazuju na to da je postojala upala.U pravu si za te random web stranice, uvijek je bolje znanstveni članak pronaći. Koja ulja su navedena da trudnica ne smije koristiti? Nisam taj dio istraživala
Ja se apsolutno slazem za te random web stranice ali ova koju sam ja stavila ima na dnu i linkove na izvore pa tako i na istrazivanje iz kojih su vadeni podatci i sve je lako provjeriti. Nije da sam stavila link na blog babe vange s rekla kazala 😂 I nije tamo nista krivo pisalo ili drugacije nego u istrazivanju koje je Grizli stavila. Zakljucak je isti, brusnica dokazano pomaze ali ne u caju nego u drugim oblicima 🤷♀️
Piamia prije mjesec i pol sam bila kao prehlađena klasicno nos zacepljen, i bol nisko u grlu nakon cega se pojavio kasalj produktivni. Temp kontinuirano 37.2-37.5 ali nista neobično zbog trudnoće. Jako sam brzo ostajala bez daha, i doslovno nakon 7 dana sve gore i gore je postajalo. Crp normalan, nikad temp iznad 37.5, glavobolja rijetko, nos se otcepio, katar nestao, al je bol iz grla prvo nestala na par dana i onda me uhvatio grozan suhi kasalj, da nisam udahnut mogla, te se bol i pritisak pojavio u desnoj strani pluća, uzasna suhoca i bol u grlu i prije par dana jaka probadajuca bol pri dnu rebra na svaki udah. Na tom dijelu se i na uzv vide te debele bijele crte koje ukazuju na to da je postojala upala.U pravu si za te random web stranice, uvijek je bolje znanstveni članak pronaći. Koja ulja su navedena da trudnica ne smije koristiti? Nisam taj dio istraživala
Ja se apsolutno slazem za te random web stranice ali ova koju sam ja stavila ima na dnu i linkove na izvore pa tako i na istrazivanje iz kojih su vadeni podatci i sve je lako provjeriti. Nije da sam stavila link na blog babe vange s rekla kazala 😂 I nije tamo nista krivo pisalo ili drugacije nego u istrazivanju koje je Grizli stavila. Zakljucak je isti, brusnica dokazano pomaze ali ne u caju nego u drugim oblicima 🤷♀️
Ma nisam mislila na tvoju nemoj me krivo shvatiti nego inače na web stranice koje nemaju znanstveno pokriće. Nemoj se ljutiti. 🙏..dovoljan stres mi je današnji pregled🥹🙈
Drage cure, sretna nova svima! 🥳 Ja nisam bas pazila sto jedem pa sad muku mucim sa zatvorom i vecu nego prije. 😒 Napokon su se mucnine smirile pa sam si dala oduska.
Emma sretno na pregledu, vjerujem da je sve u redu.
Zanima me mazete li trbuh s necim? Meni je sad krenuo dosta rasti i vec sam ustvari trebala krenuti.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Ja se apsolutno slazem za te random web stranice ali ova koju sam ja stavila ima na dnu i linkove na izvore pa tako i na istrazivanje iz kojih su vadeni podatci i sve je lako provjeriti. Nije da sam stavila link na blog babe vange s rekla kazala 😂 I nije tamo nista krivo pisalo ili drugacije nego u istrazivanju koje je Grizli stavila. Zakljucak je isti, brusnica dokazano pomaze ali ne u caju nego u drugim oblicima 🤷♀️Ma nisam mislila na tvoju nemoj me krivo shvatiti nego inače na web stranice koje nemaju znanstveno pokriće. Nemoj se ljutiti. 🙏..dovoljan stres mi je današnji pregled🥹🙈
Ma ne ljutim se nista! 😊😊 Sretno na pregledu, to je uvijek stres 🙈
Drage cure, sretna nova svima! 🥳 Ja nisam bas pazila sto jedem pa sad muku mucim sa zatvorom i vecu nego prije. 😒 Napokon su se mucnine smirile pa sam si dala oduska.
Emma sretno na pregledu, vjerujem da je sve u redu.
Zanima me mazete li trbuh s necim? Meni je sad krenuo dosta rasti i vec sam ustvari trebala krenuti.
Ja mazem od pocetka grudi jer su mi odma jako narasle, pa onda usput povremeno i trbuh i bedra. Kupila sam i dobila vise ulja/krema pa kombiniram. Alverde mama rozu kremu, weleda ulje za trudnice i olival ulje za prevenciju strija 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji