Sretna Nova godina cure, sa što manje tegoba i bolesti. Da sve docekamo žive i zdrave bebice.
Emma bit će beba u redu i ja sam nervozna pred svaki pregled. Isto imam dana da me pere paranoja da li je sve u redu. Valjda to tako mora bit,dok ne dođemo do perioda da osjetimo bebice svaki dan pa će nam bit lakse
2016 💙J
16.10.2024. +
Cure drage sretna Nova godina svima i neka nam bude ispunjena zdravljem,veseljem i sretnim i zdravim bebica🥰emma05 neka si popila tila san ti ja bas reci ako imas normabel od 2mg jer znam da se moze u trudnoci da je dozvoljeno pa bolje i popiti nego biti pod velikim stresom!!bit ce sve ok javi nam kako je prosao pregled!! Znam kako ti je sto si rekla ta umisljanja ja sam isto vec tjedan dana bas u depri i jedva cekam petak da odem na pregled i da vidim da je sve u redu!! Ovako stvarno svasto ufilmamo i inace nisan takva nisan panicar nisan ni priblizno ovome uvtrudnoci sam bas drugacija stalno strepim i brinem!! Ali eto to je tako i bit ce sve u redu jake su nase bebice🥰🙏
+ 10.10.
Sretna Nova godina cure 🥳 neka nam ova godina bude mirna dok bebice ne dodju. Emma bit će sve uredu. I ja se uvijek uznemirim prije pregleda. Pokušaj se danas odmoriti. 🥰
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8
Sretna nam nova ženske!! 🥳🥳🥳 puno mira u duši i u obitelji, sreće i zdravlja na pretek i lijepih uspomena za cijeli život ❤️Emma, nadam se da si se umirila, brzo će doći pregled pa ćeš opet biti mirna do sljedećeg kad ponovno kreće stres. Očito nam je tako svima. Suosjećam i šaljem zagrljaj. 🫂
💙 5/2023
Di ste cure kako ste prosli su nam blagdani u cas!! Ovo godinu na svjet ce mo donjeti svoje bebice🥰u cas je doslo to da mogu reci roditi cu ovu godinu!!sto vrime keti cure moje!!!kako vi stojite s hranim ove dane jeste se pazile cuvale ili ste si dopustile sa jedete ove dane eto blagdani su!!ja sam stvarno uzivala u hrani i to u svemu i ribi i mesu u kuhanim i pecenom i suhomesnatom i u kolacima i slatkisima😬😬😬pa me cisto zanima kako stvari stoje kod vas??? Pozdrav drage moje🥰
+ 10.10.
Sretan Nova godina zenske!Lolola nemoj se ljutiti ali vjerodostojnost napisanoga na navedenoj web stranici je u rangu trača. Ako ko ima volje i zna se dobro sluziti engelski dobrobit caja od ploda brusnice je napisan u znanstvenom radu https://www.researchgate.net/publication/5647722_Safety_and_efficacy_of_cranberry_Vaccinium_Macrocarpon_during_pregnancy_and_lactation . Ja se ipak nekako držim tih znanstvenih dokaza ne rekla kazala rubrika. Jer svasta nažalost se naleti. Jedan od apsurda neki dan na stranici koja prodaje kremu od gušće masti su se kleli da trudnica smije koristiti tu kremu i to cak 3 x dnevno. U sastavu imaju 3 ulja koje trudnice ne smiju nikako koristiti. Tako da treba biti oprezan.
Piamia prije mjesec i pol sam bila kao prehlađena klasicno nos zacepljen, i bol nisko u grlu nakon cega se pojavio kasalj produktivni. Temp kontinuirano 37.2-37.5 ali nista neobično zbog trudnoće. Jako sam brzo ostajala bez daha, i doslovno nakon 7 dana sve gore i gore je postajalo. Crp normalan, nikad temp iznad 37.5, glavobolja rijetko, nos se otcepio, katar nestao, al je bol iz grla prvo nestala na par dana i onda me uhvatio grozan suhi kasalj, da nisam udahnut mogla, te se bol i pritisak pojavio u desnoj strani pluća, uzasna suhoca i bol u grlu i prije par dana jaka probadajuca bol pri dnu rebra na svaki udah. Na tom dijelu se i na uzv vide te debele bijele crte koje ukazuju na to da je postojala upala.
Sretan Nova godina zenske!Lolola nemoj se ljutiti ali vjerodostojnost napisanoga na navedenoj web stranici je u rangu trača. Ako ko ima volje i zna se dobro sluziti engelski dobrobit caja od ploda brusnice je napisan u znanstvenom radu https://www.researchgate.net/publication/5647722_Safety_and_efficacy_of_cranberry_Vaccinium_Macrocarpon_during_pregnancy_and_lactation . Ja se ipak nekako držim tih znanstvenih dokaza ne rekla kazala rubrika.
Ma kaj bi se ljutila, svima nama ovdje je u interesu da imamo provjerene informacije 😁 Ali ni ovdje ne pise da pomaze caj za infekcije nego sok ili plod brusnice.. "Given the evidence to support the use of cranberry for urinary tract infections (UTIs) and its safety profile, cranberry supplementation as fruit or fruit juice may be a valuable therapeutic choice in the treatment of UTIs during pregnancy." Mislim da se razumijemo, i ja sama imam uvijek doma caj od brusnice i ako osjetim da ce me nes oko mjehura zezati to pijem. Tako da ne osporavam taj nacin lijecenja samo sam eto nasla da mozda nije tako učinkovit kako mi to mislimo
Cao svima sretna vam Nova Godina
Imam jedno pitanje za sve trudna sam odprilikr nekih 5 nedelja medjutim evo pet sest dana imam onako krvarenje nije obilno ali svaki dan mi ima krvi na vesu i to bas svjeza krv bila sam kod doktora on je rekao da je ro normalno da se ne brinem pitao me imam li bolove rekla sam ne jer nisam imala medjutim sjutra dan tj uvece ja sam imala bas jak bol u lijevom jajniku tj na lijevoj strani jako se plasim doktor ne radi ne znam sta da radim😞
Sortiraj odgovore
Najstariji