Lolola da je to istina ja bi sad bila u gadnim problemima, tako da 100% pomaže. Ja bi ga osobno svakome preporučla i to bas taj od encijana ili neki drugi na tu foru. Jer sve one sušene brusnice su kandirane, a čaj iz filtera ima ravno 0.1 posto brusnice u sebi.
Ma ne kazem ja da se ne pije, sigurno nece stetiti. Samo eto informacija da je kao lijek bolje piti u kapsulama, tj barem tako oni kazu 😊
Cure, koliko je povisen puls u trudnoći opasan? Malo sam se nesto uznemirila i sad se nikako smiriti. Srce mi bas lupa, evo neko vrijeme. Drzi se na oko 90 do 100. Strah me da nešto bebici ne naštetim.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Cure, koliko je povisen puls u trudnoći opasan? Malo sam se nesto uznemirila i sad se nikako smiriti. Srce mi bas lupa, evo neko vrijeme. Drzi se na oko 90 do 100. Strah me da nešto bebici ne naštetim.
Ja mislim da ti nece biti nista ja se znam isto tako jako uznervozit nekad posebno kad san imala ta krvarenja i toliko bi mi se srce od straha uzlipalo u tom trenutku da san imala osjecaj da cu se srusit i smirila bi se ali trajalo bi to u meni sve dok ne bi svaki puta otisla na hitnu i cula od doktora sve je u redu!!ti lez pribaj se odmorit u smislu iskljucit da ti se tjelo smiri !!ja sam se najela sarmi ali nisan jela kupus i izgleda da ce mi lose sist osjecam da me pocinje boliti zeludac !! 😬
+ 10.10.
Mislim da ne trebas nista brinuti ako je nesto kratkotrajno. Ako ti bas potraje duze tipa koji dan ili ako ti se krene pogorsavati i da ti pozli onda najbolje kod dr odnosno na hitnu. Tamo ce ti vjerojatno mjeriti tlak, ekg, mozda dati nesto za smirenje. Poslije pretpostavljam idu druge pretrage tipa holter ili nesto da se vidi dal je problem veci i treba li ubaciti terapiju ili je sve ok
Sretna nova godina cure Želim svima što manje razno raznih tegoba kroz trudnoću i zdrave bebice
Grizli želim ti brz oporavak :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Sve najbolje u Novoj 2025 godini vam želim!!!
‐————–
Ja pola noći nisam spavala ali se puls nadam se smirio, nešto sam se baš jako uznemirila na stresni događaj jučer. Na kraju sam od straha popila Apaurin od 2 mg. Izbjegavam ga ali mi je nedavno rekao dr bolje i popiti ako vidiš da ne ide nego da se djetetu nešto dogodi. Noćas sam se digla 5x na zahod mokriti. Pa nikad toliko nisam..obično se po 2x dignem. 🙈...ajme sva sam naopaka. Nadam se da je bebica ok. Sutra imam pregled, sve nešto trbuh pipam da vidim jeli tu ili je ispuhan😳😓..sad me one hormonalne paranoje da nešto nije u redu krpaju😑
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sortiraj odgovore
Najstariji