Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Emma05

Maslačak_13

Ja ti ujutro pijem Bolero sokove koji ne sadrže šećer u sebi i vrlo su osvježavajući, super mi dođu ujutro. Imate ih kupiti u DM-u ili po nekim centrima ali moja preporuka je da naručite preko njihove službene stranice jer su puno jeftiniji i imate daleko veći izbor okusa 😊 Stavljam u nastavku poveznicu na njihovu stranicu: https://bolerodrinks.com.hr/
    Imam ih hrpu doma ali ni njih više ne pijem jer imaju umjetne zaslađivace. Ja i muž smo na "sportskoj" prehrani inače ali mi se sada sve prominilo jer mi zbog mirovanja kuha svekrva. I primorana sam jesti sve što inače ne jedem..šugove, musake, teška pečenja, rižote i sl. Sve mi to teško pada (na želudac i na psihu🫣😜) ali ne mogu dirigirati poklonjenom ručku💁‍♀️😑..ne želim ispast nezahvalna..

Imaš posve krivu informaciju. Bolero sokovi ti imaju prirodni zaslađivač i pogodni su za dijabetičar jer ne podižu razinu šećera u krvi 😊

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.

petrucika

Broj poruka: 425

Prijavi adminu

škorpija

petrucika

škorpija

ddm2463

Lotica22

Cure sa mucninama i povracanjem, kako ste prezivljavale dan i sto vam je pasalo od hrane? Kad to prestane nema smisla ni pitati, sve smo razlicite, moja prija je npr. Povracala cijelu trudnocu svaki dan, nezz kako je to prezivila, iskreno..
    Lotica vidim da si tj dana ispred mene sa trudnoćom. Ja sam 5+3 trenutno. Jesi išla na prvi pregled već?
    I ja sam 5+3,imaš li ti kakve simptome ? Ja sam naručena kod ginekologa 23.12. Ali sam kontala danas da odem jer mi sr pojavio smeđi iscjedak,ima li ko iskustva sa tim ? Baš sam se zabrinula.
    Ja imam iskustva s njim u ivoj trudnoci nazalost od pocetka tako otp od tvojih tjedana mi je pocelo!!na sricu kod mene nije bilo nista nije se dogadalo nista samo bi svako malo se pojavio smedi iscjedak a prvi put cak mi je bila svjeza krv!! Razlig nikad nisu otkrili ja sam svaki puta isla na hitnu jer bi to meni trajalo par dana pa nema tjedan dva pa opet!! Tamo su mi rekli da je to kako oni kazu normalno u ranoj trudnoci i da se dogada i da cak moze i pratit nekiga kroz cijelu trudnocu!!!ja se nadan da sam ja s tim zavrsila🙏jer me stvarno dobro istresira od pocetka!! Tako da evo ja bi rekla da ti to nije nista osobito ako je smedi ali bi savjetovala da svakako odes doktoru i dopit ces terapiju dufastonima!!sretno i javi se☺️🙏
    Baš ti hvala,evi zovem cijeli dan kliniku ne mogu ih dobiti,ako ne odem danas sutra ću sigurno,sinoć me malo bolio stomak,i jutros sam imala tak iscjedak ali me stomak hvala Bogu ne boli.

Svakako ako ti se pojavi tokom dana odi na hitnu da budes u miru!!ne mozemo ni znati sto je dok nas doktor ne pregleda!!kazem ne mira bit nista ali da bi bili sigurni obavezno da doktor to potvrdi!!sretno i javi se!!

+ 10.10.

Pixi

Broj poruka: 248

Prijavi adminu

Pozdrav dame, dolazim sa druge teme. Danas je trudnoća 9+5.
    Zanima me jel koja radila nifty testove? Trebala bi neka iskustva 😊
    Emma meni isto kava smeta, ne pijem ju, niti mi tijelo trazi.
    Ja sam pokušala piti onaj Cappucino iz vrecice ( Franck), ali mi je bil presladak, probaj mozda tebi bude odgovaralo.

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Emma05

Broj poruka: 631

Prijavi adminu

Maslačak_13

Emma05

Maslačak_13

Ja ti ujutro pijem Bolero sokove koji ne sadrže šećer u sebi i vrlo su osvježavajući, super mi dođu ujutro. Imate ih kupiti u DM-u ili po nekim centrima ali moja preporuka je da naručite preko njihove službene stranice jer su puno jeftiniji i imate daleko veći izbor okusa 😊 Stavljam u nastavku poveznicu na njihovu stranicu: https://bolerodrinks.com.hr/
    Imam ih hrpu doma ali ni njih više ne pijem jer imaju umjetne zaslađivace. Ja i muž smo na "sportskoj" prehrani inače ali mi se sada sve prominilo jer mi zbog mirovanja kuha svekrva. I primorana sam jesti sve što inače ne jedem..šugove, musake, teška pečenja, rižote i sl. Sve mi to teško pada (na želudac i na psihu🫣😜) ali ne mogu dirigirati poklonjenom ručku💁‍♀️😑..ne želim ispast nezahvalna..
    Imaš posve krivu informaciju. Bolero sokovi ti imaju prirodni zaslađivač i pogodni su za dijabetičar jer ne podižu razinu šećera u krvi 😊

Bojim se da sam u pravu. Pročitaj sastav malo bolje. Slažem se jedino s time da su pogodni za osobe s dijabetesom zbog navedenog. 😉🙋‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• škorpija

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

petrucika

škorpija

petrucika

škorpija

ddm2463

Lotica22

Cure sa mucninama i povracanjem, kako ste prezivljavale dan i sto vam je pasalo od hrane? Kad to prestane nema smisla ni pitati, sve smo razlicite, moja prija je npr. Povracala cijelu trudnocu svaki dan, nezz kako je to prezivila, iskreno..
    Lotica vidim da si tj dana ispred mene sa trudnoćom. Ja sam 5+3 trenutno. Jesi išla na prvi pregled već?
    I ja sam 5+3,imaš li ti kakve simptome ? Ja sam naručena kod ginekologa 23.12. Ali sam kontala danas da odem jer mi sr pojavio smeđi iscjedak,ima li ko iskustva sa tim ? Baš sam se zabrinula.
    Ja imam iskustva s njim u ivoj trudnoci nazalost od pocetka tako otp od tvojih tjedana mi je pocelo!!na sricu kod mene nije bilo nista nije se dogadalo nista samo bi svako malo se pojavio smedi iscjedak a prvi put cak mi je bila svjeza krv!! Razlig nikad nisu otkrili ja sam svaki puta isla na hitnu jer bi to meni trajalo par dana pa nema tjedan dva pa opet!! Tamo su mi rekli da je to kako oni kazu normalno u ranoj trudnoci i da se dogada i da cak moze i pratit nekiga kroz cijelu trudnocu!!!ja se nadan da sam ja s tim zavrsila🙏jer me stvarno dobro istresira od pocetka!! Tako da evo ja bi rekla da ti to nije nista osobito ako je smedi ali bi savjetovala da svakako odes doktoru i dopit ces terapiju dufastonima!!sretno i javi se☺️🙏
    Baš ti hvala,evi zovem cijeli dan kliniku ne mogu ih dobiti,ako ne odem danas sutra ću sigurno,sinoć me malo bolio stomak,i jutros sam imala tak iscjedak ali me stomak hvala Bogu ne boli.
    Svakako ako ti se pojavi tokom dana odi na hitnu da budes u miru!!ne mozemo ni znati sto je dok nas doktor ne pregleda!!kazem ne mira bit nista ali da bi bili sigurni obavezno da doktor to potvrdi!!sretno i javi se!!

Evo upravo sam se vratila od ginekologa,dao mi je utrogestan tablete,i 48 sati mirovanja,potvrdio je trudnoću i sad sam mirnija.

petrucika

Broj poruka: 425

Prijavi adminu

škorpija

petrucika

škorpija

petrucika

škorpija

ddm2463

Lotica22

Evo upravo sam se vratila od ginekologa,dao mi je utrogestan tablete,i 48 sati mirovanja,potvrdio je trudnoću i sad sam mirnija.

Superr dobila si terapiju i to je bitno☺️🙏bit ce ok sad miruj da se to malo smiri tj da stane!!bitno da te nista ne boli!!virujen da i on ne zna tocan razlog osim ako nije nekakav hematom a to kaze ako vide a ako nema nista onda jednostavno kazu dogada se i nirmalno je za ranu trudnocu!!sad samo opusteno!!

+ 10.10.

Elza

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Cure odkud vam te informacije za cikoriju?
    Baš sad googlam i nailazim da se ne preporuča u trudnoći ali nigdje ne piše zašto?

• ddm2463

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

škorpija

ddm2463

Lotica22

Ja nemamm nekih simptoma osim onako kao pred mengu bolne cice i malo sam umornija nego inaće,ništa ekstra od simptoma. I za sad samo neki iscjedak bjelkasto mliječni nisam imala iskustva sa krvarenjem do sada nadam se da ni neću, ali mi je rekla gin ako bude šta da dodem ranije tako da mozda nebi bilo loše da odeš čisto da vidiš da je sve u redu 

01.12. +

Emma05

Broj poruka: 631

Prijavi adminu

Elza

Cure odkud vam te informacije za cikoriju?
    Baš sad googlam i nailazim da se ne preporuča u trudnoći ali nigdje ne piše zašto?

Iskreno neznam ni ja točno a nisam toliko temeljito ni tražila vezano za tu namirnicu. Rekle su mi to cure iz druge grupe s foruma pa mi je ostalo nekako na tome da je ne pijem. Pretpostavljam da poneke namirnice nisu u potpunosti zabranjene ali nisu baš ni preporucene. Pa sam ja tako odlučila da ipak neću riskirat s ničim što bi moglo biti iti malo ugrožavajuće. Jedva sam došla do ove trudnoće pa se nebi baš igrala...😊

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• ddm2463

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

škorpija

petrucika

škorpija

petrucika

škorpija

ddm2463

Lotica22

Ja sam sad tek vidjela da si obavila pregled. Bitno da je sve u redu ❤️ 

01.12. +

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.