Cure pozdrav, 8i tj trudnoće sam. Što vi pijete ujutro za doručak od "toplih" napitaka. Ja sam teški kavopija bila pa sam kavu prestala i krenila bila divku pa su mi rekli da se cikorija nesmije pa sa presla na Kneip jer je ta ječmena međutim u zadnje vrijeme mi i to diže želudac. Od čajeva nisam sigurna što se može jer su oprečni napisi na internetu. Pa za sada istrpim tu kneip iako mi je muka cilo jutro od nje.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Cure pozdrav, 8i tj trudnoće sam. Što vi pijete ujutro za doručak od "toplih" napitaka. Ja sam teški kavopija bila pa sam kavu prestala i krenila bila divku pa su mi rekli da se cikorija nesmije pa sa presla na Kneip jer je ta ječmena međutim u zadnje vrijeme mi i to diže želudac. Od čajeva nisam sigurna što se može jer su oprečni napisi na internetu. Pa za sada istrpim tu kneip iako mi je muka cilo jutro od nje.
Mozes kavu bez kofeina, ja sam to pila prije nego su mi mucnine krenule 😊Od cajeva sigurno mozes roibos, mentu, dumbir, brusnicu. Naravno nista u velikim dozama
Ja pijem bianku i kamilicu ok ja to pijem u tjednu max dva puta jer ja inace ne pijem ni kavu ni caj ali nekad mi dode gust i popijem i popijem i obicnu kavu isto ja to sve oijem jer ja inace i kad nisan trudna ne pijem ni kavu ni cajeve nego u drustvu tako sam i sad i to moze se desit u misecu max neka 3puta !! Pa evo a bianku bi pila normalno da mi trazi ne vidim tu nista lose
+ 10.10.
Cure pozdrav, 8i tj trudnoće sam. Što vi pijete ujutro za doručak od "toplih" napitaka. Ja sam teški kavopija bila pa sam kavu prestala i krenila bila divku pa su mi rekli da se cikorija nesmije pa sa presla na Kneip jer je ta ječmena međutim u zadnje vrijeme mi i to diže želudac. Od čajeva nisam sigurna što se može jer su oprečni napisi na internetu. Pa za sada istrpim tu kneip iako mi je muka cilo jutro od nje.Mozes kavu bez kofeina, ja sam to pila prije nego su mi mucnine krenule 😊Od cajeva sigurno mozes roibos, mentu, dumbir, brusnicu. Naravno nista u velikim dozama
Ok hvala ti. Pogledati cu i tu kavu bez kofeina nisam je nikad probala.
Ja pijem bianku i kamilicu ok ja to pijem u tjednu max dva puta jer ja inace ne pijem ni kavu ni caj ali nekad mi dode gust i popijem i popijem i obicnu kavu isto ja to sve oijem jer ja inace i kad nisan trudna ne pijem ni kavu ni cajeve nego u drustvu tako sam i sad i to moze se desit u misecu max neka 3puta !! Pa evo a bianku bi pila normalno da mi trazi ne vidim tu nista lose
Biancu isto imam kući ali ne pijem je jer sadrži cikoriju. Žao mi je jer je baš volim. Ali evo srećom trenutno mi ne paše. Pokušat ću s čajem ili tu bezkofeinsku. Ne mogu samo na vodi živiti.
Meni je franck bez kofeina turska super, uopce mi nema razlike u okusu ni mirisu. I u kapsulama sam probala bez kofeina, sve imaju stvarno isti okus i miris. A inace ti kazu da se smije jedna mala salica kave dnevno, da umjereni unos kofeina ne steti bebama samo se treba paziti da ne dehidriras jer je kava diuretik pa da uneses dovoljno vode ako pijes i kavu 😊
Ja ti ujutro pijem Bolero sokove koji ne sadrže šećer u sebi i vrlo su osvježavajući, super mi dođu ujutro. Imate ih kupiti u DM-u ili po nekim centrima ali moja preporuka je da naručite preko njihove službene stranice jer su puno jeftiniji i imate daleko veći izbor okusa 😊 Stavljam u nastavku poveznicu na njihovu stranicu: https://bolerodrinks.com.hr/
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Ja ujutro pijem il caj il bianku najcesce kakao ili cokoladno mliko!!!kako koje jutro znam i smuti napraviti od voca koje imam al ja i inace tako nemam neke inace lose navike pa da se moram odreci ali dok san radila pila san kedenu kavu sad mi ne trazi ali kad mi dode zelja kupim si!! Ja san bas cudan lik koje evo nema to nesto sto voli pijuckat!!
+ 10.10.
Ja ti ujutro pijem Bolero sokove koji ne sadrže šećer u sebi i vrlo su osvježavajući, super mi dođu ujutro. Imate ih kupiti u DM-u ili po nekim centrima ali moja preporuka je da naručite preko njihove službene stranice jer su puno jeftiniji i imate daleko veći izbor okusa 😊 Stavljam u nastavku poveznicu na njihovu stranicu: https://bolerodrinks.com.hr/
Imam ih hrpu doma ali ni njih više ne pijem jer imaju umjetne zaslađivace. Ja i muž smo na "sportskoj" prehrani inače ali mi se sada sve prominilo jer mi zbog mirovanja kuha svekrva. I primorana sam jesti sve što inače ne jedem..šugove, musake, teška pečenja, rižote i sl. Sve mi to teško pada (na želudac i na psihu🫣😜) ali ne mogu dirigirati poklonjenom ručku💁♀️😑..ne želim ispast nezahvalna..
Cure sa mucninama i povracanjem, kako ste prezivljavale dan i sto vam je pasalo od hrane? Kad to prestane nema smisla ni pitati, sve smo razlicite, moja prija je npr. Povracala cijelu trudnocu svaki dan, nezz kako je to prezivila, iskreno..Lotica vidim da si tj dana ispred mene sa trudnoćom. Ja sam 5+3 trenutno. Jesi išla na prvi pregled već?I ja sam 5+3,imaš li ti kakve simptome ? Ja sam naručena kod ginekologa 23.12. Ali sam kontala danas da odem jer mi sr pojavio smeđi iscjedak,ima li ko iskustva sa tim ? Baš sam se zabrinula.Ja imam iskustva s njim u ivoj trudnoci nazalost od pocetka tako otp od tvojih tjedana mi je pocelo!!na sricu kod mene nije bilo nista nije se dogadalo nista samo bi svako malo se pojavio smedi iscjedak a prvi put cak mi je bila svjeza krv!! Razlig nikad nisu otkrili ja sam svaki puta isla na hitnu jer bi to meni trajalo par dana pa nema tjedan dva pa opet!! Tamo su mi rekli da je to kako oni kazu normalno u ranoj trudnoci i da se dogada i da cak moze i pratit nekiga kroz cijelu trudnocu!!!ja se nadan da sam ja s tim zavrsila🙏jer me stvarno dobro istresira od pocetka!! Tako da evo ja bi rekla da ti to nije nista osobito ako je smedi ali bi savjetovala da svakako odes doktoru i dopit ces terapiju dufastonima!!sretno i javi se☺️🙏
Baš ti hvala,evi zovem cijeli dan kliniku ne mogu ih dobiti,ako ne odem danas sutra ću sigurno,sinoć me malo bolio stomak,i jutros sam imala tak iscjedak ali me stomak hvala Bogu ne boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji