Mene zanima od kada se mogu otvoriti komplikacije, kod mene na poslu je problematično jer nemamo ni wca, uzasno je zagušljivo nema ni prozora kako spada, i stalno sam na nogama.. a posla ima uzasno puno i nemaju me gdje prebaciiti na neko lakše mjesto, pa me zanima dali mogu traziti gin da mi otvori komplikacije ili bolovanje, kako ste vi to riješavale ako ste u sličnoj situaciji
Ja sam iskoristila stari godišnji, nešto običnog bolovanja do nove godine pa ću cijeli novi godišnji iza nove godine. Da bar još dvi plaće normalne dobijem prije nego padnem na 565e s "komplikacijama".Da i ja bi tako nekako al nazalost ne mogu. To s poslovima kod nas je koma a naknade su uzas, ali prezivjet ćemo i to. Bitno da sve bude u redu 😊😊
Dm kad toje bila zadnja msm vidim da smo tu blize
Mene zanima od kada se mogu otvoriti komplikacije, kod mene na poslu je problematično jer nemamo ni wca, uzasno je zagušljivo nema ni prozora kako spada, i stalno sam na nogama.. a posla ima uzasno puno i nemaju me gdje prebaciiti na neko lakše mjesto, pa me zanima dali mogu traziti gin da mi otvori komplikacije ili bolovanje, kako ste vi to riješavale ako ste u sličnoj situaciji
Ja sam iskoristila stari godišnji, nešto običnog bolovanja do nove godine pa ću cijeli novi godišnji iza nove godine. Da bar još dvi plaće normalne dobijem prije nego padnem na 565e s "komplikacijama".Da i ja bi tako nekako al nazalost ne mogu. To s poslovima kod nas je koma a naknade su uzas, ali prezivjet ćemo i to. Bitno da sve bude u redu 😊😊Dm kad toje bila zadnja msm vidim da smo tu blize
1.11.
01.12. +
Petrucika ja vec par dana bas jasno osjetim mjerurice navecer kad legnem.
Dobrodosle nove cure i sretno svima🤞
Jelll vidis moguce da i ja al ja sve kao ma nijeee rano je!! Ali ima par dana konstantno doli nisko osjetim nesto i ono ja jos kao da su crijeva ali u dr mi je isto sumljivo mislim da je beba al ono ka ne zelim umislit!!ali realno sa malim sam sa 14 tt tako da svakoo ce kroz neko kratko vrime se ovo okarakterizirati jel beba ili crijeva🤨ali malo cudno jer do sad nisan osjecala nista tako❤️ja jedva cekam da vise bude stvarno ovako nemam tegoba nekih stvarno ali imam i drob vec onako bas bass!!
+ 10.10.
Cure, koje prenatalne koristite? Ja sam do 12tt pila Folacin i povremeno B6 i magnezij. Prije nekoliko dana sam zamijenila Folacin sa Novalacom i bojim se da mi ne sjeda dobro na zeludac, boli me, sva sam napuhnuta i zatvor mi se pogorsao. Sad cu napraviti nekoliko dana pauze pa ako ce mi biti bolje cu ga zamijeniti nekim drugim.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Cure, koje prenatalne koristite? Ja sam do 12tt pila Folacin i povremeno B6 i magnezij. Prije nekoliko dana sam zamijenila Folacin sa Novalacom i bojim se da mi ne sjeda dobro na zeludac, boli me, sva sam napuhnuta i zatvor mi se pogorsao. Sad cu napraviti nekoliko dana pauze pa ako ce mi biti bolje cu ga zamijeniti nekim drugim.
I ja sam pila Folacin, a sad sam uzela PreMama duo. Ok su mi, iako mi se tekuća tableta baš i ne sviđa pa pazim da pijem uz ručak. Tako se pomiješa s hranom pa je ok.
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Kod mene je Novalac povucen iz prodaje, pila sa Almageu, koma na zeludac uz mucnine i povracanje ne pase nikako. Probat cu sa Gravidon A.. Ugl. Ocu reci da tribas naci sto ti odgovara, Takoder mi je receno ako i ne idu dobro na zeludac a hranis se sa svime, raznovrsno, nisu potrebni.
Cure, koje prenatalne koristite? Ja sam do 12tt pila Folacin i povremeno B6 i magnezij. Prije nekoliko dana sam zamijenila Folacin sa Novalacom i bojim se da mi ne sjeda dobro na zeludac, boli me, sva sam napuhnuta i zatvor mi se pogorsao. Sad cu napraviti nekoliko dana pauze pa ako ce mi biti bolje cu ga zamijeniti nekim drugim.Kod mene je Novalac povucen iz prodaje, pila sa Almageu, koma na zeludac uz mucnine i povracanje ne pase nikako. Probat cu sa Gravidon A.. Ugl. Ocu reci da tribas naci sto ti odgovara, Takoder mi je receno ako i ne idu dobro na zeludac a hranis se sa svime, raznovrsno, nisu potrebni.
Nazalost ne hranim se sa svime jer - mucnine i dalje. :/ Ja cu najvj probati Premama duo, za njih nisam cula da su smetale nekome. Zna li se zasto je Novalac povucen iz prodaje?
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Ja san od pocetka na folacinu i nutri nest prenatali od nestlea i to san jedan dan folacin jedan orenatal tako mi je doktor id prvog pregleda dao uputu s tim da prenatale pijem jos dok san planirala trudnocu!!sad kad ukinem folacin vjerojatno od iduceg pregleda nastavljam samo sa prenatalima!!
+ 10.10.
Ja sam novalac počela piti taman sad prije nego sta sam ostala trudna u tom ciklusu, i vjerojatno od njega imam problema sa zatvorom. Ali ovako mi je super nije toliko teško za progutati, inače sam koma po pitanju tableta 🥴 i ne pada mi teško čak sam primjetila da se i osjećam bolje odkad ga pijem, kao da imam više energije i raspolozenija sam..mozda je i do trudnoće tko će znati 🤣
01.12. +
Sortiraj odgovore
Najstariji