Cure osjećate li se vi na dane "netrudno"..bude mi tako par dana..kao da sve utihne i onda nakon 4,5 dana krenu opet senzacije u maternici koje traju 2, 3 dana kao da se plod širi i baš bude sve bolno.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Cure osjećate li se vi na dane "netrudno"..bude mi tako par dana..kao da sve utihne i onda nakon 4,5 dana krenu opet senzacije u maternici koje traju 2, 3 dana kao da se plod širi i baš bude sve bolno.
Da mi nema hematoma i mirovanja ja ne bih ni znala da sam trudna.
Mučnine sam imala na početku 2,3 dana. Povraćala do sad 3 puta. Ne mogu se požaliti.
Ja nisam imala mučnine, a ne osjećam ni nikakve promjene u maternici. Rijetko me možda nešto zategne i slično, ali zaista nemam nikakvih izraženih simptoma. Do ovog tjedna me povremeno zezao želudac ovisno o tome što bih pojela. Srećom, radim i sve obavljam normalno.😊
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Pozdrav cure, i ja bih se prikljucila temi 😊 bila sam u jesenskim bebama 2022, ne znam ima li koja mama od tamo mozda i ovdje 😊. Sto se tice simptoma, meni su se u zadnje vrijeme smirili, prije je bilo svega, nadam se da ce mi od sad biti ok. Od testova sam radila Panoramu prije tjedan dana i sad nestrpljivo cekamo rezultate 🙃
Baby E 09/2022
Mene zanima od kada se mogu otvoriti komplikacije, kod mene na poslu je problematično jer nemamo ni wca, uzasno je zagušljivo nema ni prozora kako spada, i stalno sam na nogama.. a posla ima uzasno puno i nemaju me gdje prebaciiti na neko lakše mjesto, pa me zanima dali mogu traziti gin da mi otvori komplikacije ili bolovanje, kako ste vi to riješavale ako ste u sličnoj situaciji
Ja sam iskoristila stari godišnji, nešto običnog bolovanja do nove godine pa ću cijeli novi godišnji iza nove godine. Da bar još dvi plaće normalne dobijem prije nego padnem na 565e s "komplikacijama".
Da i ja bi tako nekako al nazalost ne mogu. To s poslovima kod nas je koma a naknade su uzas, ali prezivjet ćemo i to. Bitno da sve bude u redu 😊😊
01.12. +
Meni se povremeno javlja taj osjećaj pritiska u donjem trbuhu, kao da se maternica širi.
U prvoj trudnoći sam samo to imala od simptoma, a ovaj put ipak imam mučnine.
Evo nasih starij cura lipo je cuti vas a ste dobro❤️jos keksolina nisam davno procitala nesto ni od nje!!nive cure dobrodosle sad vise ne mogu ni popratit hvala Bogu sad svako malo vidim novo ime🙏ja sam malo odspavala popodne!!ja san sinoc jela kapulu ili crveni luk kasno navecer dqnas ne mogu zivit od zgaravice!!!tako da dan bas nekako bezveze!!!inace san ok🙏ja ne znam ja vec koji dan al mislim da umisljam osjetim doli nisko svako malo da me nesto drmne🤣sve mislim da su criva da je rano jos za bebicu!! Mislim da san u zadnjij trudnoci cula s nekih 14tt pa cisto sumljam da sad fec u ovim tjednima osjetim!!ali svakako jedva cekam❤️
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji