ko moze da mi racuna koja sam nedelja zadnja mens mi je bila 5.11 na 26 dan ja nemogu nigde da nadjem negde pise 5+6 a negde pise 4+6
ko moze da mi racuna koja sam nedelja zadnja mens mi je bila 5.11 na 26 dan ja nemogu nigde da nadjem negde pise 5+6 a negde pise 4+6
Po ZM 4+6, ako su ti ciklusa točno 26 dana opet se moglo desiti da ovulacija bude dan dva kasnije. Dr će korigirati trajanje trudnoce ako bude odstupanje od ZM tjedan dana ili više. Ovo je mala trudnoca,cure su ti već pisale da je bolje ic u 7 tt tada se već sve vidi. Znam da ti je teško čekati,vjerujem da će biti sve u redu samo se strpi još koji dan
2016 💙J
16.10.2024. +
Pozdrav svima.
Da se pridružim i ja, danas sam 11+5. Termin mi je 25.6., to mi je drugo dijete i jako sam sretna i uzbuđena. 😊
🩷 7/2022
Pozdrav svima.
Da se pridružim i ja, danas sam 11+5. Termin mi je 25.6., to mi je drugo dijete i jako sam sretna i uzbuđena. 😊
3.7.2022. 🩷 L
15.10.2024. +
🩷 7/2022
Da te utjesim ja imam cikluse na 26dana na prva dva uzv trudnoca manja za tjedan dana bilo je sve vidljivo samo manje sad smo za koji dan veci od trudnoce tako da ja znam da je lako reci ali pribaj se ooustit jer to je jos malo i jos je rano ista zakljucivati!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pozdrav svima.
Dobro došla😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Bokic, jel imala ili ima mozda koja od vas problema s bolovima u ledima?
Inace oduvijek imam probleme zbog sjedilackog nacina rada i idem redovito na masaze svaki mj, sada zbog trudnoce nisam bila tri mjeseca.
Jel ima neke kreme koje bi pomogle sa laganom masazom muza ili jednostavno to moram pretrpjeti i nadati se da ce popustiti?
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
Pozdrav svima.
Dobro došla😊
Ti i ja smo dan razlike u terminima. 😊
🩷 7/2022
Cure mene danas drzi cili dan sracka👀znaci od rana jutra lagani grcevi u crijevima i sto god usta ja u vc!!sad mi je drob potpuno prazan nemam ni apetita za jest ali osjecam se ok nista drugo osim to sto me potira u vc!! Nemam pojma sto se to nakacilo na mene ne bi rekla da je virus ali evo od jutros!!juce san cili dan jela pilece medaljone da mi ne bi sad to bio razlog ?? Evo ne pada mi nista konkretno na pamet😬
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pozdrav svima.
Dobro došla😊
Ti i ja smo dan razlike u terminima. 😊
Da, nadam se da se pratimo do kraja😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Sortiraj odgovore
Najstariji