Cure odkud vam te informacije za cikoriju?
Baš sad googlam i nailazim da se ne preporuča u trudnoći ali nigdje ne piše zašto?Iskreno neznam ni ja točno a nisam toliko temeljito ni tražila vezano za tu namirnicu. Rekle su mi to cure iz druge grupe s foruma pa mi je ostalo nekako na tome da je ne pijem. Pretpostavljam da poneke namirnice nisu u potpunosti zabranjene ali nisu baš ni preporucene. Pa sam ja tako odlučila da ipak neću riskirat s ničim što bi moglo biti iti malo ugrožavajuće. Jedva sam došla do ove trudnoće pa se nebi baš igrala…😊
Emma meni je baš baš drago zbog tvoje trudnoće. Pratila sam te u prošloj grupi pa si mi baš ostala u sjećanju i jako mi je drago da je uspjelo !!!
Želim ti svu sreću i da dobiješ svoju bebicu ❤️
01.12. +
Mene zanima od kada se mogu otvoriti komplikacije, kod mene na poslu je problematično jer nemamo ni wca, uzasno je zagušljivo nema ni prozora kako spada, i stalno sam na nogama.. a posla ima uzasno puno i nemaju me gdje prebaciiti na neko lakše mjesto, pa me zanima dali mogu traziti gin da mi otvori komplikacije ili bolovanje, kako ste vi to riješavale ako ste u sličnoj situaciji
01.12. +
Cure odkud vam te informacije za cikoriju?
Baš sad googlam i nailazim da se ne preporuča u trudnoći ali nigdje ne piše zašto?Iskreno neznam ni ja točno a nisam toliko temeljito ni tražila vezano za tu namirnicu. Rekle su mi to cure iz druge grupe s foruma pa mi je ostalo nekako na tome da je ne pijem. Pretpostavljam da poneke namirnice nisu u potpunosti zabranjene ali nisu baš ni preporucene. Pa sam ja tako odlučila da ipak neću riskirat s ničim što bi moglo biti iti malo ugrožavajuće. Jedva sam došla do ove trudnoće pa se nebi baš igrala…😊Emma meni je baš baš drago zbog tvoje trudnoće. Pratila sam te u prošloj grupi pa si mi baš ostala u sjećanju i jako mi je drago da je uspjelo !!!
Želim ti svu sreću i da dobiješ svoju bebicu ❤️
Puno ti hvala draga😊🥰🫂. Čestitam i tebi na trudnoći...neka ti sve prođe u najboljem redu❤️💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Pozdrav svim novim curama i sretno sa trudnoćom u svakom pogledu 🤗
Meni mali kuri od nedjelje pa sam doma s njim i ne stignem tipkati ali kad uhvatim vremena popratim što se pise. Raspisale ste se ovih dana.
Netko je pitao za prenatalne testove, ali ne znam koje je tocno pitanje, ja sam ga radila sad nedavno. Panoramu osnovnu.
Dečko 5/2023
Ima li koja trudnica da ima hematom i da je na mirovanju?
Ja evo već 3 tjedna, smanjio se upola hematom ali i dalje maksimalno mirovanje.
Radila sam prenatalni u četvrtak, sad čekam rezultate, uzbuđena jako. 😊
Imam ja hematom. Na prvom pregledu mi je ustanovljen veličine skoro 2 cm, malo manji. Drugi uzv mi je napravljen 05.12 ali samo da se ustanovi kucanje srca ali mi nije rekao ništa za hematom. Tek 16.12 idem na temeljitiji pregled pa ce mi valjda nešto reći jer sam poludila više od ležanja. Ne mirujem strogo ali većinu dana preležim. Ružno je vrijeme tako da evo zadnjih tjedan dana nisam izašla ni u dvorište 🥹😑..
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Ima li koja trudnica da ima hematom i da je na mirovanju?
Ja evo već 3 tjedna, smanjio se upola hematom ali i dalje maksimalno mirovanje.
Radila sam prenatalni u četvrtak, sad čekam rezultate, uzbuđena jako. 😊Imam ja hematom. Na prvom pregledu mi je ustanovljen veličine skoro 2 cm, malo manji. Drugi uzv mi je napravljen 05.12 ali samo da se ustanovi kucanje srca ali mi nije rekao ništa za hematom. Tek 16.12 idem na temeljitiji pregled pa ce mi valjda nešto reći jer sam poludila više od ležanja. Ne mirujem strogo ali većinu dana preležim. Ružno je vrijeme tako da evo zadnjih tjedan dana nisam izašla ni u dvorište 🥹😑..
Vjerujem ti, meni teško pada sad mirovanje jer je advent. Imali smo puno planova s prijateljima, sve sam morala otkazati.
Imam curicu od 2 i pol godine s kojom ne mogu van ni u šetnju.
Ne mirujem strogo kao što bih trebala, po kući radim jer ima posla eto, dijete, malo čišćenje pred Božić.
Meni je idući pregled 3.1., nadam se da će do tad nestati hematom.
Mene zanima od kada se mogu otvoriti komplikacije, kod mene na poslu je problematično jer nemamo ni wca, uzasno je zagušljivo nema ni prozora kako spada, i stalno sam na nogama.. a posla ima uzasno puno i nemaju me gdje prebaciiti na neko lakše mjesto, pa me zanima dali mogu traziti gin da mi otvori komplikacije ili bolovanje, kako ste vi to riješavale ako ste u sličnoj situaciji
Ja koristim ostatak godisnjeg otkad sam dobila plus, jer ne smin raditi trudna, nakon toga odma ide bolovanje, to dogovaras sa ginekologom..
Mene zanima od kada se mogu otvoriti komplikacije, kod mene na poslu je problematično jer nemamo ni wca, uzasno je zagušljivo nema ni prozora kako spada, i stalno sam na nogama.. a posla ima uzasno puno i nemaju me gdje prebaciiti na neko lakše mjesto, pa me zanima dali mogu traziti gin da mi otvori komplikacije ili bolovanje, kako ste vi to riješavale ako ste u sličnoj situacijiJa koristim ostatak godisnjeg otkad sam dobila plus, jer ne smin raditi trudna, nakon toga odma ide bolovanje, to dogovaras sa ginekologom..
Ne znam kako ide za dopust trudne radnice, tu su vam primanja puno bolja...
Pozdrav cure, ja vas od prvog dana pratim iz prikrajka, a sad se nadam da me primate ‘među svoje’ ☺️
Trudnoca je 12+1, danas smo bili na pregledu, sve je super i izvadila sam krv za prenatalne testove i sada cekanje 5-10 radnih dana (tko ce docekati 🙈).
Kako je rijec o IVF bebici, tako sam se bojala javiti prije nego doguramo do 12 tjedana.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji