Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    09. Prosinac 2024. 17:12

Emi25

AnnieP

Emi25

AnnieP

Pozdrav svima.
    Da se pridružim i ja, danas sam 11+5. Termin mi je 25.6., to mi je drugo dijete i jako sam sretna i uzbuđena. 😊

Dobro došla😊

Ti i ja smo dan razlike u terminima. 😊

Da, nadam se da se pratimo do kraja😊

I ja se nadam. 😊

Pokušavam napraviti trakicu, ne znam jesam uspjela sad.

🩷 7/2022

AnnieP
    09. Prosinac 2024. 17:14

Nisam uspjela, može pomoć s trakicom. 😄

🩷 7/2022

• Emi25
    09. Prosinac 2024. 17:25

AnnieP

Nisam uspjela, može pomoć s trakicom. 😄

Link gdje pise BBCode kopiraj i zaljepi u postavkama profila

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Lotica22
    09. Prosinac 2024. 17:39

Cure sa mucninama i povracanjem, kako ste prezivljavale dan i sto vam je pasalo od hrane? Kad to prestane nema smisla ni pitati, sve smo razlicite, moja prija je npr. Povracala cijelu trudnocu svaki dan, nezz kako je to prezivila, iskreno.. 

• ddm2463
    09. Prosinac 2024. 17:48

Lotica22

Cure sa mucninama i povracanjem, kako ste prezivljavale dan i sto vam je pasalo od hrane? Kad to prestane nema smisla ni pitati, sve smo razlicite, moja prija je npr. Povracala cijelu trudnocu svaki dan, nezz kako je to prezivila, iskreno..

Lotica vidim da si tj dana ispred mene sa trudnoćom. Ja sam 5+3 trenutno. Jesi išla na prvi pregled već? 

01.12. +

• Olivia888
    09. Prosinac 2024. 18:33

Lotica22

Lotice drži se, nažalost nema neke utjehe. Ja sam sad u 13 tjednu i malo je bolje, ali nisu stale. Ja svako jutro jedem sirni namaz na kruhu (to jedina hrana za koju znam da ju necu povratiti). Odgovara mi caj od maticnjaka, od dumbira mi nije dobro sjedao na zeludac no mnogima pomaze. Odgovara mi i da jedem jednostavno, npr kuhano meso i malo krumpira (bez bilo kakvih umaka, mjesavina zacina, puno razlicitog povrca). Nemoj se opterecivati time sto jedes, jedi sto god mozes. Ja sam izbacila s jelovnika sve od cega mi se bilo lose/sto sam povratila i jelovnik se sveo na nekoliko namirnica. Treba pripaziti i na zatvor jer je cest u trudnoci s obzitom da se probava ionako usporava i onda je za poludjeti kad ti hrana koju jedinu mozes jesti od mucnina stvara ogromne probleme s probavom, a ovo sto bi trebala jesti ne mozes jer ti je muka. Been there. 

Uzimala sam Antimetil tablete - nisu pomogle, ginekologica mi je dala recept za Hoggar/Nuperal (s receptom se narucuju, placaju se). Uzela sam Nuperal, ali su me uzasno uspavljivale i osjecala sam se lose tako da ih na kraju nisam pila. Ako procjenite da ste blizu dehidracije pravac hitna na infuziju. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Lotica22
    09. Prosinac 2024. 18:41

ddm2463

Lotica22

Lotica vidim da si tj dana ispred mene sa trudnoćom. Ja sam 5+3 trenutno. Jesi išla na prvi pregled već?

Jos ti je rano, isla sam privatno prije 4 dana, srce se cuje al vidis samo vrecicu, a kod svoje sam tek 16.12 narucena, ta cu biti skoro u 8. Tjednu. Tad ce i plod biti veci, brzo to raste, znam da je tesko cekati haha. Kad si narucena na pregled?

Olivia888

Lotica22

Lotice drži se, nažalost nema neke utjehe. Ja sam sad u 13 tjednu i malo je bolje, ali nisu stale. Ja svako jutro jedem sirni namaz na kruhu (to jedina hrana za koju znam da ju necu povratiti). Odgovara mi caj od maticnjaka, od dumbira mi nije dobro sjedao na zeludac no mnogima pomaze. Odgovara mi i da jedem jednostavno, npr kuhano meso i malo krumpira (bez bilo kakvih umaka, mjesavina zacina, puno razlicitog povrca). Nemoj se opterecivati time sto jedes, jedi sto god mozes. Ja sam izbacila s jelovnika sve od cega mi se bilo lose/sto sam povratila i jelovnik se sveo na nekoliko namirnica. Treba pripaziti i na zatvor jer je cest u trudnoci s obzitom da se probava ionako usporava i onda je za poludjeti kad ti hrana koju jedinu mozes jesti od mucnina stvara ogromne probleme s probavom, a ovo sto bi trebala jesti ne mozes jer ti je muka. Been there.

Uzimala sam Antimetil tablete - nisu pomogle, ginekologica mi je dala recept za Hoggar/Nuperal (s receptom se narucuju, placaju se). Uzela sam Nuperal, ali su me uzasno uspavljivale i osjecala sam se lose tako da ih na kraju nisam pila. Ako procjenite da ste blizu dehidracije pravac hitna na infuziju.

Elza
    09. Prosinac 2024. 18:42

Petrucika,
    mi smo doma imali crijevnu virozu prošli tjedan, donijela mala iz vrtića, možda je to.
    Možda su i pileći medaljoni ako su bili masniji ili kupovni?
    Nadam se da će ti brzo proći :)

lolola13
    09. Prosinac 2024. 18:51

Lotica22

Ja nemam povracanje ali imam stravicne mucnine, bolove i grceve. Jedem kako mi koji dan pase ali se grozno hranim jer uglavnom ne mogu podnijeti nista sto ima neki miris ili okus. Tak da su to krumpir, kruh, sirni namaz/sir i vrhnje, toast sa sirom i ketchupom, zganci, puding. To je vise manje to sto mogu pojest. I povremeno mi pasu mandarina i naranca a piti mogu samo vodu s limunom... Koma je i nemam ti neku utjehu samo da se pokusas opustit i odmarat sto vise, jedi ono sto mozes a poslije ces paziti da je prehrana zdrava i raznovrsna. Ja svako toliko pokusam neko povrce kuhano/peceno/sirovo i grozno mi sjeda ako uopce i uspijem pojest. Sve mi je to prearomaticno... Naravno da niti ne mogu jesti puno pa sam stalno gladna i onda krecu grcevi i kiselina 😂 Ma koma evo. A od silnog kruha sam se zdebljala, trbuh mi iskocio kao da sam 5 mjeseci trudna

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Lotica22
    09. Prosinac 2024. 19:00

lolola13

Lotica22

Ja nemam povracanje ali imam stravicne mucnine, bolove i grceve. Jedem kako mi koji dan pase ali se grozno hranim jer uglavnom ne mogu podnijeti nista sto ima neki miris ili okus. Tak da su to krumpir, kruh, sirni namaz/sir i vrhnje, toast sa sirom i ketchupom, zganci, puding. To je vise manje to sto mogu pojest. I povremeno mi pasu mandarina i naranca a piti mogu samo vodu s limunom… Koma je i nemam ti neku utjehu samo da se pokusas opustit i odmarat sto vise, jedi ono sto mozes a poslije ces paziti da je prehrana zdrava i raznovrsna. Ja svako toliko pokusam neko povrce kuhano/peceno/sirovo i grozno mi sjeda ako uopce i uspijem pojest. Sve mi je to prearomaticno… Naravno da niti ne mogu jesti puno pa sam stalno gladna i onda krecu grcevi i kiselina 😂 Ma koma evo. A od silnog kruha sam se zdebljala, trbuh mi iskocio kao da sam 5 mjeseci trudna

Daa 😅 ta glad jos vise potice mucninu, nista me ni nemoze najesti upravo to, kolicine su male i hrana ciso da se pojede, kombinacije svakakve 😬 mislila sam da cu se udebljati prije vrimena koliki sam apetit dobila od vitamina a sad ce kilaza biti ista, nekako utjesno, samo da mi ne zgadi hranu.. 🫣

Greska od prije, bit cu u skoro 9*om tjednu.. @ddm2463

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.