Pozdrav cure, ja vas od prvog dana pratim iz prikrajka, a sad se nadam da me primate ‘među svoje’ ☺️
Trudnoca je 12+1, danas smo bili na pregledu, sve je super i izvadila sam krv za prenatalne testove i sada cekanje 5-10 radnih dana (tko ce docekati 🙈).
Kako je rijec o IVF bebici, tako sam se bojala javiti prije nego doguramo do 12 tjedana.
Čestitam, dobro nam došla. 😊
ko moze da mi racuna koja sam nedelja zadnja mens mi je bila 5.11 na 26 dan ja nemogu nigde da nadjem negde pise 5+6 a negde pise 4+6Da te utjesim ja imam cikluse na 26dana na prva dva uzv trudnoca manja za tjedan dana bilo je sve vidljivo samo manje sad smo za koji dan veci od trudnoce tako da ja znam da je lako reci ali pribaj se ooustit jer to je jos malo i jos je rano ista zakljucivati!!
hvala ja bila juce opet vadila krv i opet ultrazvuk rekli su mi da mi se beta lepo dupla juce je bila 6751 ul rekli mi da vidu tu vrecicu i emriona to su jos dvr male tackice mislim nidu mi bas objasnili rekli mi da dodjem za 10 dana kako bi se utvrdila normalna trudnoca i rekli mi da po racunjenicu sam juce bila 5+2. da mije vrecica 14 mm i da ima unutra samo dve male tacke neke i nemoze nista deugo da mi kazu samo kontrola 20.12 i to je to na kompijuter su nesto napisali. GS + E - sad neznam nadam se samo da bude sve uredu i da je emrijon sve uredu ker bec danima nemogu nocu da spavam pod velikom sam stersu kako sam bila kod d jer su mi prvo rekli da beta je previsoka pa da ima vrecica bez ploda pa da nije vanmatericna tako da i oni neznaju sami dta je i kako je pa ondak svakih 48 h beta ultrazvuk pa na 72 h beta ultrazvuk katastrofa e sad sam mirna makar do 20
Mene zanima od kada se mogu otvoriti komplikacije, kod mene na poslu je problematično jer nemamo ni wca, uzasno je zagušljivo nema ni prozora kako spada, i stalno sam na nogama.. a posla ima uzasno puno i nemaju me gdje prebaciiti na neko lakše mjesto, pa me zanima dali mogu traziti gin da mi otvori komplikacije ili bolovanje, kako ste vi to riješavale ako ste u sličnoj situaciji
Ja sam iskoristila stari godišnji, nešto običnog bolovanja do nove godine pa ću cijeli novi godišnji iza nove godine. Da bar još dvi plaće normalne dobijem prije nego padnem na 565e s "komplikacijama".
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Ima li koja trudnica da ima hematom i da je na mirovanju?
Ja evo već 3 tjedna, smanjio se upola hematom ali i dalje maksimalno mirovanje.
Radila sam prenatalni u četvrtak, sad čekam rezultate, uzbuđena jako. 😊Imam ja hematom. Na prvom pregledu mi je ustanovljen veličine skoro 2 cm, malo manji. Drugi uzv mi je napravljen 05.12 ali samo da se ustanovi kucanje srca ali mi nije rekao ništa za hematom. Tek 16.12 idem na temeljitiji pregled pa ce mi valjda nešto reći jer sam poludila više od ležanja. Ne mirujem strogo ali većinu dana preležim. Ružno je vrijeme tako da evo zadnjih tjedan dana nisam izašla ni u dvorište 🥹😑..Vjerujem ti, meni teško pada sad mirovanje jer je advent. Imali smo puno planova s prijateljima, sve sam morala otkazati.
Imam curicu od 2 i pol godine s kojom ne mogu van ni u šetnju.
Ne mirujem strogo kao što bih trebala, po kući radim jer ima posla eto, dijete, malo čišćenje pred Božić.
Meni je idući pregled 3.1., nadam se da će do tad nestati hematom.
Da vjerujem da ti je dodatni izazov kad imaš malo dijete a pogotovo u toj dinamičnoj dobi😄🥰..i ja sve preskačem ove godine🫠. Doduše ja ne čistim kuću, dođe mi mama to riješiti ili muž kad stigne. Izgurat ćemo mi to sve...za naše mrvice💕😊🙏
Pozdrav cure, ja vas od prvog dana pratim iz prikrajka, a sad se nadam da me primate ‘među svoje’ ☺️
Trudnoca je 12+1, danas smo bili na pregledu, sve je super i izvadila sam krv za prenatalne testove i sada cekanje 5-10 radnih dana (tko ce docekati 🙈).
Kako je rijec o IVF bebici, tako sam se bojala javiti prije nego doguramo do 12 tjedana.
Evo nje😄🙋♀️. Neka si ti prešla napokon u ovu grupu...samo opušteno😊. Taj "kritični" tjedan si dostigla i sad lipo uživaj🥰. Ja sam se odvažila i ranije jer sam odlučila u svemu uživati...jer nikad nisam dostigla ovo što sam sada..u ovih 15 g. Dozvolila sam si biti ok..dosta je patnje..😄🙋♀️
Draga moje, evo jutros obavljen pregled, radili smo kombinirani probir. Nuhalni nabor je uredne veličine, sve se lijepo razvija, vidjeli smo ručice, nogice, srce, organi se lijepo formiraju. Doktorica kaže da je zdrava beba i da sve odgovar tjednima. Beba sad ima 5,5 cm, jako je porasla od zadnjeg pregleda. Išla sam i u bolnicu vaditi krv za kombinirani još pa se nadam da će i to biti u redu 😊 Jako me bilo strah pregleda i baš sam loše spavala sinoć, ali evo sad mi je pao kamen sa srca i osjećam veliko olakšanje 😊 Sretno svima koji imaju preglede danas, znam da nas je bilo više 🍀 Moj sljedeći pregled je 15. 1. 2025. 😊
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Draga moje, evo jutros obavljen pregled, radili smo kombinirani probir. Nuhalni nabor je uredne veličine, sve se lijepo razvija, vidjeli smo ručice, nogice, srce, organi se lijepo formiraju. Doktorica kaže da je zdrava beba i da sve odgovar tjednima. Beba sad ima 5,5 cm, jako je porasla od zadnjeg pregleda. Išla sam i u bolnicu vaditi krv za kombinirani još pa se nadam da će i to biti u redu 😊 Jako me bilo strah pregleda i baš sam loše spavala sinoć, ali evo sad mi je pao kamen sa srca i osjećam veliko olakšanje 😊 Sretno svima koji imaju preglede danas, znam da nas je bilo više 🍀 Moj sljedeći pregled je 15. 1. 2025. 😊
Oooo bravooo bas mi je drago da si bila da je sve kako treba i da je bebica dobro i da raste!! Znam tu srecu i radost nakon tako dobrog pregleda!! Sad samo opusteno i bez stresa❤️
+ 10.10.
Jutro cure ja se potam di su nam keksolina,skakavac,jasamja???cure di ste zapele javite se malo da znamo da ste ok!!! Ja evo vec sat vremene kako san se digla na kaucu marendala i prolistala malo po netu sad cu se vatati po kuci!!moj iduci pregled je 18.12. Koliko mi bude stres svaki puta pred pregled toliko i jedva cekam!!!tko ima danas sve pregled sretno!!!
+ 10.10.
Pozdrav drage cure...
Pratim vas od kad sam saznala za trudnoću i ovo mjesto je pravo utočište.
Danas sam 9+2 (IVF trudnoća) i bila sam na hitnoj zbog krvarenja.
Sinoć je bio vidljiv rozi trag nakon brisanja, a jutros je to bilo obilnije svijetlo rozo uz osjećaj dolaska menstruacije.
Ne trebam govoriti što mi je sve prošlo kroz glavu, jer proživjela sam jedan spontani prošle godine u 7tt.
Vidljivi su otkucaji srca, čini se sve u redu. Vidljiv je manji hematom 11x4, cerviks dug, zatvoren, nema slobodne tekucine, nema aktivnog krvarenja u rodnici, samo smeđi iscjedak pomiješan s vaginaletom. Doktorica je rekla da se čini sve u redu, ali da nitko ne zna kakav će biti ishod. Dobila sam odmah 4 duphastona i kontrolu za 2 dana da ponovno pogleda otkucaje jer su joj se činili sada malo sporiji nego što bi trebali biti, ali da ne zna je li to samo trenutno tako ili se nešto događa.
Ne čini mi se da se to smiruje i jako sam zabrinuta... Ne želim se opraštati od još jedne bebe... 💔
Jutro cure ja se potam di su namkeksolina,skakavac,jasamja???cure di ste zapele javite se malo da znamo da ste ok!!! Ja evo vec sat vremene kako san se digla na kaucu marendala i prolistala malo po netu sad cu se vatati po kuci!!moj iduci pregled je 18.12. Koliko mi bude stres svaki puta pred pregled toliko i jedva cekam!!!tko ima danas sve pregled sretno!!!
Ja sam tu, čitam vas svaki dan po par puta, ali nemam što pametno napisat pa se ni ne javljam.
Prestalo mi pred par dana smeđarenje i jučer sam rekla ajde da probam napraviti jedan test na O da vidim kakvo je stanje i jeli ono prije bila M ili ne i po testu ispada da ipak je tako da ću se sada par dana pratiti i onda javiti ginekologu.
Evo stavljam i sliku testa da vidite https://ibb.co/2kVxPW2
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji