Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    09. Prosinac 2024. 19:02

Elza

Petrucika,
    mi smo doma imali crijevnu virozu prošli tjedan, donijela mala iz vrtića, možda je to.
    Možda su i pileći medaljoni ako su bili masniji ili kupovni?
    Nadam se da će ti brzo proći :)

Draga gledala san juce datum dobar im je to sam kupila smrznuto spremila sam cilu vrecicu i ja san ih pojela tokom dana svako malo po malo!!ja i mali smo bili sami u kuci cili dan i onako spremila san brzinski meni i njemu to i pomfri smrznuti!!ocidila san ih na salvete nakon tave!!nemam pojma al nesto mi je naskodilo!!evo sad jedem ok sam ne tira vise ali nemam teka i ono u crijevima mi je jis bolno!!a uvikkk nesto !!🙄🙄nadan se da cu sutra biti ok stvarno mi je za danas dosta!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• ddm2463
    09. Prosinac 2024. 19:05

Lotice, super. Barem si sebi olakšala pa je lakše čekati ovaj slj pregled. 
    Nadam se da će se onda i kod mene ćuti. 
    Naručena sam slj tjedan, 17.12. 
    Kao blizu je al je i daleko 😆 baš sam nestrpljiva i zabrinuta, a nemam ni simptoma osim bolnih cicki i zatvora 😤 

01.12. +

lolola13
    09. Prosinac 2024. 19:12

Lotica22

lolola13

Lotica22

Cure sa mucninama i povracanjem, kako ste prezivljavale dan i sto vam je pasalo od hrane? Kad to prestane nema smisla ni pitati, sve smo razlicite, moja prija je npr. Povracala cijelu trudnocu svaki dan, nezz kako je to prezivila, iskreno..

Ja nemam povracanje ali imam stravicne mucnine, bolove i grceve. Jedem kako mi koji dan pase ali se grozno hranim jer uglavnom ne mogu podnijeti nista sto ima neki miris ili okus. Tak da su to krumpir, kruh, sirni namaz/sir i vrhnje, toast sa sirom i ketchupom, zganci, puding. To je vise manje to sto mogu pojest. I povremeno mi pasu mandarina i naranca a piti mogu samo vodu s limunom… Koma je i nemam ti neku utjehu samo da se pokusas opustit i odmarat sto vise, jedi ono sto mozes a poslije ces paziti da je prehrana zdrava i raznovrsna. Ja svako toliko pokusam neko povrce kuhano/peceno/sirovo i grozno mi sjeda ako uopce i uspijem pojest. Sve mi je to prearomaticno… Naravno da niti ne mogu jesti puno pa sam stalno gladna i onda krecu grcevi i kiselina 😂 Ma koma evo. A od silnog kruha sam se zdebljala, trbuh mi iskocio kao da sam 5 mjeseci trudna

Daa 😅 ta glad jos vise potice mucninu, nista me ni nemoze najesti upravo to, kolicine su male i hrana ciso da se pojede, kombinacije svakakve 😬 mislila sam da cu se udebljati prije vrimena koliki sam apetit dobila od vitamina a sad ce kilaza biti ista, nekako utjesno, samo da mi ne zgadi hranu.. 🫣

Greska od prije, bit cu u skoro 9*om tjednu.. @ddm2463

Ja sam do sada dobila kilu ali mi je trbuh jako skocio i izgledam kao da sam dobila vec 5 kila 😂 ali najbolje i za tebe i za bebu je da se ne stresiras i ne brines. Sve je to prirodno, samo je bitno da barem nesto pojedes i ono sto ti pase, i da unosis sto vise tekucine uspijes.. A i tako u tim dodacima vitaminskim ima svega i racunam ako se bebe dobro razviju i kod zena koje jadne povrate sve sto pojedu i tako tjednima - onda ce biti ok i ako ja jedem tako kako jedem 🙈 Hvala Bogu za sada je bebica super, a i kazu ako je mama lose to znaci da je beba dobro. S tim mene moj dr tijesi

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    09. Prosinac 2024. 19:16

petrucika

Elza

Petrucika,
    mi smo doma imali crijevnu virozu prošli tjedan, donijela mala iz vrtića, možda je to.

Draga gledala san juce datum dobar im je to sam kupila smrznuto spremila sam cilu vrecicu i ja san ih pojela tokom dana svako malo po malo!!ja i mali smo bili sami u kuci cili dan i onako spremila san brzinski meni i njemu to i pomfri smrznuti!!ocidila san ih na salvete nakon tave!!nemam pojma al nesto mi je naskodilo!!evo sad jedem ok sam ne tira vise ali nemam teka i ono u crijevima mi je jis bolno!!a uvikkk nesto !!🙄🙄nadan se da cu sutra biti ok stvarno mi je za danas dosta!!!

Meni se isto desilo kada sam jela przeno prije kojih tjedan dana, mozda nas jednostavno iziritira nesto zbog tog ulja i spojeva koji se oslobode kod przenja 😬 Ne znam kaj je ali od tad jedem samo kuhano 😅

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Lotica22
    09. Prosinac 2024. 19:45

ddm2463

Kao blizu je al je i daleko 😆 baš sam nestrpljiva i zabrinuta, a nemam ni simptoma osim bolnih cicki i zatvora 😤

Cut ce se, ne tribas biti zabrinuta, cice bole i mene od pocetka i to je jedino bilo da prije par dana kad je krenila mucnina i povracanje.. Neka ti simptomi potraju, da si samo na tome. Sto se tice zatvora, prerano je da ti rade problem jer su jos uvik na svom mistu, pij puno tekucine, kretanje pa ce i peristaltika raditi. 

• ddm2463
    09. Prosinac 2024. 19:54

Lotica22

ddm2463

Cut ce se, ne tribas biti zabrinuta, cice bole i mene od pocetka i to je jedino bilo da prije par dana kad je krenila mucnina i povracanje.. Neka ti simptomi potraju, da si samo na tome. Sto se tice zatvora, prerano je da ti rade problem jer su jos uvik na svom mistu, pij puno tekucine, kretanje pa ce i peristaltika raditi.

Da kad bolje razmislim da i ostane tako bez simptoma bilo bi super ahaha a ja se kao nesto zalim .. 
    Nemma pojma od čega mislila sam da ima veze s time jer normalno jedem i uzasno puno tekućine pijem i bolesna sam zadnjih par dana pa mozda i od toga. Tko će znati 🤣 malo si me umirila, hvala ❤️ 
    Obavezno mi javiii svoj uzv kad obaviš 😊😊😊

01.12. +

• škorpija
    10. Prosinac 2024. 07:08

ddm2463

Lotica22

Cure sa mucninama i povracanjem, kako ste prezivljavale dan i sto vam je pasalo od hrane? Kad to prestane nema smisla ni pitati, sve smo razlicite, moja prija je npr. Povracala cijelu trudnocu svaki dan, nezz kako je to prezivila, iskreno..

Lotica vidim da si tj dana ispred mene sa trudnoćom. Ja sam 5+3 trenutno. Jesi išla na prvi pregled već?

I ja sam 5+3,imaš li ti kakve simptome ? Ja sam naručena kod ginekologa 23.12. Ali sam kontala danas da odem jer mi sr pojavio smeđi iscjedak,ima li ko iskustva sa tim ? Baš sam se zabrinula.

• Maslačak_13
    10. Prosinac 2024. 08:36

Jutro cure 🤗 Piamia kako si, nisi nam dugo pisala, pratiš li razinu glukoze i dalje? Kakvo je stanje?

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    10. Prosinac 2024. 09:40

lolola13

petrucika

Elza

Petrucika,

Meni se isto desilo kada sam jela przeno prije kojih tjedan dana, mozda nas jednostavno iziritira nesto zbog tog ulja i spojeva koji se oslobode kod przenja 😬 Ne znam kaj je ali od tad jedem samo kuhano 😅

Moguce ugl trajalo je do polovine dana i dobro me izmucilo i onda je stalo a ja san toliko bola gladna kasnije da san svasta izmisala i poila pa mi je i to krivo silo ali na sricu nije mi naskodilo!! Tako da evo dobro je😂☺️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    10. Prosinac 2024. 09:45

škorpija

ddm2463

Lotica22

Lotica vidim da si tj dana ispred mene sa trudnoćom. Ja sam 5+3 trenutno. Jesi išla na prvi pregled već?

I ja sam 5+3,imaš li ti kakve simptome ? Ja sam naručena kod ginekologa 23.12. Ali sam kontala danas da odem jer mi sr pojavio smeđi iscjedak,ima li ko iskustva sa tim ? Baš sam se zabrinula.

Ja imam iskustva s njim u ivoj trudnoci nazalost od pocetka tako otp od tvojih tjedana mi je pocelo!!na sricu kod mene nije bilo nista nije se dogadalo nista samo bi svako malo se pojavio smedi iscjedak a prvi put cak mi je bila svjeza krv!! Razlig nikad nisu otkrili ja sam svaki puta isla na hitnu jer bi to meni trajalo par dana pa nema tjedan dva pa opet!! Tamo su mi rekli da je to kako oni kazu normalno u ranoj trudnoci i da se dogada i da cak moze i pratit nekiga kroz cijelu trudnocu!!!ja se nadan da sam ja s tim zavrsila🙏jer me stvarno dobro istresira od pocetka!! Tako da evo ja bi rekla da ti to nije nista osobito ako je smedi ali bi savjetovala da svakako odes doktoru i dopit ces terapiju dufastonima!!sretno i javi se☺️🙏

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.