Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    27. Studeni 2024. 15:32

Ja san juce predala isto za komplikacije mirala san sacekat od firme obrazac R1 kopija osobne i tekuceg doznake posalje doktor i to je too

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Maslačak_13
    27. Studeni 2024. 17:40

Samo da se nadovežem na temu trbuščića, mi smo isto jučer primjetili kako mi malo drugačije izgleda trbuh, odnosno dio ispod pupka kao da je malo iskočio i zaokružio se, ne znam kako da objasnim ali nisam tako imala prije. Ne mogu usporediti s prije jer je prva trudnoća u pitanju. Što se tiče kila, nisam dobila na težini, štoviše prošli tjedan sam izgubila 0,80 kg jer sam izbacila ugljikohidrate iz prehrane. Na poslu isto planiram nositi sad džempere ili šire košulje da se ne primjeti ništa. Nakon nove godine planiram reći na poslu da sam trudna, nadam se da ćemo uspjeti još kroz prosinac izgurati da nitko ne skuži.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Tamara30
    27. Studeni 2024. 19:50

zdravo svima
    kova sam prekljuce sam ugledala plusic na testicu kako stee

• mikmik1
    27. Studeni 2024. 21:15

Cao zene pisala sam neki dan ali evo opet sa novim problemom. Dakle trenutno sam 4+5 tt  prije oko sat vremena sam imala smedji iscjedak jednom obrisala sam i vise se ne pojavljuje. Narucila sam se sutra odmah za pregled ali svejedno bih voljela cuti vase misljenje da li je za zabrinutost ili ipak ne. Nadam se vasim brzim odgovorima❤️

petrucika
    27. Studeni 2024. 22:00

mikmik1

Cao zene pisala sam neki dan ali evo opet sa novim problemom. Dakle trenutno sam 4+5 tt prije oko sat vremena sam imala smedji iscjedak jednom obrisala sam i vise se ne pojavljuje. Narucila sam se sutra odmah za pregled ali svejedno bih voljela cuti vase misljenje da li je za zabrinutost ili ipak ne. Nadam se vasim brzim odgovorima❤️

Draga ja bi rekla da su ta krvaruckanja u ranim tjednima dosla pod normalno iako meni nisu i nikad nece biti ali u praksi to se pocelo gledati tako nekako!cesto se u zadnje vrime dogada skoro kod svake trudnice!ja sam jedna od njih koja se u ovoj trudnoci po prvi puta susrela s tim i znam da nije nit malo ugodno ali ne mora znaciti ono lose cega se uvik bojimo i na sto prvo pomislimo kad vidimo bilo kakav oblik krvi u trudnoci!do sutra miruj max doktor ce ti dati terapiju virujem da ce biti sve ok ! Ja sam imala taj problem i hvala Bogu mislim da je to iza mene🙏javi sutra kako je orosao pregled❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• mikmik1
    27. Studeni 2024. 22:13

petrucika

mikmik1

Cao zene pisala sam neki dan ali evo opet sa novim problemom. Dakle trenutno sam 4+5 tt prije oko sat vremena sam imala smedji iscjedak jednom obrisala sam i vise se ne pojavljuje. Narucila sam se sutra odmah za pregled ali svejedno bih voljela cuti vase misljenje da li je za zabrinutost ili ipak ne. Nadam se vasim brzim odgovorima❤️

Draga ja bi rekla da su ta krvaruckanja u ranim tjednima dosla pod normalno iako meni nisu i nikad nece biti ali u praksi to se pocelo gledati tako nekako!cesto se u zadnje vrime dogada skoro kod svake trudnice!ja sam jedna od njih koja se u ovoj trudnoci po prvi puta susrela s tim i znam da nije nit malo ugodno ali ne mora znaciti ono lose cega se uvik bojimo i na sto prvo pomislimo kad vidimo bilo kakav oblik krvi u trudnoci!do sutra miruj max doktor ce ti dati terapiju virujem da ce biti sve ok ! Ja sam imala taj problem i hvala Bogu mislim da je to iza mene🙏javi sutra kako je orosao pregled❤️

Ajme hvala ti opet na brzom odgovoru. Samo jos da te pitam je li kod tebe bilo bolova u donjem dijelu stomaka. Jer kod mene je, ni lijevo ni desno znaci tacno mali stomak nisko ali sam mislila da je to od danasnjeg puta koji je trajao 6 h, kad ono dodjem kuci i imam sta vidjeti 🥺

petrucika
    27. Studeni 2024. 23:40

mikmik1

petrucika

mikmik1

Ajme hvala ti opet na brzom odgovoru. Samo jos da te pitam je li kod tebe bilo bolova u donjem dijelu stomaka. Jer kod mene je, ni lijevo ni desno znaci tacno mali stomak nisko ali sam mislila da je to od danasnjeg puta koji je trajao 6 h, kad ono dodjem kuci i imam sta vidjeti 🥺

Pa moram biti iskrena ja nisan imala bolove nikakve…ali san znala imat na pocetku onako kao da trebam dobiti menstruaciju dode i prode i tako negdi mozda otp do 7tt da san imala tako povremene menstrualne ali mislim da je to normalno u ranoj trudnoci jer to nisu bili nikakvi jaki probadajuci bolovi..ali ako si imala tako dug put danas id 6h lako moguce da ti je to uzrok ali svakako ces sutra to viditi na pregledu!ja mislim da ce biti sve ok dok nema jakih bolova i jakih krvarenja!probaj se opustiti do sutra🙏

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Leptirica_
    28. Studeni 2024. 08:14

Pozdrav cure, sinoć se nisam stigla javiti pa da sada natipkam. Pregled je prošao dobro. Više nisu blizanci, jedna bebica je nestala. Tako da je sada samo jedna bebica i ona je dobro. Po UZVu je bila točno u dan velika, srčeko kuca kao veliko. 
    Sljedeći pregled 20.12

petrucika
    28. Studeni 2024. 09:05

Leptirica_

Pozdrav cure, sinoć se nisam stigla javiti pa da sada natipkam. Pregled je prošao dobro. Više nisu blizanci, jedna bebica je nestala. Tako da je sada samo jedna bebica i ona je dobro. Po UZVu je bila točno u dan velika, srčeko kuca kao veliko.
    Sljedeći pregled 20.12

Zao mi je zbog male mrvice nadam se da ces biti dobro da ce ti ta druga bebica dati snagu da lakse prodes kroz to..bravo za drugu bebicu neka ona samo raste i cuva svoju mamu❤️tko ima danas pregled puno srece i cekamo dobre vjesti🙏❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    28. Studeni 2024. 09:12

Ja sam jucer bila jako aktivna neznam nisana kako san ja to s obzirom da zadnje vrime san dosta mirovala!znaci bila san na adventu u gradu prosetala cili grad pojela kolac u slasticarni☺️nakon toga cure mije u super novu prosetala ju cilu kupila dici nesto robe sto im je tribalo i pocastim sebe u Zare😬jaoo jaooo…kad san dosla juci sredim sude usisam operem podove i odem leci zateze vamo zateze namo😬🥵jutros malo leda boli i mozda me doli struca ali ja to nisan sigurna cesto jesu moja crijeva ili je maternica 🙄🧐..sad lezim pijem kavu gledam tv i danas cu samo skuhat rucak i dalje kazca ne mrdam…to vam je kad dosta lezite mirujete i onda izgubite granicu tili bi odjednom sve🤪… cure saljem pozdrav iz kisnog  Zadra❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.