Čestitam Maslačak na super vijestima 🥰🥰🥰
Mislim da ti nije moguće da su po veličini za datum 20.06. Jer su moji od danas veličinom 4cm i 4,1 pa je isti taj datum.
Hvala draga 🥰 prema ultrazvuku i veličini bebice termin poroda je 27. 6., tako mi i piše na sličici od ultrazvuku što taman paše datumu kad sam imala ovulaciju jer sam radila LH trakice i pozitivna trakica mi je bila na 20 DC. Na sličici od ultrazvuka piše mi također 9+6 što taman odgovara i mojoj računici ali eto vodim se od zadnje menstruacije pa sam sad po tome 10+5 . Makar ću to svako malo napomenuti da bi se trebali voditi prema ultrazvuku jer strah me da do kraja trudnoće stalno ne bude ta razlika od tjedan dana pa da ne bi završila još na induciranom ili svašta nešto ako pređemo datum od 21. 6. Uff vjerojatno brinem bez veze, ali eto ne mogu si pomoći 🙈
Također želim dobrodošlicu novim curama i čestitam na vašim bebicama ❤️
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
meni po kalendaru pise 4+3. tako mi je bilo i u proslog trufnoci a lad sam bila na ultrazvuku ja sam imala vise nedelja
meni po kalendaru pise 4+3. tako mi je bilo i u proslog trufnoci a lad sam bila na ultrazvuku ja sam imala vise nedelja
Zato jer ovulacija moze setat i ne mora biti tocno na pola a dr u tako maloj trudnoci to se ne moze uvik ni izmirit tocno to ces tek kasnije vidit ali i da odskace malo gori ili doli to je ok jer nije ovulacija svima skolska!termin poroda se ukoliko tako do kraja bude onda regulira po uzv ako je vece odstupanje! Inace se odreduje po prvom danju zadnje menstruacije ovo podem i za cure koje se pitale za odredivanje termina kako to ide!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ne može Tamara tako,ako si imala zadnju menstruaciju 07. Onda ti treba biti 3 sedmice i 2 dana
Čestitam Maslačak na super vijestima 🥰🥰🥰
Mislim da ti nije moguće da su po veličini za datum 20.06. Jer su moji od danas veličinom 4cm i 4,1 pa je isti taj datum.
Hvala draga 🥰 prema ultrazvuku i veličini bebice termin poroda je 27. 6., tako mi i piše na sličici od ultrazvuku što taman paše datumu kad sam imala ovulaciju jer sam radila LH trakice i pozitivna trakica mi je bila na 20 DC. Na sličici od ultrazvuka piše mi također 9+6 što taman odgovara i mojoj računici ali eto vodim se od zadnje menstruacije pa sam sad po tome 10+5 . Makar ću to svako malo napomenuti da bi se trebali voditi prema ultrazvuku jer strah me da do kraja trudnoće stalno ne bude ta razlika od tjedan dana pa da ne bi završila još na induciranom ili svašta nešto ako pređemo datum od 21. 6. Uff vjerojatno brinem bez veze, ali eto ne mogu si pomoći 🙈
Također želim dobrodošlicu novim curama i čestitam na vašim bebicama ❤️
Ne brini, nece ti nista forsirat jer od pocetka ti je beba manja. I meni je na taj dan, 9+6 bila gotovo identicnih mjera kao tebi jucer :)
Curke ja jos da vas pitam da li je i kod vas bilo u ranoj trudnoci znaci evo meni je danas tocno 5 tt , jeste li tad vi na pregledu mogle vidjeti nesto jer meni jucer nije mogla vidjeti g. Vrecicu, ima zadebljanje sve ok beta 423 ali nista ne vidi nisam ju stigla pitati je li to ok za tu starost trudnoce. 🙄
I da, jos uvijek mi se povlaci onaj smeđi iscjedak 😭
Previse mi je stalo do ovog i samo o tom razmisljam.. znam da ne bih trebala ali ja si pomoci ne mogu nazalost, dosta me utjese i vasa iskustva
Curke ja jos da vas pitam da li je i kod vas bilo u ranoj trudnoci znaci evo meni je danas tocno 5 tt , jeste li tad vi na pregledu mogle vidjeti nesto jer meni jucer nije mogla vidjeti g. Vrecicu, ima zadebljanje sve ok beta 423 ali nista ne vidi nisam ju stigla pitati je li to ok za tu starost trudnoce. 🙄
I da, jos uvijek mi se povlaci onaj smeđi iscjedak 😭
Previse mi je stalo do ovog i samo o tom razmisljam.. znam da ne bih trebala ali ja si pomoci ne mogu nazalost, dosta me utjese i vasa iskustva
U prošloj trudnoći sam imala prvi pregled na hitnoj sa 5+2 i tada se vidjela gestacijska i žumanjčana, ali ploda nije bilo. Tjedan dana nakon bio je vidljiv plod svega par mm veličine.
Ako je tebi ovulacija bila možda koji dan ili tjedan kasnije moguće da ti se još ne vidi.
Cure, trebam pomoć….postoji li nešto što mogu koristiti za prehladu…već par dana mi nos curi i kišem stalno, već me sve boli od tog kihanja? 😌
Sortiraj odgovore
Najstariji