zdravo imam pitanje dali ima neka od vas cervikalni sluz msms ono kao sline lepljivo i to bas dosta dali je to normalno u ranu trudnocu
Pozdrav cure, sinoć se nisam stigla javiti pa da sada natipkam. Pregled je prošao dobro. Više nisu blizanci, jedna bebica je nestala. Tako da je sada samo jedna bebica i ona je dobro. Po UZVu je bila točno u dan velika, srčeko kuca kao veliko.
Sljedeći pregled 20.12
Žao mi je radi druge bebice što se nije zadržala. Nadam se da si ti dobro? Super za drugu bebicu da je sve u redu i da je lijepo narasla nek ti to da snagu kao što je petrucika napisala 😊
Ja imam danas pregled, baš sam na iglama cijelo vrijeme, samo da sve bude u redu s malom mrvom ❤️
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Pozdrav buduće mame,nakon dvije i po godine pokušavanja i ja sam jutros dobila plusić,1-2 tjedna,u šoku sam još uvijek,i ne mogu da vjerujem,jedino me muči to što me stomak boli i kao da ću dobiti pa svako malo trčim do wc-a,kakva su vaša iskustva ?
Pozdrav buduće mame,nakon dvije i po godine pokušavanja i ja sam jutros dobila plusić,1-2 tjedna,u šoku sam još uvijek,i ne mogu da vjerujem,jedino me muči to što me stomak boli i kao da ću dobiti pa svako malo trčim do wc-a,kakva su vaša iskustva ?
i meni meni je tako isto ali nista me ne boli samo stonak kao da cu dobiti menst i pojavio mi se fosta beli sekret kao sline neznam kako da objasnim pa meznam dalije to i normalno
Cure dobrodosle!!samo da kazem da vam je bil kao da ce te dobiti normalna i pojacan vaginalni iscjedak.znam koliko znaci kad ti neko kaze nesto utjesno pogotovo kad ne znas puno tako da samo hrabro i uvik ce se nac netko ko ce vam dati odgovor na pitanje!sretno🫶
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Evo i ja da kazem sta je bilo na mom danasnjem pregledu, jos je rano pa se ne vidi g. Vrecica, beta mi je 423.61 (4+6tt) nadam se da je to ok samo jos u ponedjeljak bude sve uredu na pregledu.
I da, dr. Mi je rekla da jos sa sigurnoscu ne zna da li je matericna ili vanmatericna trudnoca, jer po jajnicima ne vidi da je doslo do pucanja folikula. Tako da mojim brigama nije jos kraj 🥺
Nadam se da bude uskoro
Svima vama zelim srecu kao sto je zelim i sama sebi ❤️❤️
Bok svima, evo i ja sam jucer imala pregled nakon kojeg nisam izasla van najsretnija.
Bio je to uzv sa 11+0 tjedana, uredan nalaz u odnosu na velicinu ploda, vidljiva nosna kost i uredan nuhalni nabor od 1,2 mm. Zabrinjavajuc je protok kroz ductus venosus koji je obrnut. Radi toga mi je sugerirano napraviti prenatalni test koji u startu nisam planirala raditi, no potrebno je radi iskljucenja eventualne kromosomske greske.
Ako je koja od vas imala istu/slicnu situaciju u prethodnim trudnocama rado bi da podijeli iskustvo i ishod.
Pozdrav svima i sretno! 🍀
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Ja prijavljujem ponovo nakon dugo vrimena iscjedak ne znan jel bio smedi ili crvenkasti bas san se opet prepala uzasnoe ovo opet protreslo nezz jel mi to od jucerasnjeg dipanja il sto san se prije bas onako jako uznemirila..lezim popratit cu ako bi nastavilo otisla bi na hitnu ..evo taman kad mislim prosli smo tu fazu ono me osine ponovo..uopce ne kuzim vise zasto se ponavlja??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Evo i ja da kazem sta je bilo na mom danasnjem pregledu, jos je rano pa se ne vidi g. Vrecica, beta mi je 423.61 (4+6tt) nadam se da je to ok samo jos u ponedjeljak bude sve uredu na pregledu.
I da, dr. Mi je rekla da jos sa sigurnoscu ne zna da li je matericna ili vanmatericna trudnoca, jer po jajnicima ne vidi da je doslo do pucanja folikula. Tako da mojim brigama nije jos kraj 🥺
Nadam se da bude uskoro
Svima vama zelim srecu kao sto je zelim i sama sebi ❤️
mikmik i da je vanmaternicna opet bi doslo do oplodnje znaci folikul je svakako morao puknuti samo se ta oplodjena jajna stanica ugnijezdila drugdje a ne u maternicu. Iskreno ne znam kako bi mogla imati pozitivnu betu a da nije doslo do oplodnje. Drzim svakako fige da nije vanmaternicna nago je aamo rano. Preko 1000 mora biti beta da se nesto vidi. Kad ides ponovo?
Maslacak sretno danas🤞🤞
Pertucika moguce da si se preforsala jucer ali alo te brine najbolje odi na hitno provjeri posebmo ako nisi sigurna jel crveno🤞🤞 jel pijes jos duphastone?
Dobrodosle nove cure i sretno🎉
Curica 6/23 🩷
Pijem dufastone jos uvik!ma necu odlucila san pratit situaciju nista me ne boli hvala Bogu samo san pod stresom pukasav se smiriti jer znam da idem na hitnu jos bi me veci strah i stres opra! Popratit cu ako se pojavi crveno definitivno cu ici!ovako ne zelim panicariti jer ionako ne mozes nista zapravo jer terapiju uzimam ionako!taman san se bila opustila i evo me opet😔
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji