Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Tinchilina

Joj drage moje, ja dolazim sa lošim vijestima sa današnjeg pregleda. Jedna bebica je ok, druga ima neke nepravilnosti :( šalju me dalje na invazivnu obradu i nemaju pojma šta se desava u slučaju da se potvrdi da je jedna beba zdrava a druga ne. Sklona sam očekivati najgore i ovo me sad baš ubilo. Ne znam šta da mislim, bojim se da bi ako to jedno dijete prestane sa rastom utjecat i na drugo, ne djeluje mi tu ništa pozitivno. Čitam po forumima te dijagnoze o u 90% slučajeva završe sa kiretažom/induciranim pobačajem, al nisam naletila na ovakav slučaj sa blizancima i to sa ovakvom kombinacijom. Jedino što me diźe i ne dozvoljava mi da padnem u očaj je moj mali, ne mogu kraj njega biti u bedu i brizi, što je definitivno prednost kod nas koje imamo već djecu, pogotovo malenu. Teško mi je tako o tome pisati, pa neću u detalje i dubioze. Javit ću, ako ću imat snage, kako stvari idu.
    Do tad se veselim vašim dobrim nalazima i pregledima 😘
    Jasamja, draga ja te se često sjetim i ne mogu se prestati diviti tvojem optimizmu i jačini, drago mi je da ste dobro i da gledate hrabro prema naprijed.

Ovako imam prijateljicu koja je bila prije 6godina trudna trudnoca je bila potpomognuta..bili su blizanci..na prvom uzv vidljiva samo jedna bebica tek na dr i druga.. ta dr je stalno odstupala sa rastom i mislilo se da ce odustati u orvim mjesecima rjec je o dvojajcanim sto je bila dobra situacija s ibzirom na situaciju.. ta beba je rasla alii odstupala jako puno dok je dr rasla normalno.. u 8mj trudnoce savjet je bio ili inducirani da se rodi i ta bebica koje nije imala nikakve sanse ili pustit da ide do termina pa kako bude …trudnoca je pustena do termina krece spontani porod u 37tt ta druga bebica je umrla u 8mjesecu trudnoce ali to nije nastetilo ni omelo trudnocu da dode do termina..bebica kad se rodila bila je jakoo mala kao beba od 5mj trudnoce nije imala nikakve izglede dok je dr rodena potpuno zdrava.

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

Znaci ivo posem cisto ako moze imat ikakvu utjehu u takvim situacijama…ne znam sto bi ti rekla osim da se nadan najboljem da budes hrabra i da vjerujes da ce sve biti dobro…zelim ti puno srece kao i tvojim bebica i da sve ispadne najbolje i naravno kad budes mogla javi nam se.🙏🙏mislimo na tebe..

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

mikmik1

Cao drage zene, nova sam na forumu a i u svemu ovom sto me snaslo. Zadnju menstruaciju sam imala 25.10. Odmah po zavrsetku iste sam radila trakice za ovulaciju koje su bile negativne sve (njih 20) da napomenem da nisam ni osjetila nikakve simpotome ovulacije. Dakle smatrala sam da nije moguce da dodje ni do trudnoce, medjutim trebala sam ponovno dobiti 19.11. posto mi je kasnila 1 dan uradilaa sam test koji je bio debelo pozitivan u roku minute. Po kalendaru sada sam 4+3 tt. Jos da naglasim da mi menstruacija nikad nije kasnila vise od dan a evo sad vec 6 dana. Sve bi bilo super da me ne brine ta ovulacija koja je po lh trakicama izostala. Moje pitanje je da li sa sigurnoscu mogu znati da se radi o trudnoci? I da li je moguce da mi trakice nisu mogle otkiriti ovulaciju(clearblue digitalne su upitanju) Jos samo da kazem da sam jucer uradila jos jedan test koji je takodjer bio pozitivan. Izvinite na dugom postu ali ja sam u prevelikom strahu da nesto nije uredu jer ja nikakvih simptoma trudnoce nemam osim kasnjenja M.

Nisi uvatila ovulacijski pik i to je to..ovulacija je bila ili prije ili poslije tvojih trakica ali je bila.. ni ja nisan osjetila ovulacijsku bol ovaj put ali ina je bila..,tako da trudna jesi nema greske i samo opusteno…dobrodosla🥰

+ 10.10.

• mikmik1

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

petrucika

mikmik1

Cao drage zene, nova sam na forumu a i u svemu ovom sto me snaslo. Zadnju menstruaciju sam imala 25.10. Odmah po zavrsetku iste sam radila trakice za ovulaciju koje su bile negativne sve (njih 20) da napomenem da nisam ni osjetila nikakve simpotome ovulacije. Dakle smatrala sam da nije moguce da dodje ni do trudnoce, medjutim trebala sam ponovno dobiti 19.11. posto mi je kasnila 1 dan uradilaa sam test koji je bio debelo pozitivan u roku minute. Po kalendaru sada sam 4+3 tt. Jos da naglasim da mi menstruacija nikad nije kasnila vise od dan a evo sad vec 6 dana. Sve bi bilo super da me ne brine ta ovulacija koja je po lh trakicama izostala. Moje pitanje je da li sa sigurnoscu mogu znati da se radi o trudnoci? I da li je moguce da mi trakice nisu mogle otkiriti ovulaciju(clearblue digitalne su upitanju) Jos samo da kazem da sam jucer uradila jos jedan test koji je takodjer bio pozitivan. Izvinite na dugom postu ali ja sam u prevelikom strahu da nesto nije uredu jer ja nikakvih simptoma trudnoce nemam osim kasnjenja M.
    Nisi uvatila ovulacijski pik i to je to..ovulacija je bila ili prije ili poslije tvojih trakica ali je bila.. ni ja nisan osjetila ovulacijsku bol ovaj put ali ina je bila..,tako da trudna jesi nema greske i samo opusteno…dobrodosla🥰

Hvala puno na odgovoru, sada mi je lakse ❤️

• Tinchilina

Broj poruka: 270

Prijavi adminu

Hvala Petrucika ❤️ utješno je svakako ovako nešto pročitati. 

Dečko 5/2023

• greta10

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

Hvala puno cure.
    Piamia normison sprej za uho se zove.
    Tincilina uzasno mi je zao. Saljem ti puno virtualne podrske i snage da se nosite s tim dalje. Kada budes mogla i htjela napisi nam kako ste tu i tamo♥️

Curica 6/23 🩷

petrucika

Prijavi adminu

Tinchilina

Hvala Petrucika ❤️ utješno je svakako ovako nešto pročitati.

🙏❤️

+ 10.10.

jasamja

Broj poruka: 871

Prijavi adminu

Tinchilina

Joj drage moje, ja dolazim sa lošim vijestima sa današnjeg pregleda. Jedna bebica je ok, druga ima neke nepravilnosti :( šalju me dalje na invazivnu obradu i nemaju pojma šta se desava u slučaju da se potvrdi da je jedna beba zdrava a druga ne. Sklona sam očekivati najgore i ovo me sad baš ubilo. Ne znam šta da mislim, bojim se da bi ako to jedno dijete prestane sa rastom utjecat i na drugo, ne djeluje mi tu ništa pozitivno. Čitam po forumima te dijagnoze o u 90% slučajeva završe sa kiretažom/induciranim pobačajem, al nisam naletila na ovakav slučaj sa blizancima i to sa ovakvom kombinacijom. Jedino što me diźe i ne dozvoljava mi da padnem u očaj je moj mali, ne mogu kraj njega biti u bedu i brizi, što je definitivno prednost kod nas koje imamo već djecu, pogotovo malenu. Teško mi je tako o tome pisati, pa neću u detalje i dubioze. Javit ću, ako ću imat snage, kako stvari idu.
    Do tad se veselim vašim dobrim nalazima i pregledima 😘
    Jasamja, draga ja te se često sjetim i ne mogu se prestati diviti tvojem optimizmu i jačini, drago mi je da ste dobro i da gledate hrabro prema naprijed.

Joj tako mi je žao 😔 držite se. Nadam se da će sve biti uredu sa drugom bebom. Nestrpljivo čekamo tvoje iduće vijesti i nadamo se najboljem 😘 šaljem ti zagrljaj ❤️

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• TejaT

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Evo mene sa pregleda 🤗 7+5, srce kuca ❤️ sto se tice onog krvarenja ne vidi nista, to je prestalo, terapija duphaston i dalje, ne moram mirovanje, mogu ici raditi, i da, secer na granici 5.1 😏 ali sam rekla pratiti cemo.

• greta10

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

TejaT

Evo mene sa pregleda 🤗 7+5, srce kuca ❤️ sto se tice onog krvarenja ne vidi nista, to je prestalo, terapija duphaston i dalje, ne moram mirovanje, mogu ici raditi, i da, secer na granici 5.1 😏 ali sam rekla pratiti cemo.

Odlicnoo, cestitam🎉🎉

Curica 6/23 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.