Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mikmik1
    28. Studeni 2024. 17:58

greta10

mikmik1

Evo i ja da kazem sta je bilo na mom danasnjem pregledu, jos je rano pa se ne vidi g. Vrecica, beta mi je 423.61 (4+6tt) nadam se da je to ok samo jos u ponedjeljak bude sve uredu na pregledu.
    I da, dr. Mi je rekla da jos sa sigurnoscu ne zna da li je matericna ili vanmatericna trudnoca, jer po jajnicima ne vidi da je doslo do pucanja folikula. Tako da mojim brigama nije jos kraj 🥺
    Nadam se da bude uskoro
    Svima vama zelim srecu kao sto je zelim i sama sebi ❤️

mikmik i da je vanmaternicna opet bi doslo do oplodnje znaci folikul je svakako morao puknuti samo se ta oplodjena jajna stanica ugnijezdila drugdje a ne u maternicu. Iskreno ne znam kako bi mogla imati pozitivnu betu a da nije doslo do oplodnje. Drzim svakako fige da nije vanmaternicna nago je aamo rano. Preko 1000 mora biti beta da se nesto vidi. Kad ides ponovo?
    Maslacaksretno danas🤞🤞
    Pertucika moguce da si se preforsala jucer ali alo te brine najbolje odi na hitno provjeri posebmo ako nisi sigurna jel crveno🤞🤞 jel pijes jos duphastone?
    Dobrodosle nove cure i sretno🎉

U ponedjeljak idem ponovo, nadam se da ce do tad beta biti 1000 🥹

• TejaT
    28. Studeni 2024. 18:00

petrucika

Pijem dufastone jos uvik!ma necu odlucila san pratit situaciju nista me ne boli hvala Bogu samo san pod stresom pukasav se smiriti jer znam da idem na hitnu jos bi me veci strah i stres opra! Popratit cu ako se pojavi crveno definitivno cu ici!ovako ne zelim panicariti jer ionako ne mozes nista zapravo jer terapiju uzimam ionako!taman san se bila opustila i evo me opet😔

Jel ti se jos pojavilo, ili samo jednom? Samo polako, bit ce sve dobro 🥰

• greta10
    28. Studeni 2024. 18:43

mikmik1

greta10

mikmik1

Evo i ja da kazem sta je bilo na mom danasnjem pregledu, jos je rano pa se ne vidi g. Vrecica, beta mi je 423.61 (4+6tt) nadam se da je to ok samo jos u ponedjeljak bude sve uredu na pregledu.
    I da, dr. Mi je rekla da jos sa sigurnoscu ne zna da li je matericna ili vanmatericna trudnoca, jer po jajnicima ne vidi da je doslo do pucanja folikula. Tako da mojim brigama nije jos kraj 🥺
    Nadam se da bude uskoro
    Svima vama zelim srecu kao sto je zelim i sama sebi ❤️

mikmik i da je vanmaternicna opet bi doslo do oplodnje znaci folikul je svakako morao puknuti samo se ta oplodjena jajna stanica ugnijezdila drugdje a ne u maternicu. Iskreno ne znam kako bi mogla imati pozitivnu betu a da nije doslo do oplodnje. Drzim svakako fige da nije vanmaternicna nago je aamo rano. Preko 1000 mora biti beta da se nesto vidi. Kad ides ponovo?
    Maslacaksretno danas🤞🤞
    Pertucika moguce da si se preforsala jucer ali alo te brine najbolje odi na hitno provjeri posebmo ako nisi sigurna jel crveno🤞🤞 jel pijes jos duphastone?
    Dobrodosle nove cure i sretno🎉

U ponedjeljak idem ponovo, nadam se da ce do tad beta biti 1000 🥹

Ako ce te to smirit i ako mozes odi izvadi betu u subotu. Trebala bi se poduplat ova od danas i onda duplo opet do ponedjeljka.  tak da ce ako je sve u redu sigurno do ponedjeljka prec 1000🤞

Curica 6/23 🩷

petrucika
    28. Studeni 2024. 18:49

Cure ja cu ipak ic na hitnu samo cekam muza nije mi se pojavilo ponovo ali ne da mi mira ne mogu se opustit oslobodit straha i najbolje je da odem i da skinem taj kamen jer do pregleda koji je 18.12. Ja ima da izgorim..ne bi isla da je bas bio smedi ali moj je bacao na crvenkasto ko da je bilo pomisano ali ja san dozivila taj tren toliki sok da san se ja samo obukla pustila vodu i isla u krevet..javim se veceras kad obavim nadam se da ce biti se ok🙏

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    28. Studeni 2024. 19:52

Cure čitam vas, Petrucika mislim da je bolje da odeš da si smiriš glavu i držim fige da je sve to ok i isto kao i do sad, neugrožavajuće za bebu. 🙏

Leptirica, žao mi je što vam se nije ostvario san, a sigirna sam da ste već imali u glavi svoju malu obitelj sa blizancima. Jer znam kolko su mene pogodile loše vijesti, a nisam željela blizanačku trudnoću, i to samo nakon par dana što sam to saznala. Mozda može biti neka mala mala utjehica da je jednoplodna trudnoça puno manje rizična pa želim svu sreću i uredan razvoj i rast bebici. 

Ja sam danima bila u horor filmu, i danas sam išla privatno na jos jedan pregled i dobila sam utješne nalaze, navodno je prethodni pregled obavljan pre rano, na veličini bebe na kojoj se to ne radi i nepotrebno mi je priuštena oooogroooona doza stresa, tuge, brige, straha i da ne pričam čega sve još ne. Napravila sam danas i Panoramu da budemo ipak jos malo sigurniji da je sve ok, pa sad čekam rezultate i ipak malo optimističnije vjerujem da će sve biti ok. 

💙 5/2023

• Maslačak_13
    28. Studeni 2024. 20:10

Evo da se javim nakon pregleda 😊 Sve je prošlo super hvala Bogu. Bebica je narasla, ima 3,17 cm i jako lijepo se vidjela na ultrazvuku i njeni pokreti, stalno se micala gore dolje, srce lijepo kuca 😊 Jako sam odahnula nakon pregleda i baš osjećam da mi je pao kamen sa srca što je sve dobro. Idući pregled imam 11. 12. i ginekologica mi je rekla da će mi tad raditi kombinirani probir. Dobila sam i trudničku knjižicu danas u kojoj mi piše termin poroda 21. 6. (to je prema prvom danu zadnje menstruacije) a na ispisu ultrazvuka mi piše termin poroda 27. 6. što bi po meni bilo točnije jer mi je ovulacija bila tjedan dana kasnije. Zna li netko od vas iz prethodnih trudnoća kako se to gleda na kraju i kako se planira porod onda prema terminu od zadnje menstruacije ili prema stanju ultrazvuka?

Petrucika vjerujem da je sve u redu, samo smireno, ali svakako radi mirnoće odi na hitnu da te pregledaju. Šaljem puno zagrljaja i da sve prođe dobro, svakako nam se javi kako je prošlo ❤️

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Tinchilina
    28. Studeni 2024. 20:13

Čestitam Maslačak na super vijestima 🥰🥰🥰 
    Mislim da ti nije moguće da su po veličini za datum 20.06. Jer su moji od danas veličinom 4cm i 4,1 pa je isti taj datum.

💙 5/2023

• Tinchilina
    28. Studeni 2024. 20:14

Aha, pardon, obrnuto je. Pa mislim da se gleda po veličini, al nek me netko ispravi ako griješim.

💙 5/2023

• Leptirica_
    28. Studeni 2024. 20:33

Hvala svim curama na lijepim riječima. Dobro smo, malo smo bili tužni, pogotovo muž, ali znamo da se to zna dešavati u ranim blizanačkim trudnoćama. Svašta smo već maštali kako će biti s troje djece, ali sada ćemo se prebaciti na dvoje. Biti će sve jednostavnije, samo neka nam ta bebica lijepo raste i bude dobro.
    Tinchilina čestitam ti na dobrim novim vijestima, vjerujem da će i panorama pokazati da je sve dobro. Žao mi je šta si proživjela taj stres koji možda nije bio potreban. Ali bitno da su sada sve vijesti dobre i samo neka lijepo rastu i razvijaju se.
    Maslačak i tebi čestitam na dobrom pregledu, super bebica raste.
    Šta se tiče računanja meni se i u prošloj i u ovoj trudnoći termin vodi po zadnjoj mengi, ali i bebe mi to prate. Ali imam školske cikluse pa mi je ovulacija uvijek ravno na pola. 
    Peteucika sretno i drži se, držim fige da je sve dobro. Javi nam se kad budeš mogla.
    Nove curke dobro nam došle i sretno dalje. 

petrucika
    28. Studeni 2024. 20:54

Cure evo me najvjerojatnije mali hematom koji ima oko 1cm doktor kaze da je to sitno zoliko da ne moze sto posto tvrdit ali mu lici na to! Na ulazu u unutarnje usce! Ugl nije to spomenuo kao nesto bitno niti da moram mirovati nego eto kao nista bitno!lakse mi je def iako eto svaki pregled nesto novo ali nedamo se idemo hrabro naprid❤️cure s pregledra drago mi je da je sve dobro volim procitat dobre vjesti odma i meni bude bolje znam kolika je to sreca i radost i samo tako neka se nastavi❤️❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.