Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jasamja

Broj poruka: 871

Prijavi adminu

Hej cure, evo samo da vas malo pozdravim. Čitam vas i pratim svaki dan 🙂
    Prvo dobrodošle nove cure, želim vam da uživate u trudnoći i da bude sve uredu 🙂
    Čestitke svima na dobrim i urednim pregledima. Vidim da se neke borite sa povišenim šećerom 🙄 iskreno se nadam da će sve biti uredu, samo slušajte svoje doktore i opustite se 🙂
    Tinchilina draga, čestitke na blizancima, jako lijepa ali vjerujem i stresa vijest. Kako ste sada nakon par dana? Vjerujem da su vam osjećaji pomiješani i nadam se da će sve proći uredu i sigurna sam da će se sve posložiti kako i treba ❤️🤞Ja sam vas super, trenutno su se neke jako loše i tužne stvari događale oko nas i to me sve više potreslo nego moja situacija i u isto vrijeme osvijestila da je život nažalost prolazan i da svaki dan treba iskoristit. Danas smo napokon nas troje uzeli vrijeme za sebe i uživali.
    Čekam da napokon stigne prvi dan ciklusa i da obavim prvi pregled da vidimo gdje smo i što smo. A sad su me uhvatile gljivice tako da se sutra moram javiti ginekologu neka mi nešto prepiše. 
    Toliko od mene, čitamo se i tipkamo i dalje 😉😘❤️🙂

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tinchilina

Broj poruka: 270

Prijavi adminu

Greta10, kako ste danas? Jel i dalje temperatura napada? Do kolko vam ide i kako je spuštate?

Dečko 5/2023

• Lotica22

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Cure, koje prenatale pijete? 

Lotica22

petrucika

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Jasamja drago mi je viditi te tu s nama,bas nedavno si mi pala na pamet da te nisan dugo cula i evo kao da si mi cula misli..drago mi je da si dobro i samo polako i pozitivno kao i do sad i sve ce biti kako triba..Lotica22 to je sad tvoj izbor meni je ginekolog na pregledu rekao da uzmrm najjeftinije jer to je ionako samo ime nista vise.. ja pijem Nutri Nest od Nesttlea on je 20e kao i Nivalac a mislim da cu i pric na na Novalac jer njemanuma svugi dok ovog koji ja pijem bas i nema..tako da to je bas onako tvoj izbor!
    Tinchilina kako si ti kako kasalj?Greta10 kakva he situacija s malom??druge cure nadan se da ste ok da vam je vikend prosa mirno..Ja sam svoj provela na kaucu onako po kuci i to je to ali meni pase☺️laku noc cure 🥰

+ 10.10.

• greta10

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

Jutro cure,
    Jasamja bas sam mislila na tebe da moream pitat da nam se javis kako si ako citas. Drago mi je da si dobro uz sve ovo lose kaj se desava i da brzo dodje menga💪💪 gljive su za tebe nis, to ces brzo potamanit🤞.
    Cure hvala sto pitate za malenu. Jucer je bilo bolje nego subota, samo 2 skidanja po danu i jedno u noci. Imala je konvuzije jednom od temperature pa nikad ne pustamo da predje 39- odmah agresivno skidanje. Prvo paracetamol u punoj dozi, 20 minuta mlaki tus a onda ako dodje ponovo za 4 sata brufen. To za tus su mi rekli na hitnoj da puno ljudi ne tusira dovoljno dugo kad je temp nego kratko pa eto ako ce netkom ne daj boze trebat. Danas je pedijatrica popodne pa idemo da je poslusa iako nema nis drugo osim temp.
    Ja se spremam za pregled, veselila sam se da ce danas muz ic isto ali nis od toga. zapravo svaki pregled do sad malena kuri. Mozda vec negoduje a ni ne zna😅

Curica 6/23 🩷

petrucika

Prijavi adminu

Greta 10 nadan se da nam nosis lipe vjesti mislimo na tebe javi nam se obavezno nakon pregleda🙏🥰

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

Greta 10 nadan se da nam nosis lipe vjesti mislimo na tebe javi nam se obavezno nakon pregleda🙏🥰

+ 10.10.

Piamia

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Cure ima li tko kakav savjet? Pocelo me boljet uho iz cista mira :(( sto mogu koristit da ublazi? Nemam cuvarkucu :/

• greta10

Prijavi adminu

petrucika

Greta 10nadan se da nam nosis lipe vjesti mislimo na tebe javi nam se obavezno nakon pregleda🙏🥰

Sve je super♥️🙏🙏. Odgovara mjerama, nuhalni nabor uredan, nosna kost vidljiva a nalazi panorame ce bit kroz 10ak dana🤞🤞. Ovaj pregled sa cca 10-11 tjedana mi je definitivno najcudesniji pregled i dalje kad se tako rano vidi to malo savrsenstvo sa svime🥰.
    Hematom se vise ne vidi al je reko i da ga nece ni trazit jer nam to nis ne znaci. Za glukozu je rekao isto nista, minimalno poviseno i da ce i to vjerojatno smirit sa prestankom duphastona- bisam imala pojma da moze utjecat. Nisam bas sklona debljanju a i inace se hranim relativno zdravo i raznovrsno al cu svjedeno pripazit na unos secera posebno ovog iz slastica i mog omiljenog kesten pirea😅 

Curica 6/23 🩷

• greta10

Prijavi adminu

Piamia

Cure ima li tko kakav savjet? Pocelo me boljet uho iz cista mira :(( sto mogu koristit da ublazi? Nemam cuvarkucu :/

Imas u apoteci kapi koje smiju i trudnice al svakako doktoru i 🤞🤞 da nije jaka upala

Curica 6/23 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.