Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 299

Prijavi adminu

TejaT

Evo mene sa pregleda 🤗 7+5, srce kuca ❤️ sto se tice onog krvarenja ne vidi nista, to je prestalo, terapija duphaston i dalje, ne moram mirovanje, mogu ici raditi, i da, secer na granici 5.1 😏 ali sam rekla pratiti cemo.

Cestitam ti na dobrom pregledu i to su jako lipe vjesti!bravooo🙏sad opusteno😊🥰

+ 10.10.

• greta10

Broj poruka: 203

Prijavi adminu

Nesto smo utihnule zadnjih dana. Nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka ima pregled danas🤞
    Kod mene nis novo sto je i dobro. Mame koje ste vec rodile, jel vam se vidi trbuh? Moj se itekako vidi i puno je veci nego prvi put. Sad vise nisam samo napuhnuta nego je bas trbuscic🥰. 

Curica 6/23 🩷

• Leptirica_

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

greta10

Nesto smo utihnule zadnjih dana. Nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka ima pregled danas🤞
    Kod mene nis novo sto je i dobro. Mame koje ste vec rodile, jel vam se vidi trbuh? Moj se itekako vidi i puno je veci nego prvi put. Sad vise nisam samo napuhnuta nego je bas trbuscic🥰.

Ja sam jako loše pa vas rijetko čitam i pratim. Noćas sam cijelu noć povraćala i danas od jutra. Na poslu umirem i jedva egzistiram. 
    Ja imam pregled danas navečer pa ću se probati javiti nakon njega. 
    Meni je u prvoj trudnoći trbuh iskočio tek u 6 mjesecu trudnoće, a sada mi se čini da se od jučer počeo vidjeti. Tako da ću uskoro morati reći na poslu jer baš se bude vidio. Dosta ranije nego u prvoj

petrucika

Broj poruka: 299

Prijavi adminu

Juttro…ja imam trbuscic vec onako izrazen bas ali nosim ugl siroko gore dempere i slicno pa ga uspijem sakriti do navecer se napuse cudo jedno i ja muku mucim sva hrana mi smeta al doslovno…tako sa cini se da necu vise tako ni skakat na kilazi jer jedem sve nesto lagano full i dosta toga uopce vise ni ne jedem..ali bitno da bebica napreduje ja cu lako za sebe..sretno na pregledu havi nam❤️

+ 10.10.

• greta10

Prijavi adminu

Leptirica_

greta10

Ja sam jako loše pa vas rijetko čitam i pratim. Noćas sam cijelu noć povraćala i danas od jutra. Na poslu umirem i jedva egzistiram.
    Ja imam pregled danas navečer pa ću se probati javiti nakon njega.
    Meni je u prvoj trudnoći trbuh iskočio tek u 6 mjesecu trudnoće, a sada mi se čini da se od jučer počeo vidjeti. Tako da ću uskoro morati reći na poslu jer baš se bude vidio. Dosta ranije nego u prvoj

Nedavno je neka napisala da je na terapiji zbog jakih mucnina i da pomaze. Mozda da pitas za to. Sretno na pregledu🤞

Curica 6/23 🩷

• Maslačak_13

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Leptiricaa sretno na današnjem pregledu i svakako javi kako je prošlo 🍀😊
    Ja idem sutra na pregled, nikako dočekati, sretna sam i ujedno me strah pregleda, nadam se da je sve dobro s bebicom i da se lijepo razvija ❤️

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.

• Lotica22

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Ja nemam sto pisati osim bolnih grudi, druge simptome jos nemam. 6 tjedan krenuo, dan prije beta 3846 iu/l. Cekamo preglede, ne radim pa izmisljam posao po kuci. Bit ce ovo veliki godisnji.. ☺️
    Drzim fige svima da sve bude dobro 🥰

• Tonkica1509

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

Evo da se i ja javim, trbuh isto odma iskočio i sad se baš vidi. I u prvoj trudnoći mi se dosta rano vidjelo jer sam sitnije građe pa nemreš fulat, ali sad se puno brže i izraženije vidi. Bit ću ogromna do kraja 😅
    Kod mene mučnine povremeno, većinom me navečer uhvati. I jedino što mi paše je kruh/tjestenina pa se eto i to vidjelo sad na vađenju krvi, isto guk 5.2. Tako da ću samu sebe malo pratiti i počet puno više paziti na prehranu, kolko ide. Jedino što mi je bilo u prvoj i u ovoj trudnoći je da meso ne mogu vidjeti, baš mi se diže želudac i na miris i sve. 
    Otvorila sam komplikacije, skačem doma za živahnim todlerom i to je to. Bravo svima za dobre preglede i sretno dalje 🤞🏻 stižu polako sigurniji tjedni

• TejaT

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Ja sam prehlađena, kišem svakih 5 min, nos mi curi, sinusi bole 😌 nadam se samo da neću temperaturu dobiti.

• greta10

Prijavi adminu

Tonkica1509

Evo da se i ja javim, trbuh isto odma iskočio i sad se baš vidi. I u prvoj trudnoći mi se dosta rano vidjelo jer sam sitnije građe pa nemreš fulat, ali sad se puno brže i izraženije vidi. Bit ću ogromna do kraja 😅
    Kod mene mučnine povremeno, većinom me navečer uhvati. I jedino što mi paše je kruh/tjestenina pa se eto i to vidjelo sad na vađenju krvi, isto guk 5.2. Tako da ću samu sebe malo pratiti i počet puno više paziti na prehranu, kolko ide. Jedino što mi je bilo u prvoj i u ovoj trudnoći je da meso ne mogu vidjeti, baš mi se diže želudac i na miris i sve.
    Otvorila sam komplikacije, skačem doma za živahnim todlerom i to je to. Bravo svima za dobre preglede i sretno dalje 🤞🏻 stižu polako sigurniji tjedni

Tonkice kolko si platnih listi imala prije otvaranja komplikacija? Se to uopce odmah predaje ili tek ono za otvaranje rodiljnog?

Curica 6/23 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.