Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

greta10

petrucika

Greta 10nadan se da nam nosis lipe vjesti mislimo na tebe javi nam se obavezno nakon pregleda🙏🥰

Sve je super♥️🙏🙏. Odgovara mjerama, nuhalni nabor uredan, nosna kost vidljiva a nalazi panorame ce bit kroz 10ak dana🤞🤞. Ovaj pregled sa cca 10-11 tjedana mi je definitivno najcudesniji pregled i dalje kad se tako rano vidi to malo savrsenstvo sa svime🥰.
    Hematom se vise ne vidi al je reko i da ga nece ni trazit jer nam to nis ne znaci. Za glukozu je rekao isto nista, minimalno poviseno i da ce i to vjerojatno smirit sa prestankom duphastona- bisam imala pojma da moze utjecat. Nisam bas sklona debljanju a i inace se hranim relativno zdravo i raznovrsno al cu svjedeno pripazit na unos secera posebno ovog iz slastica i mog omiljenog kesten pirea😅

Opaaaaa cestitammm bas mi je drago bas san sritna ovako kad vidim dobre vjesti s pregleda 🫶bravo za bebaca i za hematom koji vise nije ni vazan😊☺️eto za dufasto i glukozu nisan ni ja znala znaci da bi moja bila jos i bolja bez njega…eto dobro je i to znati svakako…sad opusteno..kad umas iduci pregled??

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

Piamia

Cure ima li tko kakav savjet? Pocelo me boljet uho iz cista mira :(( sto mogu koristit da ublazi? Nemam cuvarkucu :/

Ja ti ne bi savjetovala nikakvo kapanje u uho nikakve cuvarkuce nista … odi u apoteku ili doktoru uho je bas zafrkana bol i tesko da ce proci tek tako ako je jaca upala.. ja imam jedan provjeren na sebi recept bez ukapavanja icega ako zelis pokusati meni pomogne a to je luk..znaci cesljic luka prepolovis da krene onaj sok iz njega i ja ga onako lagano znan namjestit otp negdi na tocku u uhi di me boli to naravno ne ide full jako duboko i cesalj je dugacak i uvik nekako ostane viriti…ja san to vidila od mog svekra a kako ja imam cesto problem sa uhim ja san to isprobala i meni pomogne par dana tako i ko rukom.. luk ima malo neugidan miris ja ga volim meni ne smeta ali ako ti smeta onda ne moj …

+ 10.10.

• Maslačak_13

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

greta10

petrucika

Greta 10nadan se da nam nosis lipe vjesti mislimo na tebe javi nam se obavezno nakon pregleda🙏🥰

Sve je super♥️🙏🙏. Odgovara mjerama, nuhalni nabor uredan, nosna kost vidljiva a nalazi panorame ce bit kroz 10ak dana🤞🤞. Ovaj pregled sa cca 10-11 tjedana mi je definitivno najcudesniji pregled i dalje kad se tako rano vidi to malo savrsenstvo sa svime🥰.
    Hematom se vise ne vidi al je reko i da ga nece ni trazit jer nam to nis ne znaci. Za glukozu je rekao isto nista, minimalno poviseno i da ce i to vjerojatno smirit sa prestankom duphastona- bisam imala pojma da moze utjecat. Nisam bas sklona debljanju a i inace se hranim relativno zdravo i raznovrsno al cu svjedeno pripazit na unos secera posebno ovog iz slastica i mog omiljenog kesten pirea😅

Čestitam na lijepim vijestima, drago mi je da je sve dobro prošlo, sad samo opušteno dalje 😊

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.

Piamia

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

greta10

Piamia

Cure ima li tko kakav savjet? Pocelo me boljet uho iz cista mira :(( sto mogu koristit da ublazi? Nemam cuvarkucu :/

Imas u apoteci kapi koje smiju i trudnice al svakako doktoru i 🤞🤞 da nije jaka upala

Draga Greta, prije svega cestitam na pregledu!!! Slazem se da je s 10 poseban osjecaj jer tek je pocelo, a gotovo je sve razvijeno i vidi se 🥰Hmm, sto se ticd kapi, znas li mozda kako se zovu? Bila sam u ljekarnoj i kazu da mi nemaju sto dati jer nista bas nije za trudnice..

Piamia

Prijavi adminu

petrucika

Piamia

Ja ti ne bi savjetovala nikakvo kapanje u uho nikakve cuvarkuce nista … odi u apoteku ili doktoru uho je bas zafrkana bol i tesko da ce proci tek tako ako je jaca upala.. ja imam jedan provjeren na sebi recept bez ukapavanja icega ako zelis pokusati meni pomogne a to je luk..znaci cesljic luka prepolovis da krene onaj sok iz njega i ja ga onako lagano znan namjestit otp negdi na tocku u uhi di me boli to naravno ne ide full jako duboko i cesalj je dugacak i uvik nekako ostane viriti…ja san to vidila od mog svekra a kako ja imam cesto problem sa uhim ja san to isprobala i meni pomogne par dana tako i ko rukom.. luk ima malo neugidan miris ja ga volim meni ne smeta ali ako ti smeta onda ne moj …

petrucika

Piamia

Nisam shvatila kako da luk, mislis da malo soka od od crvenog luka obicnog probam ukapat u uho?

petrucika

Prijavi adminu

Piamia

petrucika

Piamia

petrucika

Piamia

Nisam shvatila kako da luk, mislis da malo soka od od crvenog luka obicnog probam ukapat u uho?

Cesnjak mi kazemo luk sorry mislila san cesnjak ma onako ja bi to prerezala na pola i onda on ima onaj sok svoj koji krene luciti kad ga presices na pola i ja bi tu polovicu nekako sebi u uho namistila bas na tu bolnu tocku i bude mi spas jer on krene peckat i za dan dva ko rukom odneseno tako bi minjala svako par sati dr polovicu kad vidim da ova vec izgubi onu svoju jacinu..eto ako zelis probat jedino eto miris ali meni ne smeta..

+ 10.10.

Piamia

Prijavi adminu

E to sam si i mislila da se mozda nismo krivo skuzile. Hvala ti! Probat cu to, ne moze mi nista lose od toga biti. Ne boli me cijelo vrijeme nego onako u naletima zaboli na jedan trenutak.

petrucika

Prijavi adminu

Piamia

E to sam si i mislila da se mozda nismo krivo skuzile. Hvala ti! Probat cu to, ne moze mi nista lose od toga biti. Ne boli me cijelo vrijeme nego onako u naletima zaboli na jedan trenutak.

Da nismo se razumile😂probaj eto jedino miris ali opet nekako nije problem nista ako pomaze..a luk tj cesnjak je stvarno antibiotik za sve i svasta…probaj ja se nadan da ce pomoc🙏

+ 10.10.

• Tinchilina

Broj poruka: 270

Prijavi adminu

Joj drage moje, ja dolazim sa lošim vijestima sa današnjeg pregleda. Jedna bebica je ok, druga ima neke nepravilnosti :( šalju me dalje na invazivnu obradu i nemaju pojma šta se desava u slučaju da se potvrdi da je jedna beba zdrava a druga ne. Sklona sam očekivati najgore i ovo me sad baš ubilo. Ne znam šta da mislim, bojim se da bi ako to jedno dijete prestane sa rastom utjecat i na drugo, ne djeluje mi tu ništa pozitivno. Čitam po forumima te dijagnoze o u 90% slučajeva završe sa kiretažom/induciranim pobačajem, al nisam naletila na ovakav slučaj sa blizancima i to sa ovakvom kombinacijom. Jedino što me diźe i ne dozvoljava mi da padnem u očaj je moj mali, ne mogu kraj njega biti u bedu i brizi, što je definitivno prednost kod nas koje imamo već djecu, pogotovo malenu. Teško mi je tako o tome pisati, pa neću u detalje i dubioze. Javit ću, ako ću imat snage, kako stvari idu. 
    Do tad se veselim vašim dobrim nalazima i pregledima 😘
    Jasamja, draga ja te se često sjetim i ne mogu se prestati diviti tvojem optimizmu i jačini, drago mi je da ste dobro i da gledate hrabro prema naprijed. 

Dečko 5/2023

• mikmik1

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Cao drage zene, nova sam na forumu a i u svemu ovom sto me snaslo. Zadnju menstruaciju sam imala 25.10. Odmah po zavrsetku iste sam radila trakice za ovulaciju koje su bile negativne sve (njih 20) da napomenem da nisam ni osjetila nikakve simpotome ovulacije. Dakle smatrala sam da nije moguce da dodje ni do trudnoce, medjutim trebala sam ponovno dobiti 19.11. posto mi je kasnila 1 dan uradilaa sam test koji je bio debelo pozitivan u roku minute. Po kalendaru sada sam 4+3 tt. Jos da naglasim da mi menstruacija nikad nije kasnila vise od dan a evo sad vec 6 dana. Sve bi bilo super da me ne brine ta ovulacija koja je po lh trakicama izostala. Moje pitanje je da li sa sigurnoscu mogu znati da se radi o trudnoci? I da li je moguce da mi trakice nisu mogle otkiriti ovulaciju(clearblue digitalne su upitanju) Jos samo da kazem da sam jucer uradila jos jedan test koji je takodjer bio pozitivan. Izvinite na dugom postu ali ja sam u prevelikom strahu da nesto nije uredu jer ja nikakvih simptoma trudnoce nemam osim kasnjenja M.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.