Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina

Broj poruka: 275

Prijavi adminu

Mikmik, meni dugo nisu vidjeli plod ni srčanu aktivnost  al vidjela se g.v. + isto sam u 6 tj imala taj smećkasti iscjedak. Također sam stalno googlala i očekivala loš ishod, a na kraju sad nosim blizance. Tako da je sve moguçe. Mislim da se zeznemo kad odemo tako pre rano na prvi pregled, samo unesemo nepotreban stres. 

Dečko 5/2023

• Mimii

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Bokic svima 🥰❤️
    Evo i nas tihim koracima u ovu temu. Iza nas su dva spontana, i jedan IVF koji nam se odmah pokazao pozitivno ❤️
    Trenutno smo 7+3, sa 7+0 smo bili na ultrazvuku vidljiva i gestacijska vreca, zumanjcana vrecica i plod vecinine 0,88 cm. I srceko koje nam kuca ❤️🩵
    Na iduci pregled idemo 11.12.Zelim nam svima da ostanemo u ovoj grupici do kraja ljeta 2025. Kod mene je prisutan veliki strah zbog svega sto sam prosla, al idemo dan po dan i vjerujemo u najbolje. Ljubim vas sve i jako je lijepo biti ovdje 🥰

petrucika

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Dobar dan cure evo i mene da se javim!mi smo dobro danas ono smedarenja gotovo ni nema ali s obzirom da u nalazu pose da je vidljiv oskudan smedi iscjedak ocekujem curkanje kroz ove dane!ja san se narucila privatno u sridu jer moj pregled je tek 18.12. Da napravim malo bolji anomay scen i radi ovog hematoma da mi pogleda doktor i kaze sto mogu ocekivati jel miguce krvarenje ubuduce i od njega oce smetat …itd… jer ovo smedarenje meni nije od njega ako njega imam tek otkrivenog na ovom pregledu u promjeru 1cm ! ! Cure ja ni u snu nisan zamisljala da ce me ovako svasta nesto oratit do sad trudnoce su mi bile skolske pokusavam ostat pozitivna i jesan unatoc svemu imam vjeru i nadu da ce biti sve ok ali psihicki na dane bude bas tesko!sestra mi je dala baby wocher pa ce mo biti bar malo mirniji samo nezz moze li se cut u vec ovako ranim tjednima! Eto toliko od mene🫶

+ 10.10.

• mikmik1

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Zene drage puno vam srece zelim u buducnosti. Meni se opet pojavio jaci iscjedak medjutim sad nije bas smedji nego nekako kao mijesano s krvi, ali me ne boli nista. Upozorila me doktorica da je moguca i biohemijska. Ne znam vise ni cemu da se nadam. Rekla mi je i da na jajnicima ne prijecuje da je bilo ovulacija, tako da mi nista vise jasno nije.. vidjet cemo i u ponedjeljak. I ako koja ima iskustva sa biohemijskom trudnocom zanima me da li bi morala na hitnu ako bi dobila krvarenje jace bez bolova naravno, doktorica mi je rekla da ako bi imala jake nepodnosljive bolove i krvarila. Ali ja mislim da cu svaki cas prokrvariti jednostavno imam osjecaj ali nemam bolova kao sto vec rekoh. Nadam se da vam nisam dosadna😄, vjerovatno je vecina vas starija od mene pa me pokusajte razumijeti. 

petrucika

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

mikmik1

Zene drage puno vam srece zelim u buducnosti. Meni se opet pojavio jaci iscjedak medjutim sad nije bas smedji nego nekako kao mijesano s krvi, ali me ne boli nista. Upozorila me doktorica da je moguca i biohemijska. Ne znam vise ni cemu da se nadam. Rekla mi je i da na jajnicima ne prijecuje da je bilo ovulacija, tako da mi nista vise jasno nije.. vidjet cemo i u ponedjeljak. I ako koja ima iskustva sa biohemijskom trudnocom zanima me da li bi morala na hitnu ako bi dobila krvarenje jace bez bolova naravno, doktorica mi je rekla da ako bi imala jake nepodnosljive bolove i krvarila. Ali ja mislim da cu svaki cas prokrvariti jednostavno imam osjecaj ali nemam bolova kao sto vec rekoh. Nadam se da vam nisam dosadna😄, vjerovatno je vecina vas starija od mene pa me pokusajte razumijeti.

Draga nisi dosadn i virujen ti da imas puno pitanja i da se osjecas zbunjeno!nazalost bas je to sve tako neizvjesno u trudnoci i uvik strepimo! Ja imam nazalost cesto smedarenje ali evo kod mene je to od pocetka tako i ne znan do kad ce me pratit ali hvala Bogu sve je u redu! Ne znam ja bi sigurno otisla na hitnu na tvom mistu za svaki slucaj ja sam takva ne volim panicarit ali u trzdnoci san prepanicna i ne mogu se smiriti nego kad odem i vidim situaciju! Isto bi i tebi savjetovala ako se bojis i strepis ! A ja ti zelim punoo srece i da bude sve u redu🙏

+ 10.10.

• mikmik1

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

petrucika

mikmik1

Draga nisi dosadn i virujen ti da imas puno pitanja i da se osjecas zbunjeno!nazalost bas je to sve tako neizvjesno u trudnoci i uvik strepimo! Ja imam nazalost cesto smedarenje ali evo kod mene je to od pocetka tako i ne znan do kad ce me pratit ali hvala Bogu sve je u redu! Ne znam ja bi sigurno otisla na hitnu na tvom mistu za svaki slucaj ja sam takva ne volim panicarit ali u trzdnoci san prepanicna i ne mogu se smiriti nego kad odem i vidim situaciju! Isto bi i tebi savjetovala ako se bojis i strepis ! A ja ti zelim punoo srece i da bude sve u redu🙏

Hvala punoo stvarno, nadam se da ce i biti sve uredu. Svima to zelim ❤️ 

• Tamara30

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

škorpija

Tamara30

meni po kalendaru pise 4+3. tako mi je bilo i u proslog trufnoci a lad sam bila na ultrazvuku ja sam imala vise nedelja
    Ne može Tamara tako,ako si imala zadnju menstruaciju 07. Onda ti treba biti 3 sedmice i 2 dana

zadnju menst sam imala 5 .11 i to sve na prekid sam imala ali od tog dana se racuna valjda meni test lh bio pozitivan 11 dc   ja normalno tek sutra dtrebam da dobijem menstruaciju  a test mi je pokazao 21 dc  pozitivan

Emma05

Broj poruka: 561

Prijavi adminu

Cure pozdrav, jeli normalno da na dane nemate skoro nikakve trudničke simptome. Ja sam u 7 tjednu, danas se osjećam baš "normalno". Tu i tamo neka manja napetost u maternici, sise jedva osjetljive iako nisu ni bile nešto i prije. Uglavnom drugi pregled mi je daleko pa se malo brinem. Na prvom pregledu u 5 tj se vidio mjehurić u maternici ali bez ploda jos je rano bilo. Idući mi je tek 10.12. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Tamara30

Prijavi adminu

ja cu danas da idem da vadim bhcg pa javljam rezultati kasnije

• Tamara30

Prijavi adminu

Emma05

Cure pozdrav, jeli normalno da na dane nemate skoro nikakve trudničke simptome. Ja sam u 7 tjednu, danas se osjećam baš "normalno". Tu i tamo neka manja napetost u maternici, sise jedva osjetljive iako nisu ni bile nešto i prije. Uglavnom drugi pregled mi je daleko pa se malo brinem. Na prvom pregledu u 5 tj se vidio mjehurić u maternici ali bez ploda jos je rano bilo. Idući mi je tek 10.12.

pa neznam meni treba sutra menstruacija a ja trudna nemam puno nedelje neznam ni ja koliko ali od simptoma mi se spava stalno sam kao umorna svee me misice bole usta su mi gorge a sise pocele samo da se naduju a ne bole  imam bockanje u donjem stomaku ono kao grceve neke probacanje i to je to i osetim mirise inace sam pusac ali smeta mi dim po maloo

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.