Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    parisislove
    23. Studeni 2024. 16:43

Tinchilina

Briga je ful normalna, evo ja danima već kašljem ko luda, onako suho i neugodno nekako da sam doslovno išla googlat jel mogu s time kako učinit štogod loše bebicama 😄

Da, kaže mi muž opusti se… mislim si lako tebi reći nemaš pojma kako moj um funkcionira i sve analizira može li biti štetno za bebicu 🫢 

• Tinchilina
    24. Studeni 2024. 08:26

Udavi me kašalj po noći, u jednom trenu sam tolko kašljala da me baš jako presjeklo dolje i bolilo još neko vrijrme nakon toga. Vjerujem da jr to nešto slično kao i kod kihanja. Na kraju sam si išla pravit onaj "sirup" domaći i tek se tada smirilo. Za dijete bi napravila sve, a za sebe sam bila lijena dić se grijat si ono što si pričala Petrucika, al ipak sam si morala pomoći nakon što me to počelo boljeti.

💙 5/2023

petrucika
    24. Studeni 2024. 08:51

Tinchilina

Udavi me kašalj po noći, u jednom trenu sam tolko kašljala da me baš jako presjeklo dolje i bolilo još neko vrijrme nakon toga. Vjerujem da jr to nešto slično kao i kod kihanja. Na kraju sam si išla pravit onaj "sirup" domaći i tek se tada smirilo. Za dijete bi napravila sve, a za sebe sam bila lijena dić se grijat si ono što si pričala Petrucika, al ipak sam si morala pomoći nakon što me to počelo boljeti.

Draga zao mi je sto ti je to tako znam kako ti je ja san isto bila sva nikakva radi toga a nisan tila doktoru nisan tila nista piti..jednu noc san bila tako ocajna digla san se skuhala topli caj i ta toplina umiri i onda mi je palo na pamet da mi treba nesto toplo da stavim tu oko pluca/grla i tako zagrijem vodu taj termofor u krevet to namistim i stalo sve …tako san zaspala i spasilo me…ako budes bas u kriticnim situacijama probaj nadan se da ce ti stati sto prije🙏cuvaj se❤️

+ 10.10.

• greta10
    24. Studeni 2024. 11:59

Jutro cure, nadam se da ste bolje neg ja. Nocas malena zakurila, jedva spustali temp. Jutros opet temp🥹. Jedva gledam🙈

Curica 6/23 🩷

Emma05
    24. Studeni 2024. 12:06

Mala 33

Pozdrav cure, evo i mene napokon na ovu temu. Ja sam prvi test napravila jucer 22.11, 3 testica i vadila krv. Sutra opet ponavljam krv. Mozete li mi rec kako ce se racunati trudnoca ukoliko bude sve ok? Prvi dan posljednje M je 24.10, da li se zapisujem kod svoje drzavne ginekologice za pregled ili u bolnici?

Pozdrav, računa ti se od prvog dana zadnje mjesečnice. Sretno🙋‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Mala 33
    24. Studeni 2024. 16:02

Cure pozdrav, ja danas bila vadit betu opet. Prva je bila 447, u petak, a danas je 1076 🙏🙏 Receno mi je da sutra nazovem svog ginekologa i dogovorin 1. UZV. Mozete li mi reci kako izgleda taj prvi pregled? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

petrucika
    24. Studeni 2024. 16:35

Mala 33

Cure pozdrav, ja danas bila vadit betu opet. Prva je bila 447, u petak, a danas je 1076 🙏🙏 Receno mi je da sutra nazovem svog ginekologa i dogovorin 1. UZV. Mozete li mi reci kako izgleda taj prvi pregled?

Dobrodosle nove cure!Prvi pregled ti je vaginalni plus uzv pogleda se da li se moze viditi plod kolika je velicina izmiri se da li odgovara tjednima i to je too!ja san odma dobila da moram vadit krv i urin neki dobiju kasnije i sugerira ti da uzmes folnu i prenatale koje je dobro zapoceti piti i prije trudnoce pa cak i folnu mislim..i to je too dan zadnje menstruacije i to je je otp tooo..

+ 10.10.

Emma05
    24. Studeni 2024. 17:19

Mala 33

Bravo...čestitam ti još jednom od srca. Beta je odlična!❤️💕🥳

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Mala 33
    24. Studeni 2024. 17:40

Hvalaaa Vam puno 💞💞 kako ste stavile tu trakicu pracenja tjedana u trudnoci?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Elza
    24. Studeni 2024. 21:36

Mala 33

Hvalaaa Vam puno 💞💞 kako ste stavile tu trakicu pracenja tjedana u trudnoci?

Idi na web stranicu ticker factory. Tamo si odaberes traku kakvu zelis i u zadnjem koraku ti izbaci neke kodove. Jedan od njih (ne znam.koji točno) kopiraš u svoj potpis ovdje na forumu (u postavkama svog profila).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.