Cure pomoc!!!sinoc san stavila geonistin vaginaletu radi tog zuckastog iscjetka jedva san ju stavila to je toliko unutra sad ko usko ko oteceno pa jedva mi je prst s vaginaletom usa😂iiiii jos se nije rastopila…ja moram veceras drugu sto da radim ako ne izade da stavim drugu ili???🤷♀️🫣za utrice kazu dr da ne se stavlja nova jer to kaj iscuri jje norlalno tak da mozda to vrijedi za sve. Rastopit ce se ona s vremenom.
Tincilina - skrozse slazem za vecu opustenost drugi put.
I doso mi je nalaz glukoze 4.8💪.Nisan shvatila jel mislis onda staviti ili ne?
Sorry sad sam tek skuzila da ti pitas za navecer. Da da ja bi svakako stavila.
Prvo sam te shvatila da li da stavis odmah novu🙈 sprry brzinski citamNe ne ma za navecer pitam … nisan sigurna sto da radim s obzirom da se gospoda tableta negdi scucurila i nece van a ko zna i kad ce pa nezz ocu veceras nastavit… valjda ce krenut izlazit nece se valjda skupljat unutra😂A ne kuzim bas kak mislis da treba krenut izlazit van? Pa to je vaginaleta kaj ne? Nis nece izac samo ostaci kroz iscjedak ako ih uopce bude
Da da rastopljena tableta iscjedak od tablete.. evo maloprije je krenulo se rastapat
+ 10.10.
Pozdrav mame, ovo je moja prva trudnoća i s radošču se pridružujem. Zadnja menstruacija započela je 29.9., pozitivan test 16.11 tako da smo trenutno 7+5. Jučer smo obavili prvi pregled i sve izgleda super!
S obzirom da sam na mlađoj strani (23god) zanima me ima li koja iskustva kako reći roditeljima (i sestri) koji nisu baš skloni normalnim razgovorima. S dečkom sam u vezi već 2 godine te živimo skupa više od godinu i pol dana no roditelji nisu zadovoljni mojim izborom iako samo seru bezveze. Svi savjeti su dobrodošli❤️😊Dobrodosla,zelim ti uspjesnu i skolsku trudnocu..Savjet kako reci roditeljima nemam jer ja san se udala pa zatrudnila tako da je to bilo ocekivano i svi su se radovila tome…Ja mislim da samo trebas sisti s njima reci im da je to tvoj izbor i tvoj zivotni put da si ti na njemu sretna i kao plod te ljubavi stize bebica..Virujen da ce ih to omeksati i da ce prihvatit tvoj izbor jer bebica mijenja cilu situaciju sad je ona bitna..A oni ce ko roditelji tebe sigurno podrzati i biti tu za tebe..toliko od mene!sretno!
Hvala na odgovoru i lijepim željama!!!❤️
Pozdrav mame, ovo je moja prva trudnoća i s radošču se pridružujem. Zadnja menstruacija započela je 29.9., pozitivan test 16.11 tako da smo trenutno 7+5. Jučer smo obavili prvi pregled i sve izgleda super!
S obzirom da sam na mlađoj strani (23god) zanima me ima li koja iskustva kako reći roditeljima (i sestri) koji nisu baš skloni normalnim razgovorima. S dečkom sam u vezi već 2 godine te živimo skupa više od godinu i pol dana no roditelji nisu zadovoljni mojim izborom iako samo seru bezveze. Svi savjeti su dobrodošli❤️😊
Dobrodošla Lara i čestitam 🥰 ja ti nemam ništa pametno za savjetovati osim onoga što je Petrucika već rekla, reci im kako stvari stoje, a njima nema druge nego to prihvatiti. Stvarno se većina baka i djedova rastopi i omekša kasnije kad dođe unuče jer tko bi im odolio 🫠 ti samo hrabro i uživaj u trudnoći
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Dobrodosle nove djevojke 😊 Cure imam pitanje… jel iskusila koja od vas probadajucu bol nisko u abdomenu sa desne strane u ranoj trudnoci? Kihula sam jako prije jedno dva sata i presjeklo me tocno tu, i od tada svako malo krene me probadati ostra bol na tom mjestu… bebu smo danas vidjeli i culi srce, doktor je rekao da je sve kako treba… i bas sam se lijepo bila opustila.. ali me ova bol sada pocinje brinuti 😕
Dobrodosle nove djevojke 😊 Cure imam pitanje… jel iskusila koja od vas probadajucu bol nisko u abdomenu sa desne strane u ranoj trudnoci? Kihula sam jako prije jedno dva sata i presjeklo me tocno tu, i od tada svako malo krene me probadati ostra bol na tom mjestu… bebu smo danas vidjeli i culi srce, doktor je rekao da je sve kako treba… i bas sam se lijepo bila opustila.. ali me ova bol sada pocinje brinuti 😕
Ne brini kad kises ubuduce nekako se sklupcaj jer kao sto si osjetila kihanje u trudnoci nije ugodno..zgrci se maternica ligamenti ugl nece ti nista biti bez brige samo kad kises pripazi na polozaj…cestitam na dobrom pregledu!
+ 10.10.
Pozdrav cure, evo i mene napokon na ovu temu. Ja sam prvi test napravila jucer 22.11, 3 testica i vadila krv. Sutra opet ponavljam krv. Mozete li mi rec kako ce se racunati trudnoca ukoliko bude sve ok? Prvi dan posljednje M je 24.10, da li se zapisujem kod svoje drzavne ginekologice za pregled ili u bolnici?
👩= 33 godine, sve ok
🙍♂️= 38 godina, sve ok 4 . AIH = ❌️ ❌️❌️❌️
1mj 2024 / 1.IVF = 10JS=2 vracene - Beta ❌️ 0❄️ 5mj 2024/ 2.ICSI= 8JS= 2 vracene 3 dan, 0❄️ Beta ❌️
9mj 2024/ 3.IVF/ ICSI-16JS-2 vracene 3 dan - 0 ❄️ ❌️
Jutro cure, Konacno malo sunca u zg danas iako je ledeno🥶.
kod kihanja ja se sagnem i stisnem lagano trbuh i onda me ne probode.
Mala dobrodosla🎉 racuna se od zadnjeg dana menstruacije a mozes se slobodno narucit kod svoje gin na pregled (osim ako ne zelis). Vecina tu vodi trudnoce il kod svoje soc il privatno.
Curica 6/23 🩷
Jutro cure, nadam se da ste mi dobro jer ja jesam 😊
Mjerila sam jutros razinu glukoze natašte pomoću glukometra. Nisam uspjela iz prvog pokušaja jer se prvi put susrećem s ovim ali iz druge jesam i rezultat mi je došao 4.9 ☺️ Jako sam sretan s obzirom da mi je prošli četvrtak razina glukoze bila 5.5 . Ovaj tjedan sam pripazila na dnevnu razinu ugljikohidrata koju unosim i rezultata se poboljšao, nadam se da ću ostati ovako 😊
Želim dobrodošlicu svim novim curama na forumu 🍀🤗
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Jutro cure, nadam se da ste mi dobro jer ja jesam 😊
Mjerila sam jutros razinu glukoze natašte pomoću glukometra. Nisam uspjela iz prvog pokušaja jer se prvi put susrećem s ovim ali iz druge jesam i rezultat mi je došao 4.9 ☺️ Jako sam sretan s obzirom da mi je prošli četvrtak razina glukoze bila 5.5 . Ovaj tjedan sam pripazila na dnevnu razinu ugljikohidrata koju unosim i rezultata se poboljšao, nadam se da ću ostati ovako 😊
Želim dobrodošlicu svim novim curama na forumu 🍀🤗
Maslacak bravo! Svaka cast!! Super si to dovela u red. U koliko sati zadnje jedes navecer? I jedes li tad ugljiko?Ja sam jucer bila na Vuk Vrhovcu, rekla mi je zenska da ni slucajno ne budem na dijeti sada, da jedem normalno i da u pon donesem rezultate mjerenja koje su mjerit cijeli nedjelju pa ce onda vidjet sto sa mnom. Ali da jedem normlano jer ce bit fejk rezultati a i bebi na pocetku trudnoce sve treba.. bas me zanima sta ce mi reci u pon jer ako jedem normalno sig ce mi biti povisen secer.
Sortiraj odgovore
Najstariji