Atina cini se danas malo bolje, ne krvari bas toliko vise. Mozda odem u pon zubarici za svaki slucaj ako ne prode skroz.. hvala sto brines😊
Kako su tvoji s koronom?
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Mary10 sve ce bit dobro samo se nemoj previse zivcirat i sve ce bit okej
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Gledam ovu moju app gdje pišu preporuke za vježbe pa piše sobni bicikl da, vanjski biciklizam oprez.
Mi u Splitu imamo klub trudnica i vjezbe su u prijepodnevnim i popodnevnim satima. Ovo u 20h je preko zooma i vjerojatno cu to opet jer sam u prvoj trudnoći vjezbala do kraja od kad je ginekologinja odobrila i ukinula mirovanje.
U app momly imate: popisa potrepština za bebu, za bolnicu, popis lijekova, hrane za i protiv.
I svaki tjedan opis razvoja djeteta, savjeti za mamu i korisne savjete za roditelje.
Muzu i meni je to super svaki cetvrtak iznova čitati.
Vrlo bitno: uključite muževe, što ih od starta uključujete primjerice ovo čitaje o razvoju bebe svaki tjedan (ima i animirana vizualna slika ploda ili voća/povrca) to ce vam biti lakše kad beba dođe.
Vjerujte mi.
*
Ah da se vratim na klub trudnica ❤️
Najbolja stvar ikad. Naučila sam disati i pripremila svoje tijelo za porod i oporavak poslije (imaju vježbice i za mame i bebe poslije).
A ono najkorisnije i najbolje je to sto sam stekla nove poznanice i moja kći je dobila četiri prijatelja i prijateljicu.
Divno iskustvo.
*
Mi nismo znali spol do kraja pa sam kupovala univerzalno.
Zato ako bude braco samo cu mu kupiti nešto za van ili ove malo svečanije prigode.
Rozo note po kuci nositi.
I ovo kupovanje tri broja po 5 komada od svake robe mi se poslije pokazalo jako korisno jer brzo prerastu robicu a ti već imas oprano i opeglano u ormaru.
Pogotovo ako imaš dijete s teskim refluksom pa svih 5 komada vodika izbljuca do podne pa popodne nosi iduci broj dok se odjeca ne opere
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja sam kao Anushka,ja sve imam od mog prvog sina samo sada ću kupiti sve za curicu od robice za početak,kozmetiku,Tetra pelenice itd sta treba sve al to tek tamo na proljeće imam vremena ☺️☺️☺️
Inače ja sam za maloga po preporuci kupila 56 robice brdo ljetna bebica,na kraju se rodio s preko 4 kile odmah na 62 i sve na novo smo trebali kupit tako da ne namjeravam pretjerivati s tim lako kupimo extra a i ide ljeto vjerujem da ću je drzati većinom u bodijima samo za početak..
Pa za početak ce ipak biti malo bolje obuceni zbog termoregulacije zar ne? Bez obzira na ljeto
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria Ja sam rodila 6.9 živimo na moru i za izlazak sam mu pripremila svastaaa,dugu tuticu laganu,kapicu,i babica me oprala da to ne smijem djetetu radit. I oni su ga donesli u bodiju bez rukava i rekli da ga slobodno tako oblačimo I doma dok je jos tako toplo jer je bilo pravo ljeto,tako sam i napravila i drugi dan nego sta smo dosli kući sam ga imala na terasi u kolicima u bodiju samo i tek kad je zahladilo za 3 smo počeli s dugim rukavima naravno al ovaj početak je bio takav. Iako sam i ja mislila da ih treba utoplit ali oni su tvrdili da ne i sami su ih nosili sve bebe u bodijima bez rukava bez dekice itd.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Zapravo su naše bebe jako ekonomične, rađaju se kad korona miruje i prvih tjedana trebaju samo bodic 😆.
Ja još ne razmišljam o nicem, čekam taj prvi pregled u četvrtak, strah me i vesela sam istodobno.
Još ni o Božicu ne razmišljam uh uh, dobro da sam pšenicu namocila za sutra jer bi i bez toga bili 🤭.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Zapravo su naše bebe jako ekonomične, rađaju se kad korona miruje i prvih tjedana trebaju samo bodic 😆.
Ja još ne razmišljam o nicem, čekam taj prvi pregled u četvrtak, strah me i vesela sam istodobno.
Još ni o Božicu ne razmišljam uh uh, dobro da sam pšenicu namocila za sutra jer bi i bez toga bili 🤭.
Ne samo to, nego kad cemo bit najvece, sa najvecim trbuhom...sve sto trebamo je ogrmona haljina ili majica. Mozemo hodat u grudnjaku i gacama doma, nema hlaca koji ce nas tiskat, nema cizama da se ne mozemo sagnut. Natikace i polu gole odmaramo. Divota 😅
Cure,
Evo ja napravila 2 kucna testa na covid i pozitivna oba. Pokusavam iskulirat obzirom da se muz stvarno isprepadao. Imam blage simptome, blagi kasalj i mala temperatura 37-37.5.
Da li je koja cura sada u trudnoci ostala pozitivna u prvom tromjesecju? Ako da, kako vam je proslo?
Draga Mary10, ja sam dobila koronu u devetom tjednu, prije dva tjedna. Imala sam dva dana temperaturu do 37.8, glavobolju i malo mi je curio nos. Već četvrti dan mi je bilo ok, samo sam bila umorna. Kad sam javila gin da sam pozitivna nije se previše zabrinula. Sad u petak imam pregled i nadam se da će potvrditi da je sve u redu. Nemoj se brinuti, puno tekućine uzimaj i odmaraj 😊
Ne samo to, nego kad cemo bit najvece, sa najvecim trbuhom…sve sto trebamo je ogrmona haljina ili majica. Mozemo hodat u grudnjaku i gacama doma, nema hlaca koji ce nas tiskat, nema cizama da se ne mozemo sagnut. Natikace i polu gole odmaramo. Divota 😅
I ne moramo brinuti da imamo savrseni "summer body" 😂😂
Pozdrav drage ljepse polovice 🙂 Ulovila sam sebe u silnome googlanju je li mogu jesti ovo, je li mogu ono, pa me pere griznja savjesti ako nesto teze dizem (inace renoviram stanove i nadizem se vreća i vreca cementa i svega ostaloga i pretjerivala sam i ovaj mjesec dok nisam napravila test) i stalno visim na nekome sajtu "mogu li ovo, mogu li ono" ... Rekla sam si da moram stat, covjece kako su nrkada zene radale kada nije bilo niti testova za trudnocu pa su saznala kad su saznale....jele sto im se jelo, nije bilo interneta, toliko savjeta, clanaka icega...i sve su radale cini mi se i zdraviju djecu nego sto to danasnje vrijeme nosi... Samo da se opustiti u glavi da ce sve biti kako mora biti... E sad samo da to i ja poslozim u glavi i na konju sam 😅
Maja ne moras stat, samo malo uspori. Istina je da nase mame i bake nisu imale toliko informacija ko mi sad, al ne znaci da ih mi trebamo ignorirat. Iskreno koliko se ja sjecam, ja nikad u autu nisam sjedila u sjedalici. To moji nisu imali, valjda tog tad nije bilo. Sad ima i sigurne su, zato sto mi nismo imale ne znaci da nase bebe nece.
Treba sve jest, samo da je termicki obradeno. Puno voca i povrca i nece bit problema. Treba uzuvat u ovom 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji