Ja sam odlucila da cu kao i moja mater i svekriva imat trudnocu, nit su tada morale samo na jednom boku spavat, nifty necu raditi.. ono sto je doma skuhano i napravljeno nikako ne moze biti ne zdravije od kupovnog.. tako da po starinski i to je to.. cim manje se nervirat i cim vise uzivati 😁❤️
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Ja dnevno popijem litru mljeka ili kao čokolino il kakao il hladna čaša mlijeka, prehrana mi se manje više vrti oko mlijeka. Najviše me traži i najviše paše. Sve ostalo se na silu trudim pojest radi djeteta, od jaja, povrća, mesa, voća.
Što se pušenja tiče, od kad sam saznala tješila sam se jedna dnevno uredu, ali onda sam vidjela ultrazvuk i imala sam grižnju savjesti. Moja zadnja cigareta je bila u 11tt kad sam saznala rezultate Niftya da je sve uredu. Od tad iako me vuklo niti jednu, i sad me više ni ne traži. Mislim da bi trebale stisnut zube tri tjedna pa da bude lakše poslije, naravno ako želite prestati skroz :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Poison bas se slazem s tobom, skroz 😌
Marijana ni ja ne pusim otkad sam vidila plusic, a pusila sam kutiju dnevno.. Na sezonu i vise jer mi je posao ljeti jako stresan. Nije da mi ne zafale ali nije mi toliko tesko 😊
Svakako shvacam i cure kojima je tesko skroz prestati.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Anushaka pa al mislim da nismo u krivu,vec 2 godine je tak,zasto bi ova bila drukcija...
Svaka cast ko moze te iqos pusit,probala izdrzala 2 dana i odustala isto ko i one el. cigarete,to gore od pravih po meni
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Kada planirate početi pripremati, kupovati stvari za bebu? Nemam iskustva, ne znam ni što bi sve trebalo kupiti, postoji li negdje nekakva lista neke mame tu mozda vec znaju?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Marijana ja cu krenut od 1 mj polako,prvo s vecim stvarima a nakon toga cu pocet s robicom i tak,mi se moramo dobro skombinirat jer imamo stan u podkrovlju i jedno 10 stepenica do ulaznih vrata a obiteljska kuca tak da lift 0 bodova,najvise me brinu kolica to fkt neznam koja su najbolja a da su lagana i kvalitetna
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Kada planirate početi pripremati, kupovati stvari za bebu? Nemam iskustva, ne znam ni što bi sve trebalo kupiti, postoji li negdje nekakva lista neke mame tu mozda vec znaju?
Ja sam se u prvoj trudnoći vodila po ovome što se robice tiče. Kupili smo 56,62 i 68 broj.
Rodila se s 50cm...par tjedana je nosila podvrnuto ili opuštanih rukava da se ne grebe po licu
https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html
*
Imam još liste od prve trudnoće mogu to staviti pa tko hoće može to koristiti kao polaznu točku.
Kolica vam savjetujem kupiti neutralna bez obzira na spol.
Ako nećete nova imate na marketplace dosta povoljnih a očuvanih.
Mi smo uzeli nova cybex košaru plus sportsko a autosjedalicu odvojeno.
Za savjete s kolicima i as vam preporučujem stollericu imate ju na Instagramu.
Autosjedalicu ne preporučujem polovnu i pazite na kruzice s donje strane autosjedalice.
*
U pravilu bilo bi super curama koje su prvi puta trudne da u svom domu zdravlja pitaju za tecaj za trudnice.
Puno različitih tecaja donosi i puno različitih informacija ali bar jedan ne bi škodilo poslušati
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure je li i vama na pocetku trudnoce bilo menstrualnih grceva, skoro orestali na dan/dva i onda se opet javili i da je sve ok??
Demetria hvala ti,pomogla si
MalaD nemoj se brinut sve je to normalno,dok nema krvi ili smedeg iscjetka sve je okej,koji si tt?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..