*trakice po tjednima... joj autocorrect
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Mrvica72 napravis si traku i na kraju stisnes forum-html pseudo i to kopiras,ako se dobro sjecam,probaj
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Jutro cure 😊
Ima nas sve više i više,dobrodošle nove curke 🍀
Ja noćas nikako nisam spavala,sutra idem u potragu za trudničkim jastukom.
Imam osjećaj da sam umornija u drugom tromjesečju nego prvom 🙄
Sretni danas na pregledima ☺️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
I ja sam stalno umorna, radim od 7-15 pola sata se vozim jos nakon toga doma i dodem mrtva, moram se ispruzit jer stalno sjedim.Iako mi je doktor rekao da sjedenje ne smeta mome stanju, uopće mi ne paše sjediti 8 sati. Seks nam je zabranjen, tj.doktor ga ne preporuča pa smo se muž i ja složili da ipak bolje ne. Uglavnom poslije nove godine iskoristim ostatak go i idem na komplikacije, ako mi stanje ostane ovakvo, strogo mirovanje mi ne gine da probamo izdržati čim duže...
url=https://lilypie.com]
Ta moja prijateljica sto je samo lezala je visoko obrazovana cura i odlucila imat dijete u 35oj godini. Pametna ali kad je ostala trudna ko da je poglupila. Rekla mi je da ju je bilo strah ici na wc obavit veliku nuzdu jer ju je bilo strah da bebu ne istisne van (a bila je 3 mj trudna). Ja ju slusam i ne vjerujem sto prica
Tako je, treba slusat svoje tijelo maksimalno. Jucer sam ujutro odradila mali trening kod kuce. Upalila sam si youtube trening, lijepo se malo istegla, nakon tusiranja ko nova. Pazila sma si na otkucaje srca da bas ne idu preko 130, i kad mi je trebala duza pauza sam si uzela duzu pauzu.
Tesko mi je samo lezat. A sad sam u onom periodu di idem pisat 150 puta na dan. Svaku noc barem 4 puta, za poludit
Evo zadnja 2 dana moram priznat da mi je muka. Sao cekam da pocnem povracat. Mislim osjecam da mi je muka ali ne tako da mi se povraca. Tek toliko da mi pokvari dan
Danas smo odlucili kupiti bozicno drvce i pocet kitit, da si malo stan stavim u bozicni duh.
Najbitnije slušati vlastito tijelo, mislim da ono ipak najbolje zna. Svakako ne pretjerivati u ničemu. Govorili su mi do sada "Moraš još i rodit, ne nosi te teške stvari" Ali je uglavnom stajalo na govoru i gledanju kako i dalje nosim... Voljela bi se vratiti laganome vježbanju, ali mi mučnine ne daju mira. Iscrpljena sam grozno... A inače nisam neka tatina i mamina curica da na sve trzam, sve bolesti, temperature i gripe sam do sada stojećki prebolila. A sada sam totalna koma. Danas mi se opet vratila jako mekana stolica i to nekako blijedo siva. Ne znam što je sad to, koji je uzrok? Je li tko imao slični slučaj.
Maja za stolicu probaj pojest malo obicnih onih stapica ili pereca. Oni meni uvijek pomognu. Meni se to desilo jednom akd sam popila previse magnezija. Pojela sma malo tih pereca i odmah mi je bilo bolje.
Ima vremena za vjezbanje kad mucnine produ. Nema smisla da se opterecujes kad ti tijelo vec sad radi 100 na sad i prilagodava se svemu sto se desava. Uzmi si malo pauzu i pricekaj da produ mucnine i da se energiaj vrati. Ja sam tek jucer opet pocela jer se do sad nisam osjecala spremnom.
Svaki put nakon tuširanja i pranja kose imam sat vremena depresije iza jer mi ispadne pola glave dok se tuširam dok sušim, nikako raščešljati kosu, to nije bila moja kosa. i Kuća i roba puno je sve mojih dlaka, onda vidim hrpu prišteva po sebi koje nikad od puberteta nisam imala i ne osjećam se nimalo dobro. Opet znam i je, najbitnije je da je beba dobro, bogu hvala. Samo se jako teško nosim sa svim negativnim fizičkim promjenama.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ajme cure pitanje, popila sam 1 tabl.folata 400ųg i sad kak sam glupasta, nisam bila sigurna jesam li popila pa sam popila još jednu, dakle možda sam popila 2, hoće mi biti što? To je od solgara onaj metilirani folat. Fakat sam poglupila 😩
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
MfrauM ja mislim da ti nista nece bit. Najbolje bi bilo da u nekom ducanu ili ljekarni (iako mislim da Tedi ili Kik to imaju) kupis ono za tablete di ti pise dan. Pa si stavis jednom tjedno tablete u to i ond apijes po danima. Meni na mojima iza pise dan (ko na pilulama) pa po tome pratim. Ali da toga nema ond abi si definitivno stavila u te male kutijice i tako bi bila sigurna kad sam sto popila.
**
Marijana znam kako ti je. Nikad nisam imala pristice a sad ih imam. Jos koristim heparin i ni jedna ranica od pristica mi ne zeli proci. Tak ko da imam rupe po sebi od toga. Ispucale mi usne i ne zele ranice proc.
Sto se kose tice, ja sma si kupila onaj 7 sekundi od Glis Kura (crni) i sad nemam problema sa cesljanjem. Kosa mi je divna i mekana. Pokusavam ju prat sto manje da mi se koza odmori odd svih tih silnih sampona i svega, ali kad perem da ju mogu lijepo pocesljat, taj 7 sekundi serum mi je sve!
Sortiraj odgovore
Najstariji