Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maajaa12344
    12. Prosinac 2021. 16:39

Ariel

Maja ne moras stat, samo malo uspori. Istina je da nase mame i bake nisu imale toliko informacija ko mi sad, al ne znaci da ih mi trebamo ignorirat. Iskreno koliko se ja sjecam, ja nikad u autu nisam sjedila u sjedalici. To moji nisu imali, valjda tog tad nije bilo. Sad ima i sigurne su, zato sto mi nismo imale ne znaci da nase bebe nece.
    Treba sve jest, samo da je termicki obradeno. Puno voca i povrca i nece bit problema. Treba uzuvat u ovom 🥰

Apsolutno se slazem sa svime, druga su vremena i trrba zivjeti u skladu s njima. Samo sam sebe stavila prvenstveno kao usporedbu sa situacijama prije. Kolika je to briga oko svega sada i iscekivanje tog malog bica. Strah oko svega se javlja zbog spontanih prije i sto su mi doktori rekli da su minimalne sanse da cu moci zatrudnjeti. I onda sad citam sve to sto jesti, sto ne...pa negdje pise jedno, negdje drugo i glava me od svega toga boli .. pa onda ne slatko, kolace, cokolade, kekse. Pa cekaj malo Bozic ide, napeci cu se kolaca, a ne smijem ih jesti. Ma dajj ke glupe fore. Jos najbolje da bebi i ja koji ne popapamo i uzivamo. A ako nesto volim to je peci kolace 🥰

marta96
    12. Prosinac 2021. 16:52

Atina koji cink pijes? Ja uzela solgar od 63,a vidim da je preporuka u trudnoći 50 pa jel ima to kakve veze🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Teab
    12. Prosinac 2021. 17:09

Maja po internetu bi trebale lezat i ne mrdat do termina,unosit samo odredene kalorije umjesto da uzivamo u trudnoci. Ja uopce ne pazim sto jedem pazim koliko jedem ali jedem sve,isto kao sto perem sude,vjesam ves i setam kao i prije uz mali oprez. Al po internetu, mi smo bolesne ne trudne,cista glupost,jedino sto da, maknula sam se sa posla jer je fizicki tezak i stresan,all ostalo,samo zato sto sam trudna nisam prestala zivjet

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Atina25
    12. Prosinac 2021. 17:16

Marta Iskrena da ti budem nemam pojma 🤦 ja isto pijem od 63 ovaj 100 tableta i vec sam pri kraju znači da sam fino toga popila.. Po meni nebi trebali bit neke frke valjda ne znam nisam bas čitala o tome previse
    MissR Moji su zvala bogu dobro,izlaze evo danas u ponoć i sve je prošlo ok ,jos imaju neke nuspojave kao da su slabi bez energije i kašljucaju al ovo najlošije je iza njih. Njih je bas streslo dosta a kod su cijepljeni oboje s dvije doze. Ma show
    Cure ja jedem pijem sve isto kao prije,jedem dosta suhomesnatih nazalost al tako oduvijek jos imamo susjeda koji ima OPG pa kupimo domaća jaja,kobasice i slično a nastavila sam i tako sad jest pogotovo od kad su mi prestale mučnine tako da eto valjda će biti sve ok. Jedino sta ne jedem je sirova riba tipa losos i tartar meso i slično a ovo ostalo sve da.
    Ariel Slažem se to za sjedalice,nasi nisu to imali al opet s druge strane tad je obitelj imala 1 auto ako i to i to su sve bili dosta slabiji automobili,nije bilo autocesta i sl. Tako da je bilo i puno manje nesreća. Sad nazalost stalno se nešto loše događa u prometu 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Mary10
    12. Prosinac 2021. 17:23

Hvala curama na tjesenju. 

Nadam se da će proci sve uredu. Samo nek simptomi ostanu kao i sada blagi i da bude sa bebom sve ok pa cu ja slaviti sta sam se rjesila tog glupog virusa. 

Temperatura je max 37.5, malo osjetljivost nosa uz povremeni kasalj. U svakom slucaju se divim sama sebi koliko sam pribrana jer sam mislila da cu panicarit. I opet kazem, sta ti je trudnoca, kako mozes odrediti granicu stresa nesvjesno 😁

Sta se tice prehrane i guglanja sta mozemo sta ne mozemo, upravo ja razmisljam o tome vec danima. Mislim da je bitna umjerenost kao i inace i to je to 😁

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

petra_pan
    12. Prosinac 2021. 18:12

Pozdrav svim trudnicama i mamama od još jedne ljetne trudnice. Nakon dvije godine iščekivanja plusića napokon je tu. 3 testa u posljednja tri dana, svi debelo pozitivni. Majka sam četverogodišnjeg dječaka, zagazila već debelo u 35. i već se pomalo prestala nadati da će prvijenac dobiti pojačanje. Kad ono, uranjeni poklon pod bor za cijelu obitelj ❤️

missR
    12. Prosinac 2021. 18:15

Atina ajde bas mi je drago da su bolje, sad malo jos da se oporave do kraja i bit ce to ok 😊
    Cure mene ova slova ubijaju, glava me zaboli pola ne procitam sto pisete 😪
    Petra_pan predivnoo, cestitam i nek bude skolska🤞🏻💕
    Prava smo vec velika grupa trudnica❤️ 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Marijanaaa12345
    12. Prosinac 2021. 19:11

petra_pan

Pozdrav svim trudnicama i mamama od još jedne ljetne trudnice. Nakon dvije godine iščekivanja plusića napokon je tu. 3 testa u posljednja tri dana, svi debelo pozitivni. Majka sam četverogodišnjeg dječaka, zagazila već debelo u 35. i već se pomalo prestala nadati da će prvijenac dobiti pojačanje. Kad ono, uranjeni poklon pod bor za cijelu obitelj ❤️

Draga Petra, ne znam dali je o hormona ili čega ali rasplakalo me citajuci tvoju poruku, jako lijepo. Lijep Božić, želim ti prekrasnu i mirnu trudnoću :)

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

petra_pan
    12. Prosinac 2021. 19:28

Hvala, drage djevojke. Ja sam plakala sat vremena u wc-u kad sam ugledala plusić jer mu se zaista nisam nadala. Sad sam pribrana, čekam jutro da se naručim na kontrolu i živim u nadi da će i ova trudnoća biti školska kao i prva. Iato želim i vama svima od ❤️

missR
    12. Prosinac 2021. 19:32

Marijana i Petra svaki mjesec iscekivanja je tako tezak za mene, a i za svaku od nas bio i onda kad vidim 2 godine truda iza nekog to me bas dirne. Nek vam bude Bozic naj do sad 🥰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.