Zapravo su naše bebe jako ekonomične, rađaju se kad korona miruje i prvih tjedana trebaju samo bodic 😆.
Ja još ne razmišljam o nicem, čekam taj prvi pregled u četvrtak, strah me i vesela sam istodobno.
Još ni o Božicu ne razmišljam uh uh, dobro da sam pšenicu namocila za sutra jer bi i bez toga bili 🤭.
Ne samo to, nego kad cemo bit najvece, sa najvecim trbuhom…sve sto trebamo je ogrmona haljina ili majica. Mozemo hodat u grudnjaku i gacama doma, nema hlaca koji ce nas tiskat, nema cizama da se ne mozemo sagnut. Natikace i polu gole odmaramo. Divota 😅
I ne moramo brinuti da imamo savrseni "summer body" 😂😂
Pozdrav drage ljepse polovice 🙂 Ulovila sam sebe u silnome googlanju je li mogu jesti ovo, je li mogu ono, pa me pere griznja savjesti ako nesto teze dizem (inace renoviram stanove i nadizem se vreća i vreca cementa i svega ostaloga i pretjerivala sam i ovaj mjesec dok nisam napravila test) i stalno visim na nekome sajtu "mogu li ovo, mogu li ono" ... Rekla sam si da moram stat, covjece kako su nrkada zene radale kada nije bilo niti testova za trudnocu pa su saznala kad su saznale....jele sto im se jelo, nije bilo interneta, toliko savjeta, clanaka icega...i sve su radale cini mi se i zdraviju djecu nego sto to danasnje vrijeme nosi... Samo da se opustiti u glavi da ce sve biti kako mora biti... E sad samo da to i ja poslozim u glavi i na konju sam 😅

Maja ne moras stat, samo malo uspori. Istina je da nase mame i bake nisu imale toliko informacija ko mi sad, al ne znaci da ih mi trebamo ignorirat. Iskreno koliko se ja sjecam, ja nikad u autu nisam sjedila u sjedalici. To moji nisu imali, valjda tog tad nije bilo. Sad ima i sigurne su, zato sto mi nismo imale ne znaci da nase bebe nece.
Treba sve jest, samo da je termicki obradeno. Puno voca i povrca i nece bit problema. Treba uzuvat u ovom 🥰

Maja ne moras stat, samo malo uspori. Istina je da nase mame i bake nisu imale toliko informacija ko mi sad, al ne znaci da ih mi trebamo ignorirat. Iskreno koliko se ja sjecam, ja nikad u autu nisam sjedila u sjedalici. To moji nisu imali, valjda tog tad nije bilo. Sad ima i sigurne su, zato sto mi nismo imale ne znaci da nase bebe nece.
Treba sve jest, samo da je termicki obradeno. Puno voca i povrca i nece bit problema. Treba uzuvat u ovom 🥰
Apsolutno se slazem sa svime, druga su vremena i trrba zivjeti u skladu s njima. Samo sam sebe stavila prvenstveno kao usporedbu sa situacijama prije. Kolika je to briga oko svega sada i iscekivanje tog malog bica. Strah oko svega se javlja zbog spontanih prije i sto su mi doktori rekli da su minimalne sanse da cu moci zatrudnjeti. I onda sad citam sve to sto jesti, sto ne...pa negdje pise jedno, negdje drugo i glava me od svega toga boli .. pa onda ne slatko, kolace, cokolade, kekse. Pa cekaj malo Bozic ide, napeci cu se kolaca, a ne smijem ih jesti. Ma dajj ke glupe fore. Jos najbolje da bebi i ja koji ne popapamo i uzivamo. A ako nesto volim to je peci kolace 🥰

Atina koji cink pijes? Ja uzela solgar od 63,a vidim da je preporuka u trudnoći 50 pa jel ima to kakve veze🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Maja po internetu bi trebale lezat i ne mrdat do termina,unosit samo odredene kalorije umjesto da uzivamo u trudnoci. Ja uopce ne pazim sto jedem pazim koliko jedem ali jedem sve,isto kao sto perem sude,vjesam ves i setam kao i prije uz mali oprez. Al po internetu, mi smo bolesne ne trudne,cista glupost,jedino sto da, maknula sam se sa posla jer je fizicki tezak i stresan,all ostalo,samo zato sto sam trudna nisam prestala zivjet

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Marta Iskrena da ti budem nemam pojma 🤦 ja isto pijem od 63 ovaj 100 tableta i vec sam pri kraju znači da sam fino toga popila.. Po meni nebi trebali bit neke frke valjda ne znam nisam bas čitala o tome previse
MissR Moji su zvala bogu dobro,izlaze evo danas u ponoć i sve je prošlo ok ,jos imaju neke nuspojave kao da su slabi bez energije i kašljucaju al ovo najlošije je iza njih. Njih je bas streslo dosta a kod su cijepljeni oboje s dvije doze. Ma show
Cure ja jedem pijem sve isto kao prije,jedem dosta suhomesnatih nazalost al tako oduvijek jos imamo susjeda koji ima OPG pa kupimo domaća jaja,kobasice i slično a nastavila sam i tako sad jest pogotovo od kad su mi prestale mučnine tako da eto valjda će biti sve ok. Jedino sta ne jedem je sirova riba tipa losos i tartar meso i slično a ovo ostalo sve da.
Ariel Slažem se to za sjedalice,nasi nisu to imali al opet s druge strane tad je obitelj imala 1 auto ako i to i to su sve bili dosta slabiji automobili,nije bilo autocesta i sl. Tako da je bilo i puno manje nesreća. Sad nazalost stalno se nešto loše događa u prometu

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Hvala curama na tjesenju.
Nadam se da će proci sve uredu. Samo nek simptomi ostanu kao i sada blagi i da bude sa bebom sve ok pa cu ja slaviti sta sam se rjesila tog glupog virusa.
Temperatura je max 37.5, malo osjetljivost nosa uz povremeni kasalj. U svakom slucaju se divim sama sebi koliko sam pribrana jer sam mislila da cu panicarit. I opet kazem, sta ti je trudnoca, kako mozes odrediti granicu stresa nesvjesno 😁
Sta se tice prehrane i guglanja sta mozemo sta ne mozemo, upravo ja razmisljam o tome vec danima. Mislim da je bitna umjerenost kao i inace i to je to 😁

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Pozdrav svim trudnicama i mamama od još jedne ljetne trudnice. Nakon dvije godine iščekivanja plusića napokon je tu. 3 testa u posljednja tri dana, svi debelo pozitivni. Majka sam četverogodišnjeg dječaka, zagazila već debelo u 35. i već se pomalo prestala nadati da će prvijenac dobiti pojačanje. Kad ono, uranjeni poklon pod bor za cijelu obitelj ❤️
Atina ajde bas mi je drago da su bolje, sad malo jos da se oporave do kraja i bit ce to ok 😊
Cure mene ova slova ubijaju, glava me zaboli pola ne procitam sto pisete 😪
Petra_pan predivnoo, cestitam i nek bude skolska🤞🏻💕
Prava smo vec velika grupa trudnica❤️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Pozdrav svim trudnicama i mamama od još jedne ljetne trudnice. Nakon dvije godine iščekivanja plusića napokon je tu. 3 testa u posljednja tri dana, svi debelo pozitivni. Majka sam četverogodišnjeg dječaka, zagazila već debelo u 35. i već se pomalo prestala nadati da će prvijenac dobiti pojačanje. Kad ono, uranjeni poklon pod bor za cijelu obitelj ❤️
Draga Petra, ne znam dali je o hormona ili čega ali rasplakalo me citajuci tvoju poruku, jako lijepo. Lijep Božić, želim ti prekrasnu i mirnu trudnoću :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji