Pozdrav svima, moj pregled je ipak malo ranije 15.12.
Može savjet, u kojim fizičkim trgovinama mogu kupiti trudničke tajice i hlače? Ne bih naručivala online, bojim se da tajice budu prozirne i nekvalitetne.
Imaš i u h&m-u trudnički odjel i tajice, kvalitetne su, ali skupe, 150 kn jedne. Prati kada će biti u lidlu odjeća za trudnice, bude ful jeftina, a isto ok. Ako si iz Zg-a imaš i u Lc Waikikiju, tajice su im po 60 kn,a traperice 120, što mi je cjenovno ok i kvalitetom im je odjeća ok.nešto sam gledala da ima i Sinsay trudničku odjeću, ali nisam sigurna.
url=https://lilypie.com]
Mene zanima vjezba li koja od vas sad u trudnoci? Ja sam prije trudnoce u teretano trenirala 4-5 puta tjedno. Sad je lockdown pa su teretane zatvorene ali se sutra otvaraju. Ponovno bi krenula, lagano istezanje, mozda malo vjezbat leda i ruke, bicikl i hodanje po traci. Znam da se preporuca vjezbati u trudnoci jer je oporavak puno brzi i laksi, ali me zanima vjezba li netko?
Prosli tjedan sam upisala neki trening kao pilates isključivo za trudnice, vode patronažne sestre, u principu je lagano, rastezanje, razgibavanje, disanje i fora je druziti se malo s ostalim trudnicama.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Mene zanima vjezba li koja od vas sad u trudnoci? Ja sam prije trudnoce u teretano trenirala 4-5 puta tjedno. Sad je lockdown pa su teretane zatvorene ali se sutra otvaraju. Ponovno bi krenula, lagano istezanje, mozda malo vjezbat leda i ruke, bicikl i hodanje po traci. Znam da se preporuca vjezbati u trudnoci jer je oporavak puno brzi i laksi, ali me zanima vjezba li netko?
Prosli tjedan sam upisala neki trening kao pilates isključivo za trudnice, vode patronažne sestre, u principu je lagano, rastezanje, razgibavanje, disanje i fora je druziti se malo s ostalim trudnicama.
A to ne mogu nigdje nac, na zalost. Trazila sam, pa sam odlucila nakon lockdowna sama krenut malo. Jer dok se ne krecem sve me zivo boli. Prije sam vodila treninge u teretani za druge, samo nikad nisam proucavala sto trudnice smiju. Znam da im se ne preporuca radit trbusnjake, ali istezivanja i setnje su preporucene. Morat cu uzet vremena i proucit sto smijem a sto ne.
Ja sam neki dan u hm-u kupila trudnicke tajice, 79kn. Super su.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sto se vjebanja tice,ja bas nasla pilates studio za trudnice pa cu se uclanit slj tj kad mi sjednu novceki
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
A trudnicke hlace i majce uzela u h&m-u,LC WIKIKI i sad trenirku i majcu u zalandu,nikad nisam bila nesto od tajica uvijek su mi trenirke bile udobnije
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
AnnieP imas u H&M cjeli odjel za trudnice od leginsa do hlaca i canotiera. Majica itd...Nasla sam u mani trudnicke trenerke.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
cure nema svaki h&m odjel za trudnice nazalost.znam da sam trapke u prvoj trudnoci kupila u varazdinu koji ga i.a, dok u rijeci reci.o nemaju trudnicki odjel 😒 al potpisujem da su njihove top, sad mi je zao sto sam ih proslijedila dalje 🤣
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Cure,
Evo ja napravila 2 kucna testa na covid i pozitivna oba. Pokusavam iskulirat obzirom da se muz stvarno isprepadao. Imam blage simptome, blagi kasalj i mala temperatura 37-37.5.
Da li je koja cura sada u trudnoci ostala pozitivna u prvom tromjesecju? Ako da, kako vam je proslo?
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Bok drage moje,mene nema pa nema dan kaos. Bili smo ujutro u božićnom shoppingu,pa poslije ručak,kitili bor čistili kuću i tako proleti dan,stalno smo vani,negdje ja imam osjećaj da od kad sam trudna sam više u pokretu nego prije 🤦🤦
Ariel Ja sam ti luda za treninzima i vjezbam,naravno ne kao prije luđački ali imam traku i radim čučnjeve vježbe za guzu i noge,nista s trbuhom i nista skakanja i stalno trčakaram s malim po vani tako da slobodno ako se osjećaš ok.
Mary10 Bas mi je jako žao,probaj se smiriti i neka ostane na tome 🤞🤞 dvije frendice su mi imale covid u prvom tromjesečju i znam je dr jednog dala da se vide fragminima do kraja trudnoće i da je imala posebnu dr u bolnici koja joj je davala terapiju. Više od toga ne znam,inače znam da je zdrava bez ikakvih problema tako da ja bi se na tvom mjestu javila obiteljskom liječniku i ginekologu čim prije čisto da vidiš sta dalje. Paracetamole mozes koristit, punooooo pij al bas puno sta vise mozes i uzmi si vitamine C,D i cink extra i odmaraj i drzim fige da sta bezbolnije prođe..
Dunja mislim da si ti pitala za zdjelicu,mene je boluckala sad nista bas sam se jučer prepala (po stoti put) da li je sve ok jer nemam apsolutno nikakvih bolova,nista,čak me ni zdjelica vise ne boli al ako te boli po meni je to ok znak jer je sve rasteže pomalo pa se nemoj brinuti 😘
---
Ja sam kao Anushka,ja sve imam od mog prvog sina samo sada ću kupiti sve za curicu od robice za početak,kozmetiku,Tetra pelenice itd sta treba sve al to tek tamo na proljeće imam vremena ☺️☺️☺️
Inače ja sam za maloga po preporuci kupila 56 robice brdo ljetna bebica,na kraju se rodio s preko 4 kile odmah na 62 i sve na novo smo trebali kupit tako da ne namjeravam pretjerivati s tim lako kupimo extra a i ide ljeto vjerujem da ću je drzati većinom u bodijima samo za početak..
Visibaba Čestitke na curicu😍😍😍😍 i zao mi je ta sve probleme sta su vas extra snašli.
MissR Kako su zubići???
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji