Lisa ja uopce vise ne slusam te vijeti samo samu sebe stresiram a to nije dobro za mog bebaca
Marijana tesko sobzirom da je prizemlje od svekra i svekrve i nebi to bio problem nego doslovce nikakav prostor od ulaznih vrata do stepenica,morat cemo dobro kombinirat i smisljat

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Limica ja sam isto sigurna da je ovo hormonalno jer inace nikad nemam problema s tim.. probat cu sama sanirati taj dio koji je upaljen (danas vec ne krvari) pa ako ne ide odoh zubarici. Hvala ti svakako na iskustvu podjeljenom 😉
**
Ariel pijem i ja magnezij i imam osjecaj da mi olaksava dosta ta istezanja i grceve. Mene stalno nesto bolucka na sve moguce nacine i svugdje po drobu.. pregledi su svi ok pa se ja utjesim da je to sve ok i normalno 🙃
Ja bi htjela kupiti nuna demi grow, stokke xplory ili mima xari kolica (ta mi se dugo svidaju) ali nije nam bas gepek prevelik pa moram to provjeriti hoce li stati.
Ja jos nista ne kupujem malo sam blesava jos mi je nestvarno da sam trudna🤣 stalno nesto cekam a jos malo pa cu na pola trudnoce bit..
hahhha draga missR, ovo zadnje sto si ariel napisala, jos mi je trudnoća nestvarna a uskoro na pola, haha identična situacija.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Pozdrav svima, moj pregled je ipak malo ranije 15.12.
Može savjet, u kojim fizičkim trgovinama mogu kupiti trudničke tajice i hlače? Ne bih naručivala online, bojim se da tajice budu prozirne i nekvalitetne.
Imaš i u h&m-u trudnički odjel i tajice, kvalitetne su, ali skupe, 150 kn jedne. Prati kada će biti u lidlu odjeća za trudnice, bude ful jeftina, a isto ok. Ako si iz Zg-a imaš i u Lc Waikikiju, tajice su im po 60 kn,a traperice 120, što mi je cjenovno ok i kvalitetom im je odjeća ok.nešto sam gledala da ima i Sinsay trudničku odjeću, ali nisam sigurna.

url=https://lilypie.com]
Mene zanima vjezba li koja od vas sad u trudnoci? Ja sam prije trudnoce u teretano trenirala 4-5 puta tjedno. Sad je lockdown pa su teretane zatvorene ali se sutra otvaraju. Ponovno bi krenula, lagano istezanje, mozda malo vjezbat leda i ruke, bicikl i hodanje po traci. Znam da se preporuca vjezbati u trudnoci jer je oporavak puno brzi i laksi, ali me zanima vjezba li netko?
Prosli tjedan sam upisala neki trening kao pilates isključivo za trudnice, vode patronažne sestre, u principu je lagano, rastezanje, razgibavanje, disanje i fora je druziti se malo s ostalim trudnicama.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Mene zanima vjezba li koja od vas sad u trudnoci? Ja sam prije trudnoce u teretano trenirala 4-5 puta tjedno. Sad je lockdown pa su teretane zatvorene ali se sutra otvaraju. Ponovno bi krenula, lagano istezanje, mozda malo vjezbat leda i ruke, bicikl i hodanje po traci. Znam da se preporuca vjezbati u trudnoci jer je oporavak puno brzi i laksi, ali me zanima vjezba li netko?
Prosli tjedan sam upisala neki trening kao pilates isključivo za trudnice, vode patronažne sestre, u principu je lagano, rastezanje, razgibavanje, disanje i fora je druziti se malo s ostalim trudnicama.
A to ne mogu nigdje nac, na zalost. Trazila sam, pa sam odlucila nakon lockdowna sama krenut malo. Jer dok se ne krecem sve me zivo boli. Prije sam vodila treninge u teretani za druge, samo nikad nisam proucavala sto trudnice smiju. Znam da im se ne preporuca radit trbusnjake, ali istezivanja i setnje su preporucene. Morat cu uzet vremena i proucit sto smijem a sto ne.

Ja sam neki dan u hm-u kupila trudnicke tajice, 79kn. Super su.

🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sto se vjebanja tice,ja bas nasla pilates studio za trudnice pa cu se uclanit slj tj kad mi sjednu novceki

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
A trudnicke hlace i majce uzela u h&m-u,LC WIKIKI i sad trenirku i majcu u zalandu,nikad nisam bila nesto od tajica uvijek su mi trenirke bile udobnije

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
AnnieP imas u H&M cjeli odjel za trudnice od leginsa do hlaca i canotiera. Majica itd...Nasla sam u mani trudnicke trenerke.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
cure nema svaki h&m odjel za trudnice nazalost.znam da sam trapke u prvoj trudnoci kupila u varazdinu koji ga i.a, dok u rijeci reci.o nemaju trudnicki odjel 😒 al potpisujem da su njihove top, sad mi je zao sto sam ih proslijedila dalje 🤣

🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji