Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dreams
    12. Prosinac 2021. 20:11

Bok svima!🦋

Neki dan smo ugledali plus, termin bi po M trebao biti 09.08.2022. Imam pregled u cetvrtak, pa cemo saznati malo vise. 
    Ovo ce nam biti druga beba, vec imamo sincica od 14 mjeseci. 💙
    Nadam se da nas primate u grupu.
    Puno pozdrava svima i sto urednije trudnoce 🤞😁

• XoXo
    12. Prosinac 2021. 21:31

Pozdrav novim curama i njihovim bebicama. :) :)

Ja pred vikend izišla iz bolnice, sada samo smeđi iscjedak po brisanju. Mirovanje i terapija Duphastonom. Nekom logikom bi to bio hematom koji izlazi. Nadam se samo da neću opet prokrvariti. 

Danas sam baš sretna jer smo predvečer upalili baby watcher. Prije bas i nije bilo uspješno, uopće nisam mogla uhvatiti bebine otkucaje, samo na sekundu neke koji su se vrtili od 70-100. A danas pravi bebini i baš su bili jaki i glasni. Poseban osjećaj. :) 

Što se kupnje za bebu tiče, još mi je sve rano, a iskreno i strah me. Ne znam. Od starijeg koji sada ima 2 god imamo sve od opreme. Čekamo spol pa ćemo tome prilagođavati robicu i eventualno detalje. Kolicima smo više nego zadovoljni. Imamo Mamas and papas Ocaro, samo moramo do dolaska bebe odviknuti starijeg jer ih još rado koristi. :) nema su prelaka za korištenje, nisu glomazna, lako se sklapaju i ne zauzimaju uopće pu mjesta. Sklopljena nam stanu iza suvozačevog sjedala.

Demetria
    12. Prosinac 2021. 23:18

Atina25

Demetria Ja sam rodila 6.9 živimo na moru i za izlazak sam mu pripremila svastaaa,dugu tuticu laganu,kapicu,i babica me oprala da to ne smijem djetetu radit. I oni su ga donesli u bodiju bez rukava i rekli da ga slobodno tako oblačimo I doma dok je jos tako toplo jer je bilo pravo ljeto,tako sam i napravila i drugi dan nego sta smo dosli kući sam ga imala na terasi u kolicima u bodiju samo i tek kad je zahladilo za 3 smo počeli s dugim rukavima naravno al ovaj početak je bio takav. Iako sam i ja mislila da ih treba utoplit ali oni su tvrdili da ne i sami su ih nosili sve bebe u bodijima bez rukava bez dekice itd.

Ja cu ponijeti sve pa cu vidjeti.
    I ja zivim na moru i u listopadu je bilo jako toplo, izasla sam u haljini iz bolnice bilo je preko 24 stupnja, muž se kupao do sredine 11 tog mjeseca.
    I opet ju je lijepo obukla u dva duga i gore i dolje. I patronazna kad je bila kod nas u stanu je tek nakon cca mjesec dana rekla da moze jedan rukav.
    Tako da prvi puta dobivam ljetnu bebu a ono sto vidim po plazi u kolicima su bebe u dugom osim onih ludih lapači koje drugi dan iz bolnice izvedu bebu po najjačem suncu i ne drže ih u hladnu. Nikad čule i za refleksiju od mora.
     Uglavnom kako mi pokazu tako cu, mogu i sama poslije pod rukom na prsima i leđima provjeriti. Ovaj novi stan nam je na sjeveru i dosta je hladno. Prethodni je bio na jugu pa je to bilo super.
    *
    Sretno curama iducie tjedan na pregledu.
    Vraćam se sutra na posao poluzdrava antibiotik malo poceo djelovati.
    Dobrodošle nove cure

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• limica
    12. Prosinac 2021. 23:53

slazem se za ovo po internetu da samo trebamo lezati a ja evo sutra ulazim u 17. sedmicu i pocinjem sa novim poslom i preprepresretna sam zbog toga nije nista tesko samo znam da ce mi trebati da se naviknem na jako rano ustajanje al izdrzacu do 14h i kuci pravo u krevet. 😂
    Cestitam mamicama na urednim pregledima ja svoj ne mogu docekati u utorak 🤯, nisam bila na pregledu 5 sedmica i bila sam mirna al kako se blizi utorak sve sam gora hahaha al hajd proce ce mi brzo jer napokon necu biti samo u kuci 

Ariel
    13. Prosinac 2021. 08:12

limica kad sam prvi puta bila trudna, sve sam googlala. Prijateljica mi je rekla kako je ona prva 3 mj ko biljka lezala, nije ni vrecice iz trgovine nosila. A nije joj bilo propisano mirovanje. Kaze ona meni da se sve to dobro primi. 
    Ja sam si mislila di si ti to vidjela, meni je to ludo. Onda sam malo googlala i tako pisu o trudnicama ko da su invalidi. 
    Sama sebi sam rekla ja necu bit invalid, ako sam trudna nisam nepokretna. Sreca posao. mi je gdje sjedim i mogu bit doma ako zelim i od doma radit. 
    Suprug se jedino malo boji sto sam u autu 1h (30 min do posla i 30 nazad). Strah ga je ako sam jako umorna da necu bit koncentrirana na promet i da mi se nesto ne desi. Ali evo ja se vratila vjezbanju, danas sam isla na posao da se malo maknem od doma, normalno sve po kuci radim. Isto tako ko ti, poslije posla prvo malo odspavam i to je to. 
    **
    Svima ovaj tjedan uredne preglede i da nam javljate divne vijesti nakon pregleda. 
    XoXo samo polako, bit ce sve super. Saljem ti pozitivu - ovako virtualno 

MMMartinaaa
    13. Prosinac 2021. 09:13

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
    Sweety - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - sutra.  ♥️🤰
    Tinkica27 - sutra ♥️🤰(D)
    bubamara19 - 15.12. ♥️🤰 (C)
    XoXo - 15.12. ♥️🤰
    AnnieP - 15.12. ♥️🤰
    IK_26 - 15.12. ♥️🤰 (C)
    Niki777 - 16.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Dreams - 16.12. ♥️🤰
    MfrauM - 16.12. ♥️🤰
    Ariel - 17.12. ♥️🤰
    Tini_ - 17.12. ♥️🤰
    teja4444 - 17.12. ♥️🤰 (C)
    marta96 - 17.12. ♥️🤰 (C)
    Tonkica - 17.12. ♥️🤰(C)
    Mary10 - 17.12. ♥️🤰
    BlaBla - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nekeybah - 20.12. ♥️🤰
    Lisa_ - 20.12. ♥️🤰
    Atina25 - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    ljubičica - 21.12. ♥️🤰
    Comming072022 - 21.12. ♥️🤰
    Pepsi2019 - 21.12. ♥️🤰 (D)
    Gabi12 - 21.12. ♥️🤰(C)
    Loza - 21.12. ♥️🤰
    Maajaa12344 - 21.12. ♥️🤰
    Didi4321 - 21.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Chappie - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MMMartinaaa - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - 22.12. ♥️🤰
    Pepika - 22.12. ♥️🤰 (D)
    Ninnek - 23.12. ♥️🤰 (D)
    LalaPo - 23.12. ♥️🤰
    kristinka9 - 23.12. ♥️🤰 (D)
    Teab - 24.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    dunja03 - 28.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ina85 - 29.12. ♥️🤰
    Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Teab - 03.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
    Anushka - 04.01. ♥️🤰(D)
    missR - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
    Hrabrica - za cca 3tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 8 dječaka 💙 & 7 curica 🌸
    Dobro jutro svima & sretan novi tjedan, neka svima bude uspješan! 🥰❤️
    Jučer sam cijeli dan čistila stan, generalka, tako da me navečer lijepo počela opet boliti trtica, jedva sam do kreveta došla. Srećom, jutros mi je bolje. I imam problem da me tokom spavanja, nakon par sati, počnu boljeti bokovi (jer se rotiram samo s jednog na drugi, i više ne spavam na leđima što sam prije radila)... Baš me probudi užasna bol u bokovima/kukovima, i ne mogu više spavat... Danas mi je plan kupiti trudnički jastuk, jer vidim da ne može ovo više ovako 😅
    Drago mi je vidjeti nove cure koje su nam se pridružile (Dreams, petra_pan, Mrvica72) - želimo vam sve dobrodošlicu, i da se družimo još dugo, dugo 🤗 Samo neka su nam trudnoće zdrave 🙏

MMMartinaaa
    13. Prosinac 2021. 09:15

TRUDNICE I PREGLEDI #2 🥰
    Mrvica72 - … ♥️🤰
    petra_pan - … ♥️🤰
    Lisa_ - … ♥️🤰
    Comming072022 - … ♥️🤰
    Principessa007 - … ♥️🤰
    Micicaaa - … ♥️🤰
    TonkicaPrrr - … ♥️🤰
    marimare - … ♥️🤰
    nanida - … ♥️🤰 (D)
    Ayzis - … ♥️🤰(D)
    Darijaaa11 - … ♥️🤰
    Tonia♥️ - … ♥️🤰 

UKUPNO: 8 dječaka 💙 & 7 curica 🌸
    Lista nam je očito predugačka, jer mi nije dalo objaviti komentar jer je "predugačak", pa sam morala prelomiti ovako... 

marta96
    13. Prosinac 2021. 09:18

Nikki da to se meni na misi dogodila, ali evo u zadnje vrijeme je lakse nadam se da će tako i ostati. Idem i dalje redovno na misu, jučer čak nisam imala gdje sjesti pa sam stajala cijelo vrijeme i nije mi pozlilo✌️😇 nadam se da vise ni neće 😂 inače po noći sam budna po sat, dva koma.. I mene boli trtica isto jer se samo mijenjam s boka na bok 🤦‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Didi4321
    13. Prosinac 2021. 09:27

Dobro jutro cure!
    Sretno danas na pregledima i novom curama zelim dobrodoslicu!
    Xoxo proci ce to smedjarenje, bitno da ste ti i bebica dobro 
    Nisam googlala al bas mi cudno da pise da trudnica treba zaleci, wtf. Meni nazalost nije moglo drugacije vec da zalegnem prvo tromjesecje, jer sam doslovno mogla samo spavati i otici do wc-a i to je to i bas mi je bilo uzas, jer nisam ocekivala takvu razinu umora. Sad vec mogu po kuci raditi vecinu stvari, mogu setati normalnim tempom. I nadam se da cu na sljedecem pregledu dobiti dozvolu za malo jacu fizicku aktivnost od setanja, a i dozvolu za seks 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

MfrauM
    13. Prosinac 2021. 10:09

Jutro cure! Dobrodosle nove trudnice ! Stavite si tražite po tjednima da se možemo pratiti...i sretno na pregledima koje imaju danas.
    Što se mirovanja tiče,  brzo  se umaram  ali ne mogu brate mili samo lezati. Radim od doma što je super , ali mislim da bi izludila da samo lezim... ja bi rekla da su to neke bapske price da se bolje primi, pa prvih par mjeseci smo najaktivnije dok još možemo. 
    Mene moja kuma koja je molekularni biolog isprepadala sa ksenoestrogenima i parabenima u kozmetici, kaze da u Švedskoj su u ambulantama plakati da trudnice to ne koriste, i sad tražim prirodnu kozmetiku. I stvarno, što čitam po fb grupama žene se mazu samo bademovim ili kokos uljem. Meni to nikad ne bi pala na pamet. Majko mila koliko je tih detalja 😅. Curke javite kako su prošli pregledi, i uživajte 😘

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.