Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    13. Prosinac 2021. 12:53

MfrauM

Ajme cure pitanje, popila sam 1 tabl.folata 400ųg i sad kak sam glupasta, nisam bila sigurna jesam li popila pa sam popila još jednu, dakle možda sam popila 2, hoće mi biti što? To je od solgara onaj metilirani folat. Fakat sam poglupila 😩

Bez brige, ja sam do 13 tjedna pila od 800 svaki dan (iste te od Solgara) a sad sam se prebacila na prenatale ☺️

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Visibaba07
    13. Prosinac 2021. 12:56

MifraumM ništa ti neće bit ako si popila dvije tablete,folat se može uzimati i u većim dozama od jedne tablete...
    Šta se tiče prištića,ja sam koma,lice mi je ko minsko polje 😓 brada pogotovo, strašno...kosa mi se masti jako,ali me ispada još strašno...kažu da cure kradu maminu ljepotu pa eto trpim zbog kćerine ljepote 😆😆😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Maajaa12344
    13. Prosinac 2021. 12:57

Ariel

Maja za stolicu probaj pojest malo obicnih onih stapica ili pereca. Oni meni uvijek pomognu. Meni se to desilo jednom akd sam popila previse magnezija. Pojela sma malo tih pereca i odmah mi je bilo bolje.
    Ima vremena za vjezbanje kad mucnine produ. Nema smisla da se opterecujes kad ti tijelo vec sad radi 100 na sad i prilagodava se svemu sto se desava. Uzmi si malo pauzu i pricekaj da produ mucnine i da se energiaj vrati. Ja sam tek jucer opet pocela jer se do sad nisam osjecala spremnom.

Hvala, pokušati ću Možda su uzrok sirevi? Fakat ih jako volim, doduše sad sve manje svega jedem jer mi jednostavno ne ide...
    Nego ženske je li možda koja preuzela u DM ovaj neki paketić dobrodošlice kao za trudnicu? Vidim stalno mi baca reklamu sa strane pa rekoh da vidim što je to

Samoja6
    13. Prosinac 2021. 13:08

Pozdrav  cure... Ja sam danas 10+6, i dalje bez ikakvih simptoma! Pa jeli to moguće? Stvarno me brine...
    I dali se ikome događalo da se u jednom trenu već nazire malo drobić, kasnije više ne i tako u krug? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Teab
    13. Prosinac 2021. 13:24

Ajme meni je lice divno,al danas kad sam se cesljala i vidla u ruci ne malo svoje kose doslo mi je da placem,bas se nekak bljak osjecam kad se pogledam u ogledalo,jesam jedina ili?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ariel
    13. Prosinac 2021. 13:29

Maajaa12344

Hvala, pokušati ću Možda su uzrok sirevi? Fakat ih jako volim, doduše sad sve manje svega jedem jer mi jednostavno ne ide…
    Nego ženske je li možda koja preuzela u DM ovaj neki paketić dobrodošlice kao za trudnicu? Vidim stalno mi baca reklamu sa strane pa rekoh da vidim što je to

Mozda, ja jedem samo tvrde sireve jer se mekani sirevi ne preporucaju u trudnoci. Jako volim gorgonzolu a ona se ne smije jest u trudnoci.  
    Makar sumnjam, moze bit da ti jednostavno nesto nije sjelo kako treba ili su hormoni napravili svoje. Ja pocnem dan sa borovnicama i trudim se kroz dan jesti sto vise voca. Iako nemam bas neki apetit previse zadnjih par dana. Nekako mi cudan okus u ustima. 
    **
    Nisam ni znala da ima neki paket u dm-u za trudnice kad ja sve u Bipi kupujem  Idem u hrvatsku sad za 10ak dana pa cu bas pogledat sto ima. Iako planiram preko blagdana trudnocu skrivat od roditelja i prijatelja. Malo mi je prerano svima rec. 
    **
    **
    Samoja neke zene jednostavno nemaju nikakve simptome. A neke zene ne mogu disat koliko im bude lose. Mislim da se ne trebas brinut, nismo sve iste i ne podnosimo sve isto trudnocu. Evo meni grudi natekle i malo mi je muka, to je to. Moje prijateljice su 0d 4tt do 12tt povracale vise puta dnevno. Tako da nemoj brinut, bit ce sve ok 

MfrauM
    13. Prosinac 2021. 13:31

Ajme cure hvala, smirile ste me 🤗.
    Što se tiče kose,  ja sam vam imala alopetiu areatu 2 godine, na mjestima bila potpuno celava, od tad perem afroditinim šamponom od koprive (onaj jeftilen od litre) I kosa mi je stvarno čvrsta. Pila sam i merz tablete za kosu  ali sad ih ne smijemo uzimati uz folat. Te promijene su skroz normalne, samo moramo izgurati. Ispadala mi je kosa doslovno u busenima, sad je prestala a kazu kad rodiš da tek krene padati, tko zna kakva cu onda bit. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Visibaba07
    13. Prosinac 2021. 14:06

Samoja6

Pozdrav cure… Ja sam danas 10+6, i dalje bez ikakvih simptoma! Pa jeli to moguće? Stvarno me brine…
    I dali se ikome događalo da se u jednom trenu već nazire malo drobić, kasnije više ne i tako u krug?

Moguće je,ja isto nemam nikakvih mučnina,povraćanja ničega,malo cicke jedino narasle i umor je tu..
    Ovo za trbuh su isti cure pisale da npr ujutro imaju trbuh,popodne me ili obrnuto..tako da sve je to normalno,svaka od nas je drugačija..
    Ja sam primjetila evo zadnja dva dana da mi je trbuh narastao,najbolje to vidim kad legnem na leđa do neki dan je bio samo kad sam bila na nogama..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    13. Prosinac 2021. 14:06

Nikako se priviknuti na ova slova 😓

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Mary10
    13. Prosinac 2021. 14:28

Pozdrav cure,

Evo meni se odjedom ten naglo pogoršao. Neki čudni upaljeni prištići + standardno moj atopijski dermatitis koji sada gori jer ne smijem koristiti kortikosteroide.

.. 

Update s koronom - samo nek ostane ovako jer već sada ide na bolje. 4 dan mi je i već nemam temperature, samo kašalj i nadražen nos.
    Pregled mi je trebao biti 17.12 i odgađamo ga za 22.12 dok ne izađem iz izolacije. Samo da vidim da je s bebom sve ok i prodisat cu 😁

.. 

Cure čuvajte se u ovim ludim vremenima. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.