Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lisa_
    10. Prosinac 2021. 15:13

Mene bas jako brine ta korona, nisam je prebolila i ne bi se cijepila ipak u trudnoci. Svaki dan citam nesto lose i ne mogu bit mirna. A i ta obavezna cijepljenja po svijetu su mi grozna. Nisam antivakser ali sam imala problema s grusavanjem krvi pa me strah. Sve se nadam da ce ovo biti manje na proljece ali evo nadali smo se i prije pa stalno neki sve gori sojevi. 

Teab
    10. Prosinac 2021. 15:18

Lisa mislim da ako nejdemo na neka veca okupljanja da smo sigurne,puno po zraku hodat,puno vitamina unosit u sebe i to je to,korona je kao malo jaca gripa,dok mi trebamo rodit korona taman ode na go

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Poison_Ivy32
    10. Prosinac 2021. 15:20

Ejlaaa.. evo sto se tice mucnina.. od nekog 7.-og tjedna pa evo sve do sada ( usla u 12.) to je bilo katastrofa. Jedan dan mi pase nesto za pojesti, drugi dan na nos ide van.. Ujutro, popodne, navecer.. Nema pravila kad cu nesto izbaciti iz sebe. Kavu sam prestala piti oko 6.og tjedna jer mi je bas smetala.. Pocela sam Biancom, pa i ona napravila svoje. I sad pijem kakao. Nakon povracanja jedino caj od kamilice i dvopek. Najgore je sto mene glad budi po noci, pa obavezno gricnem koji dvopek. Sad je tek drugi dan da nisam povracala, i nadam se da ce potrajati.
    A drugo sto se tice pusenja, isto sam katastrofa.. do 3 cigare Iqos-a, i to menta. Sve drugo mi je odvratno i smrdi. Dok sam doma me ne pita nista, ali cim krocim na posao, gotovo!! I bas imam griznju savjesti, i jedva cekam da ostanem doma da ih maknem u potpunosti od sebe.

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Maajaa12344
    10. Prosinac 2021. 15:27

Poison_Ivy32

Ejlaaa.. evo sto se tice mucnina.. od nekog 7.-og tjedna pa evo sve do sada ( usla u 12.) to je bilo katastrofa. Jedan dan mi pase nesto za pojesti, drugi dan na nos ide van.. Ujutro, popodne, navecer.. Nema pravila kad cu nesto izbaciti iz sebe. Kavu sam prestala piti oko 6.og tjedna jer mi je bas smetala.. Pocela sam Biancom, pa i ona napravila svoje. I sad pijem kakao. Nakon povracanja jedino caj od kamilice i dvopek. Najgore je sto mene glad budi po noci, pa obavezno gricnem koji dvopek. Sad je tek drugi dan da nisam povracala, i nadam se da ce potrajati.
    A drugo sto se tice pusenja, isto sam katastrofa.. do 3 cigare Iqos-a, i to menta. Sve drugo mi je odvratno i smrdi. Dok sam doma me ne pita nista, ali cim krocim na posao, gotovo!! I bas imam griznju savjesti, i jedva cekam da ostanem doma da ih maknem u potpunosti od sebe.

Jooj ja sam pušila i taj Iqos i jedino mentu sam mogla, ali što je to meni nakon nekog vremena počelo smrdit kao kad ga netko ispusti onako dobro ( to sve govorim za vrijeme dok nisam bila trudna)... i onda sam prešla na Wiip, sve bi probala bitno da je neki okus i on ih baš ima finih sad samo motani duhan čisti bez aditiva. Evo jedna na dan max.

missR
    10. Prosinac 2021. 16:46

Maja i Atina uzet cu sve savjete u obzir. Koristim vec curaprox cetkicu al kaladont nisam poseban koristila. Inace cistim kamenac svakih god dana jer sam pusac bila do trudnoce. 
    Majo tako sam se nasmijala na ovo za iqos od mente😂 pusila sam ga ovo ljeto i stvarno meni bi dragi rekao da smrdi po nogama usmrdenim hahaha🤭🤭 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Anushka
    10. Prosinac 2021. 16:48

Teab

Lisamislim da ako nejdemo na neka veca okupljanja da smo sigurne,puno po zraku hodat,puno vitamina unosit u sebe i to je to,korona je kao malo jaca gripa,dok mi trebamo rodit korona taman ode na go

Teab to i ja kažem, ko da sam ja napisala😊

url=https://lilypie.com]

missR
    10. Prosinac 2021. 16:51

Nekeybah jooj grozno. Srecom da ti je proslo.. hvala na savjetima, sve cu probati. ☺️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Poison_Ivy32
    10. Prosinac 2021. 16:51

E meni taj od mente jedino pase sad... i cekam da ostanem doma da ni njega ne vidim 😂😂

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Mary10
    10. Prosinac 2021. 17:18

Cure, 

Mm sinoc imao temperaturu, danas vec nista. Ja od danas imam neki cudni duboki kasalj. Inace ne koristim ni pastile ni kapi za nos, samo se inhaliram. Koristim inace Tusol kapi za inhaliranje i nakon samog inhaliranja natopim krpu s tm vodom i drzim je na prsima par sati. To mi pomogne preko noci. E sada, u trudnoci, ne znam da li ih mogu koristiti. 

Sta ste vi koristile za kasalj? 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Demetria
    10. Prosinac 2021. 17:23

Mary10

Cure,

Mm sinoc imao temperaturu, danas vec nista. Ja od danas imam neki cudni duboki kasalj. Inace ne koristim ni pastile ni kapi za nos, samo se inhaliram. Koristim inace Tusol kapi za inhaliranje i nakon samog inhaliranja natopim krpu s tm vodom i drzim je na prsima par sati. To mi pomogne preko noci. E sada, u trudnoci, ne znam da li ih mogu koristiti.

Sta ste vi koristile za kasalj?

Ja se inhaliram samo s fiziološkom i pijem bijeli sljez i kapam ga u nos.
    *
    Neki dan je netko spomenuo suhomesnate proizvode.
    Slavonka luda za tim.
    Ali u trudnoći me bilo strah i opravdano.
    Bila sam na tecaju kod nutricionistice  koja je savjetovala da radije jedemo kupovno pasterizirano, svježe mlijeko mjesto trajnog i puno kiselog kupusa pun je vitamina c.
    Jer domaće meso prolazi jednom kontrolu prije svinjokolje.
    Kupovno prolazi s svakim stupom obrade mesa

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.