Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito
    03. Ožujak 2024. 22:19

Ja nakon posla budem kako koji dan. Nekad sam. strgana i jedva cekam samo da ih stavimo spavat (obicno kad su bolesni) , nekad mi je skroz ok i nisam previse umorna (na srecu u zadnje vrijeme je sve vise takvih dana). Imam srecu da mi je firma dosta fleksibilna s radnim vremenom pa se mogu organizirat kako mi najbolje pase, doc kasnije/otic ranije po potrebi, pa ako i trebam nadoknadit odradim to kasnije/sutra/prek vikenda. Po malu budem oko 3.15 u vrticu i onda odma odemo po malca ciji je vrtic dve minute od njenog. Tak da se ne smijem zalit. Muz dolazi kasnije, oko pol 6, i on bude umorniji, al opet dobro hendla taj umor, poteze oko klinaca sa mnom. 

Crazypeach
    04. Ožujak 2024. 07:11

Burito i moj lagano udari,zna da nije lijepo jer odmah poslije toga ko da traži "oprost"želi da ga zagrlim i pomazim. Zna da ne smije,ali valjda mi želi pokazati da je ljut. Znao je i on grist i štpati-sad je prestao raditi to. A voli i vrištati kad mu nije po volji 

• sunchica555
    04. Ožujak 2024. 08:04

Uf što se tiče ispada moja zna sama sebe udariti pa ju ja upozorim da to nije lijepo i da je draga, pa s njenom ručicom kao ju podragam po glavi onda i ona sama sebe podraga. Nekad je stvarno ok poslije vrtića, nekad jedva izdrzim, sad ima onaj plastični autić pa se na njemu vozika i super si je baš ju je lijepo okupirao.
    Ona noć se nije ponovila, znači samo jedna takva je bila, očito ju je neki događaj iz vrtića uznemirio. 

• Tinchy300
    04. Ožujak 2024. 08:53

Znači svi manje vise imamo iste probleme. Mislis si uvijek da je samo tvoje dijete takvo pa osjetis utjehu kad nisi jedini koji takvo nes prolazi. 
    Jos sam ja trudna cca 7 tjedana. Pregled mi je u ponedjeljak. Tak da sam bas umorna i imam mucnine. Vidjeti cemo kaj ce biti na prvom pregledu. Obzirom da jos nije bio nekako niti se je sjetim da sam trudna osim kad imam te mucnine. 

• Tinchy300
    04. Ožujak 2024. 09:01

I da niti ja nikad necu shvatiti te roditelje koji dovode bolesno dijete da se drugi zaraze. 
    I meni muz pomaze oko svega. Tak da ne znam kak bi da nemam njega. I skuha da ne moram ja i pospremi i odvede malu van. 

• sunchica555
    04. Ožujak 2024. 09:52

Ni meni to nije jasno, jako neodgovorno ponašanje.

Tinchy čestitam, baš lijepa vijest, kad je termin? 

• Tinchy300
    04. Ožujak 2024. 13:32

sunchica555

Ni meni to nije jasno, jako neodgovorno ponašanje.

Tinchy čestitam, baš lijepa vijest, kad je termin?

Ako sve bude ok krajem 10og mjeseca. Nisam jos bila na prvom pregledu. Narucili su me 11.3. Hvala 🥰

• sunchica555
    04. Ožujak 2024. 13:48

Baš lijepo 
    Ma samo pozitiva, bit će to sve ok 
    Kad mislite bebe odvikavati od pelena? Jel ste ih već upoznali s tutama/školjkama? 
    Imam tuticu zapakiranu, razmišljam da joj ju već sad odpakiram i malo upoznam s njom, da u igri stavlja bebe kao da piške i sl. pa bi na ljeto probala skinut skroz.

Crazypeach
    04. Ožujak 2024. 15:00

Tichy prekrasno,čestitam!
    Sunchica baš i ja nešto razmišljam o tim pelenama;starijeg jesam nešto kasnije odvikavala mislim da je imao 3 godine. Ovoga maleckoga bi možda malo prije probala. Kad ga pitam jesi se pokakao veli da i primi za guzu. Vidjet ću na ljeto

• Tinchy300
    04. Ožujak 2024. 16:01

Hm i mi smo mislili na ljeto al me strah da ju ne krenem prerano pa da si samo vise posla ne napravim. Njoj je i dalje pelena po noci puna, nekada cak i promoci. Ona govori kada kaka, kaze kaka i primi se za guzu.🤣  i kad piski kaze kaka al se primi za pipicu onda🤣🥰
    Crazypeach hvala🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.