Burito moj muž kad želi biti pedandan onda je. Kad mu se da. Najveći mi je problem kaj neda ništa baciti.
Pozdrav curke,
Jucer bila na prvoj kontroli 7+5 i vidjela se gestacijska i zuto tijelo ali nema ploda niti otkucaja. Idem sljed ponedjeljak opet. Da je 6 tjedan rekla bi ok al ovo je vec skoro 8 tjedan pa nisam optimisticna. Taj zadnji ciklus mi je bio cudam, duzi nego drugi al nekako eto ne znam. U biti sljed pon bi se trebali il cuti otkucaji il me ceka kiretaza. Jeste imali neki takav slucaj? Ja sam sa L bila u 6om tjednu i nije se nis culo al se culo u 7om tjednu.
Tinchy baš mi je žao nadam se da bude se plod pojavio i da ćeš čuti srčeko. Iskreno ne sjećam se.više kad sam prvi puta čula srčeka negdje u tom periodu,šesti ili sedmi tjedan.
Joj Tinchy žao mi je, javi.
Sjećam se da je ginekologica rekla da nit ne prima prije sestog tjedna jer se ne čuju otkucaji i samo zna zbuniti i zastrašiti mame. Ja sam bila sa 6,5 kolko se sjećam i čuli su se. Opet ako nešto nije bilo ok bolje onda u toj ranoj fazi otkriti, nego poslije. Strpite se još u ponedjeljak pa će biti kako je suđeno.
Tinchy javi kaj su ti danas rekli.
Ostale curke,kako ste? Mi smo dobro,evo hvala Bogu,duže od mjesec dana nismo bili bolesni. Valjda smo sad u dobrom perodu što se zdravlja tiče. Pa na jesen ispočetka
Hej javim. Idem nakon posla.
Pitanjce koje tenisice vi kupujete djeci? Trebala bi L kupiti tenisice a ne znam koje. Prvo sam mislila Geox, sad bi mozda jos neke opcije. Jel ima netko iskustva sa Geox? Bitno mi je da su udobne, da nisu teske, po mogucnosti kozne i da ima malih brojeva :). Mozda vi imate neke marke za koje nisam cula a koje su super i sa kojima ste zadovoljni :)
Moja ti sad nosi Skechers tenisice najčešće, sama si izabere koje će taj dan nositi (uvijek izabere njih), dam joj da izabere ako je u skladu s vremenskim uvjetima.
Geox su ti dobre. Mi imamo sad obuću, u sandale za ljeto i papuče za vrtić moramo ulozit. mi ti imamo chikovu marku nekih, jeftinije od ovih skupih a kvalitetne, ne znam jel ima u hrv, šogorica uzme u Njemačkoj.
I mi od 09.02 zdravi, rekord. U petak obavili i zadnje cijepljenje i sistematski, 81,5 cm je visoka i 14,5kg ima.
Mi ok, i mi smo zdravi bas dugo. Par tjedana vec. Al evo sinoc mi je nesto krenula kasljat i skuzila sam sad navecer da ima malo iznad 37. Vidjet cemo jel se nes razvija il ne bude nis.
Mi ne kupujemo bas klasicne tenisice. Sva obuca nam je onak mekana izmedju cipela i tena. Al kolko znam za Geox, super brend generalno. Par ljudi sam cula vec gorljivo pricati o njihovoj kvaliteti.
Tinchy kako si, kako je prosao pregled?
Hej evo da se javim. Nema otkucaja tako da nia od toga. Cekati cu tjedan dana mozda se nes pokrene. Mislim na mozda prirodno to sve izadje. Ako ne sljedeci tjedan kiretaza. Nadam se da necu morati opet na kiretazu. Imala sam jednu prije svoje curice. Al sta bude biti ce. Htjela bi da to ipak sve prirodno ode a opet mi se to ne ceka dugo jer zelim zavrsiti sa time. Ovih tjedan dana mi je bilo uzasno. Ono kad ne znas kaj je iako sam imala feeling da nece biti dobro.
Mi ok, i mi smo zdravi bas dugo. Par tjedana vec. Al evo sinoc mi je nesto krenula kasljat i skuzila sam sad navecer da ima malo iznad 37. Vidjet cemo jel se nes razvija il ne bude nis.
Mi ne kupujemo bas klasicne tenisice. Sva obuca nam je onak mekana izmedju cipela i tena. Al kolko znam za Geox, super brend generalno. Par ljudi sam cula vec gorljivo pricati o njihovoj kvaliteti.
Tinchy kako si, kako je prosao pregled?
A gdje kupujete obucu - froddo, ciciban il
Sortiraj odgovore
Najstariji