Ljetne Bebe 2022 šŸŒžšŸŒŠšŸ¤±šŸ»

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    07. Ožujak 2024. 07:21

Svaka čast,moja svekrva kad dođe doma legne na kauč. Uvijek je u istoj poziciji i uvijek ima izgovor. Mora se legnut jer je mačka čeka(da legne na nju)-taj je najbolji. I ne osjeća se dobro; a ne osjeća se dobro od kad sam je upoznalaĀ možda je do mene onda. Ja za sebe volim misliti da sam čistunka ali onda kad uđem u neke stanove onda vidim da ipak nisam. Dosta sam neuredna. Doma nam je kaos non stop,ia se stvarno trudim i popremam ali jednostavno je previÅ”e sveg. Daj ovo daj ono tak da na kraju dana možda jesam jedan dio pospremila ali drugi je već u kaosu

• sunchica555
    07. Ožujak 2024. 21:33

BuritoĀ to je ok iznos mjesečno, a ti to vrijeme možeÅ” iskoristiti za sebe, dijete ili neÅ”to drugo, superĀ . Mi se joÅ” ovako snalazimo, možda se kad dođe drugo i ja odlučim za čistačicu, za sad nekako uspijevam hendlat.
    Nekad mi se čini da se samo gomilaju gluposti koje mi stvaraju nered u stanu, dođe mi da imam po par stvari u stanu i to je to.Ā  Gomila igrački, nekih kuhinjskih potrepÅ”tina koje ne koristim, odjeća se nagomila, sad ove baby stvari koje svako malo preraste, katastrofa.. a žao mi je to sve poklanjati kad planiram na drugo dijete a viÅ”e ne znam kud bi s tim zalihama svega i svačega...

• Burito
    09. Ožujak 2024. 15:09

sunchica, to je bas problem i nama u stanu, di sa tim stvarima koje ti trenutno ne trebaju, al ne zelis ih se jos rijesit. Mi nemamo ni supu, u nasoj zgradi nije bilo te mogucnosti kad smo se uselili. Cak smo gledali kupit supu u drugoj zgradi, al ispalo je da ne mozes kupit supu u zgradi di nisi suvlasnik. Nama je najveci problem roba, ko da se multiplicira po stanu kad se krenemo presvlacit, skidat klinceĀ Bas moramo konstantno aktivno razmisljat gdje sto odlazemo, ako zelimo sacuvat kolki tolki red. Crazypeach, kak onda tvoj muz? Jel ima navike spremanja/ciscenja? Pitam s obzirom na svekrvu koja mu je bila uzor.Ā 

• Tinchy300
    09. Ožujak 2024. 19:28

Hej ja se stvarno ne mogu pozaliti na svog muza. On i posprema i kuha i stavlja ves prati i susiti, i pospremi ga i ostalo. Fakat radi sve poslove bez da mu se kaze. Jos vise sada kad je meni stalno slabo i za nis sam po cijele dane. On je pedantniji od mene🤣. I svekrva pomogne na nacin da skuha. A moja mama je kod nas preko tjedna jer cuva malu kad nismo dobili vrtic. 

Crazypeach
    10. Ožujak 2024. 11:31

Sunchica slažem se Å”to se tiče manjka stvari. Kaže se manje je viÅ”e. Nekak sam odlučila tome stati na kraj,recimo neki dan sam bila u dućanu i vidim onaj podesivi protvan za kolače i pomislim.ja bi to. Onda kad sam malo porazmislila iskreno ne znam kolko bi često pekla baÅ” u tome kolače. Onda su se jedno vrijeme oni kuhinjski roboti stalno reklamirali pa sam pomislila da mi to jako treba. Za kaj točno? Za zauzimanje mjesta najviÅ”e;koliko bi ga stvarno koristila-ne znam. Hvala Bogu imam tavan,pa sam tu dječju oblekicu pospremila gore. Kako ne planiram imati viÅ”e djece mislim da bi prodala. Da nekom potrebitom treba dala bi;ali ne znam kome točno treba. Imam hrpu prerasle dječje odjeće i obuće koju su nosili jako kratko pa sam htjela pokolniti dječjem domu. Ni dan danas na mail nisam dobila odgovor,ni molim ni hvala. Svi žele samo novac pa si onda sami kupe kaj im treba.Ā 

Crazypeach
    10. Ožujak 2024. 11:35

Burito moj muž kad želi biti pedandan onda je. Kad mu se da. Najveći mi je problem kaj neda niÅ”ta baciti.Ā 

• Tinchy300
    12. Ožujak 2024. 07:38

Pozdrav curke,
    Jucer bila na prvoj kontroli 7+5 i vidjela se gestacijska i zuto tijelo ali nema ploda niti otkucaja. Idem sljed ponedjeljak opet. Da je 6 tjedan rekla bi ok al ovo je vec skoro 8 tjedan pa nisam optimisticna. Taj zadnji ciklus mi je bio cudam, duzi nego drugi al nekako eto ne znam. U biti sljed pon bi se trebali il cuti otkucaji il me ceka kiretaza. Jeste imali neki takav slucaj? Ja sam sa L bila u 6om tjednu i nije se nis culo al se culo u 7om tjednu.

Crazypeach
    12. Ožujak 2024. 08:06

Tinchy baÅ” mi je žaoĀ nadam se da bude se plod pojavio i da ćeÅ” čuti srčeko. Iskreno ne sjećam se.viÅ”e kad sam prvi puta čula srčekaĀ negdje u tom periodu,Å”esti ili sedmi tjedan.Ā 

• sunchica555
    12. Ožujak 2024. 21:40

Joj Tinchy žao mi je, javi. 
    Sjećam se da je ginekologica rekla da nit ne prima prije sestog tjedna jer se ne čuju otkucaji i samo zna zbuniti i zastraÅ”iti mame. Ja sam bila sa 6,5 kolko se sjećam i čuli su se. Opet ako neÅ”to nije bilo ok bolje onda u toj ranoj fazi otkriti, nego poslije. Strpite se joÅ” u ponedjeljak pa će biti kako je suđeno.Ā 

Crazypeach
    18. Ožujak 2024. 07:45

Tinchy javi kaj su ti danas rekli.Ā 
    Ostale curke,kako ste? Mi smo dobro,evo hvala Bogu,duže od mjesec dana nismo bili bolesni. Valjda smo sad u dobrom perodu Ŕto se zdravlja tiče. Pa na jesen ispočetka

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.