Svaka Äast,moja svekrva kad doÄe doma legne na kauÄ. Uvijek je u istoj poziciji i uvijek ima izgovor. Mora se legnut jer je maÄka Äeka(da legne na nju)-taj je najbolji. I ne osjeÄa se dobro; a ne osjeÄa se dobro od kad sam je upoznalaĀ možda je do mene onda. Ja za sebe volim misliti da sam Äistunka ali onda kad uÄem u neke stanove onda vidim da ipak nisam. Dosta sam neuredna. Doma nam je kaos non stop,ia se stvarno trudim i popremam ali jednostavno je previÅ”e sveg. Daj ovo daj ono tak da na kraju dana možda jesam jedan dio pospremila ali drugi je veÄ u kaosu
BuritoĀ to je ok iznos mjeseÄno, a ti to vrijeme možeÅ” iskoristiti za sebe, dijete ili neÅ”to drugo, superĀ . Mi se joÅ” ovako snalazimo, možda se kad doÄe drugo i ja odluÄim za ÄistaÄicu, za sad nekako uspijevam hendlat.
Nekad mi se Äini da se samo gomilaju gluposti koje mi stvaraju nered u stanu, doÄe mi da imam po par stvari u stanu i to je to.Ā Gomila igraÄki, nekih kuhinjskih potrepÅ”tina koje ne koristim, odjeÄa se nagomila, sad ove baby stvari koje svako malo preraste, katastrofa.. a žao mi je to sve poklanjati kad planiram na drugo dijete a viÅ”e ne znam kud bi s tim zalihama svega i svaÄega...
sunchica, to je bas problem i nama u stanu, di sa tim stvarima koje ti trenutno ne trebaju, al ne zelis ih se jos rijesit. Mi nemamo ni supu, u nasoj zgradi nije bilo te mogucnosti kad smo se uselili. Cak smo gledali kupit supu u drugoj zgradi, al ispalo je da ne mozes kupit supu u zgradi di nisi suvlasnik. Nama je najveci problem roba, ko da se multiplicira po stanu kad se krenemo presvlacit, skidat klinceĀ Bas moramo konstantno aktivno razmisljat gdje sto odlazemo, ako zelimo sacuvat kolki tolki red. Crazypeach, kak onda tvoj muz? Jel ima navike spremanja/ciscenja? Pitam s obzirom na svekrvu koja mu je bila uzor.Ā
Hej ja se stvarno ne mogu pozaliti na svog muza. On i posprema i kuha i stavlja ves prati i susiti, i pospremi ga i ostalo. Fakat radi sve poslove bez da mu se kaze. Jos vise sada kad je meni stalno slabo i za nis sam po cijele dane. On je pedantniji od meneš¤£. I svekrva pomogne na nacin da skuha. A moja mama je kod nas preko tjedna jer cuva malu kad nismo dobili vrtic.Ā
Sunchica slažem se Å”to se tiÄe manjka stvari. Kaže se manje je viÅ”e. Nekak sam odluÄila tome stati na kraj,recimo neki dan sam bila u duÄanu i vidim onaj podesivi protvan za kolaÄe i pomislim.ja bi to. Onda kad sam malo porazmislila iskreno ne znam kolko bi Äesto pekla baÅ” u tome kolaÄe. Onda su se jedno vrijeme oni kuhinjski roboti stalno reklamirali pa sam pomislila da mi to jako treba. Za kaj toÄno? Za zauzimanje mjesta najviÅ”e;koliko bi ga stvarno koristila-ne znam. Hvala Bogu imam tavan,pa sam tu djeÄju oblekicu pospremila gore. Kako ne planiram imati viÅ”e djece mislim da bi prodala. Da nekom potrebitom treba dala bi;ali ne znam kome toÄno treba. Imam hrpu prerasle djeÄje odjeÄe i obuÄe koju su nosili jako kratko pa sam htjela pokolniti djeÄjem domu. Ni dan danas na mail nisam dobila odgovor,ni molim ni hvala. Svi žele samo novac pa si onda sami kupe kaj im treba.Ā
Burito moj muž kad želi biti pedandan onda je. Kad mu se da. NajveÄi mi je problem kaj neda niÅ”ta baciti.Ā
Pozdrav curke,
Jucer bila na prvoj kontroli 7+5 i vidjela se gestacijska i zuto tijelo ali nema ploda niti otkucaja. Idem sljed ponedjeljak opet. Da je 6 tjedan rekla bi ok al ovo je vec skoro 8 tjedan pa nisam optimisticna. Taj zadnji ciklus mi je bio cudam, duzi nego drugi al nekako eto ne znam. U biti sljed pon bi se trebali il cuti otkucaji il me ceka kiretaza. Jeste imali neki takav slucaj? Ja sam sa L bila u 6om tjednu i nije se nis culo al se culo u 7om tjednu.
Tinchy baÅ” mi je žaoĀ nadam se da bude se plod pojavio i da ÄeÅ” Äuti srÄeko. Iskreno ne sjeÄam se.viÅ”e kad sam prvi puta Äula srÄeka
Ā negdje u tom periodu,Å”esti ili sedmi tjedan.Ā
Joj Tinchy žao mi je, javi.Ā
SjeÄam se da je ginekologica rekla da nit ne prima prije sestog tjedna jer se ne Äuju otkucaji i samo zna zbuniti i zastraÅ”iti mame. Ja sam bila sa 6,5 kolko se sjeÄam i Äuli su se. Opet ako neÅ”to nije bilo ok bolje onda u toj ranoj fazi otkriti, nego poslije. Strpite se joÅ” u ponedjeljak pa Äe biti kako je suÄeno.Ā
Tinchy javi kaj su ti danas rekli.Ā
Ostale curke,kako ste? Mi smo dobro,evo hvala Bogu,duže od mjesec dana nismo bili bolesni. Valjda smo sad u dobrom perodu Å”to se zdravlja tiÄe. Pa na jesen ispoÄetka
Sortiraj odgovore
Najstariji