Ajme meni, ja napisem pojedi nesto lagano, a Tinchyca nasa se natrpa. Znaci ja sam do 19 pojela burek od sira sa kefirom, dan prije vadenja krvi, secer mi je bio 5.0, a granica je 5.1. Rekao mi je ginekolog da sam imala veliku srecu jer da sam imala vise stavili bi me na dijetu i morala bi na preglede u bolnicu. Od bratica zenu su vodili pod dijabeticku trudnocu CIJELU trudnocu jer je imala 5.1.
Znaci nisu normalni, i treba laganije jesti dan prije vadenja.
Mi smo u vezi 11 godina i u braku godinu i pol, tak da smo sve školski odradili
Uf..skoro ko i mi..bili zajedno 10godina pa sad još 3 u braku 😀
Mi smo je vjenčali točno na 10. godišnjicu veze :)
Trebala je bebica biti i ranije ali nije nam uspjela prijašnja trudnoća.
Kak sutra idem vadit krv i ne smijem jest poslije 6. Upravo sam se sad najela za 3 osobe, spekla 2 šnicle na naglo, izdnistala mahune, 3 mandarine, 4 ferrero rocher-a
Kraljicaaaaa
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ajme, mene je vecer prije vadenja krvi uhvatila takva glad da sam mislila da cu se onesvijestiti. Kao da nisam godinama jela. I onda sam uzela mandarine i valjda 15 ih pojela, to se brzo razgradi 😂😂😂
Ja sam valjda jedina koja nema neki apetit,tjeram se na sve osim ručka,jedino voce ubijam
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Honey, kako je oznacen taj secer na nalazu? Mislim da meni to nisu ni gledali. Znam da se onaj test bas na glukozu radi kasnije, u 2. tromjesecju.
Ja sam valjda jedina koja nema neki apetit,tjeram se na sve osim ručka,jedino voce ubijam
Joooj ja pola dana ne budem gladna i onda najednom me uhvati nenormalna glad. Jucer sam u 2 ujutro kuhala tjesteninu 😂😂😂
Ajme meni, ja napisem pojedi nesto lagano, a Tinchyca nasa se natrpa. Znaci ja sam do 19 pojela burek od sira sa kefirom, dan prije vadenja krvi, secer mi je bio 5.0, a granica je 5.1. Rekao mi je ginekolog da sam imala veliku srecu jer da sam imala vise stavili bi me na dijetu i morala bi na preglede u bolnicu. Od bratica zenu su vodili pod dijabeticku trudnocu CIJELU trudnocu jer je imala 5.1.
Znaci nisu normalni, i treba laganije jesti dan prije vadenja.
A pazi sad ovo..ja nisam ni znala da mi na uputnici piše i vađenje krvi, mislila sam samo urin...ujutro na dan vađenja krvi pojela sam par napolitanki i voćni jogurt od višnje, malo kave..pa mi došla muka i povratila sve...onda kupila bočicu kole da mi bude lakše u želucu, i nakon sat vremena pojela lisnato od sira. Nakon toga vađenje krvi..šećer 5.3...sva sreća da sam morala ponavljati krv i urin pa ću sad vidjeti kak je na prazan želudac😀
Honey, kako je oznacen taj secer na nalazu? Mislim da meni to nisu ni gledali. Znam da se onaj test bas na glukozu radi kasnije, u 2. tromjesecju.
Pise Glukoza
Ena31 koja kraljica 😂 Bogme sreca! Mislim secer je opasan za bebu, ali ako je stvaran, ako je zbog nepaznje onda se samo bezveze muci trudnica.
Jessy cudim da ti nisu radili, to se obavezno vadi. Pogledaj jos jednom nalaz, mozda pise skraceno GUK
Pije se glukoza, pa se kontrolira secer, da se vidi kako reagira.
Ovdje se gleda glukoza nakon normalne prehrane.
Sortiraj odgovore
Najstariji