Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    29. Studeni 2017. 19:33

Honey

Ajme meni, ja napisem pojedi nesto lagano, a Tinchyca nasa se natrpa. Znaci ja sam do 19 pojela burek od sira sa kefirom, dan prije vadenja krvi, secer mi je bio 5.0, a granica je 5.1. Rekao mi je ginekolog da sam imala veliku srecu jer da sam imala vise stavili bi me na dijetu i morala bi na preglede u bolnicu. Od bratica zenu su vodili pod dijabeticku trudnocu CIJELU trudnocu jer je imala 5.1.
    Znaci nisu normalni, i treba laganije jesti dan prije vadenja.

Ja se pripremila jer znam da poslije 6 neću moć jesti pa rekoh treba izdržat cijelu večer. Nisam znala da cijeli dan prije treba laganije jesti. Ak bu nalaz loš bum tražila da idem opet vadit krv 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Honey
    29. Studeni 2017. 19:36

Hahaha, ne ide to bas tako ali dobro 😂 Ma dovoljno je veceru pripazit. Ne mora biti da ce ti biti povisen secer, samo postoji veca mogucnost. Sretno sutra svakako i da ti sve bude uredno! 👍🤗 Nek ti nama nisi gladna 😂

Tinchyca
    29. Studeni 2017. 19:43

Hehhehee hvala.
     Volim papati i to dosta. A netko kad me vidi uredno me pita jel jedem išta. Visoka sam 167 i nikad nisam imala više od 47kg. Nadam se da ću u trudnoći dobit koju kilicu napokon.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    29. Studeni 2017. 19:47

Jessy meni je sad na prvom pregledu otkriven polip kad mi je uzimala papu i imam smedi iscjedak koji je vjerojatno zbog njega ali duphaston preventivno jer ljetos sam morala prekinuti trudnocu u 17tt pa da se osiguramo na sve nacine tako nesto... a tebi ce terapiju ukinuti kad se hematom povuce skroz koliko pijees ja 2x1
    minnie ja vodim trudnocu kod socijalnog,imad li jos uvijek iscjedak ili se to samo jednom pojavilo?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tea👶
    29. Studeni 2017. 19:49

Hvala drage moje klokanice 😂❤
    Ovako vas mm zove..."jesi pitala tamo svoje klokanice?" Hahaha
    Nije mi se jela torta, pa sam si ispekla tart s visnjama, i bome je dobra 🍒🍒
    Pa niste tako stare kao sto mislite. Nas par smo mladahne 😂
    Mi smo 6 godina u vezi, 4 godine zivimo skupa i skoro smo 3 mjeseca u braku.
    Beba je planirana radi operacije, jer su mi rekli ili pilule ili trudnoca, a te pilule su mi smrt. Planirali smo dogodine svadbu, na kraju smo napravili malo intimno vjencanje za najblize, bilo nas je 15ak i bilo je preslatko. Mm hoce bebu od kad smo se upoznali, a ja sam isto taj neki obiteljski tip, nisam neka od izlazaka, vise se volim druzit po kucama hahahah,  tako da je ta odluka bila pogodak za oboje 😊

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    29. Studeni 2017. 19:49

I vodim trudnocu kod privatnika 😊

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    29. Studeni 2017. 19:50

O da bas si mrsava jako. 😁 Iste smo visine a ja imam 61kg i to mi je taman. Budes dobila sigurno, ali po malo i da su kile od cim zdravije hrane. Curu sa proljetnih koja je imala secer 5.4 mislim su stavili na dijetu a ona je u 16tt bila ko daska, ono plocice su joj se vidjele, ovak je bila mrsava i onda dijeta, nocna moraaaa! 

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 19:58

Evo bas sad gledam nalaz, nemam guk, a glukozu jedinu u nalazu urina, u krvi ne. Nisu mi ni zeljezo testirali, ali to su rekli da nije obavezno.

Tinchyca
    29. Studeni 2017. 19:58

Ajoj, inače se stvarno zdravo hranim i fizički sam aktivna. Krvna slika mi je uvijek super i nikad povišena glukoza. Tak da mislim da bu i sutra nalaz ok. Mislim da bi teškopodnijela dijetu :)

I meni muž stalno: kaj tipkaš stalno, aha opet klokanica hehehehe
    Od kud ste inače curke?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    29. Studeni 2017. 20:01

Tinchyca

Hehhehee hvala.
    Volim papati i to dosta. A netko kad me vidi uredno me pita jel jedem išta. Visoka sam 167 i nikad nisam imala više od 47kg. Nadam se da ću u trudnoći dobit koju kilicu napokon.

ajmeeee mrsavica ja sam ti u prvoj trudnoci ostala trudna s 46kg a na dan poroda imala 70kg  ali niza sam od tebe ja sam 160cm

sto se tice udaje planiram to ali skroz mali krug ljudi ili samo kumovi lomim se jos...planirali za 10mj ali kako sam ono prosla ljetos sve smo odgodili...ma kad mi se cefne odem kod maticara i dogovorim necu se zamarat 

joj gladna sam uh trebalo bih nesto pojesti mada zivcira me nakon svakog obroka mi je zlo a uopce se ne prejedem tak mi svrjedno sta i koliko pojedem uhvati me mucnina

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.