Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2017. 20:41

Jessy2009

U kojem tjednu ste vadile krv za krvnu grupu, rh faktor i one bolesti? Meni pise u 12. da idem, ali nije mi bas jasno zasto ne bi mogla i prije ako budem stigla.

U 6 tjednu sve to vadila

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    29. Studeni 2017. 20:43

Ja isto imam rh i grupu vec od prije. Samo moram hepatitis i antiglob.test. imam neki sastanak u 9 a mislila sam sutra skocit, al nista onda cu u petak... a kad budu nalazi i da li moras ici po njih ili? 

HappySeal
    29. Studeni 2017. 20:45

Inace, krepajem na naziv klokani. 

Al moj isto uvijek kaze - vidi kako cure tamo.

27.6. 💙

29. Studeni 2017. 20:46

Ja sam to na petak vadila i u ponedjeljak isla po njih,krvna grupa,rh faktor i sifilis,a za hepatitis sam u laboratoriju dva tjedna cekala nalaz

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    29. Studeni 2017. 20:46

Nisam to pitala 

Pretpostavljam da salju mailom, ali ne bi se kladila.

27.6. 💙

ivymicek
    29. Studeni 2017. 21:06

HappySeal

Nisam to pitala

Pretpostavljam da salju mailom, ali ne bi se kladila.

😂😂😂😂 Ni ja se nebih kladila..
    Al me nasmija

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Bublica123
    29. Studeni 2017. 21:11

Honey

Ja isto imam rh i grupu vec od prije. Samo moram hepatitis i antiglob.test. imam neki sastanak u 9 a mislila sam sutra skocit, al nista onda cu u petak… a kad budu nalazi i da li moras ici po njih ili?

Nalaze moras pokupit kod njih...dobit ces raspored kad se preuzimaju...mislim da ne salju

HappySeal
    29. Studeni 2017. 21:12

Sva sreca da je 21. stoljece. Sletili smo na Mjesec, imamo paradajz po zimi i umjetna tkiva, ali ne mogu poslat nalaz mailom. Koja prva ode neka pita i javi.

27.6. 💙

Tea👶
    29. Studeni 2017. 22:01

Neki ne zele poslat mailom nikakve nalaze, ne bi da je vojna tajna 😂
    Ja sam iz Zagreba, ali zivim u Dubrovniku.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 22:27

Meni su urinokulturu i nalaze krvi slali mailom, to me šokiralo. A hormone kad sam vadila su mi rekli da ne mogu radi povjerljivosti podataka. Ne razumijem zasto je moj nivo TSH povjerljiv podatak, a nalaz krvi nije 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.