Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    29. Studeni 2017. 22:42

Ma presmiješno je sve to sa nalazima. Meni u suncu sve nalaze šalju na mail. Od krvi, hormona, do pape. Sad sam na 1. pregledu prvi put radila papu kod socijal. dr i pitam dal će poslat na mail i koliko se čeka nalaz. Nisam mogla vjerovat kad mi je rekla da se nalaz pape čeka 3 mjeseca! U suncu kad sam radila dođe na mail u roku 7-10 dana.
    Žalosno je koliko mjesečno od plaće odvajamo za zdravsteno a koliko malo koristi od svega toga zapravo imamo.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

baarbaraa29
    29. Studeni 2017. 22:42

O jeste vrijedne pisalice! Nisam se skoro ovako nacitala 😂
    Mi smo 9 god.zajedno, skoro od pocetka zivimo zajedno, bili 6,5 u vezi kad smo se vjencali.. Svadba bila na njegov rodjendan 😆
    Visoka 183 i 69kg.
    Ja isto pijem "duphastone", ali ovdje su to tablete od po 200mg x 3! To mi nije jasno kako tolika razlika? Nase Dupha.su nesto ful sitno mg, jel tak?
    Jos malo cemo 2 na dan, onda 1 i gotovo!
    E da, valjda mi se nece obit o glavu 🤔😄 ali meni mucnine izgleda prestaju!
    U potpisu: Stara 😋 Prvorotkinja od 30 god.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Tinchyca
    29. Studeni 2017. 22:45

E da, umrla sam na "klokane" 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

29. Studeni 2017. 22:46

franovamamita

Jessy meni je sad na prvom pregledu otkriven polip kad mi je uzimala papu i imam smedi iscjedak koji je vjerojatno zbog njega ali duphaston preventivno jer ljetos sam morala prekinuti trudnocu u 17tt pa da se osiguramo na sve nacine tako nesto… a tebi ce terapiju ukinuti kad se hematom povuce skroz koliko pijees ja 2x1
    minnie ja vodim trudnocu kod socijalnog,imad li jos uvijek iscjedak ili se to samo jednom pojavilo?

Samo jednom je bilo u mene. Nadajmo se da se neće ponoviti više, niti jednoj curi :)

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 22:53

To cekanje papa nalaza ovisi o ginekologu i njegovom dogovoru s laboratorijem koji izraduje nalaz. Bila sam kod jedne gin i tamo mi ni nakon 7 mjeseci nije bio gotov nalaz! Kod ove sadasnje mislim da bude za mjesec dana, ali obicno idem u sklopu sistematskog pa ne idem kod nje.
    Molim?? Duphastoni od 200mg? Na mojima pise 10!

HappySeal
    30. Studeni 2017. 08:07

Kod mog se na papu čeka mjesec dana. Urinokulturu sam dobila na mail, a krvnu sliku je ginekolog dobio na mail, pa je sestra isprintala da imam sve na jednom mjestu. 

Meni isto nije jasna ta tajnovitost gdje ne treba. Što će netko s mojom razinom antitijela? Ucjenjivati me? 

27.6. 💙

baarbaraa29
    30. Studeni 2017. 08:31

Jessy ma ovo nisu Dupha., ja sam vani, ali su u njihovoj sluzbi, isto nadomjestak progesterona, ali svedno mi nije jasno ako oboje imaju izrazene vrijednosti u mg zasto su ove toliko jace!
    Ajd npr.folna je u mikrogramima (ne?). A da, btw.i nju pijem od 800 tih mikro. 🤔

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Honey
    30. Studeni 2017. 08:49

Barbara pila sam i ja 800mikrograma prva tri mjeseca, sad sam na elebaby (pije se od 13tt zbog omege3) on ima 400mikrograma, i to je minimum koji treba unositi. Slušati preporuke svog ginekologa i bit će sve ok.  

• Biebo6
    30. Studeni 2017. 09:10

Uh uh jeste se natipkale, nikako stići 😊
    Hvala svima na dobrodošlici. Ja sam u braku 10 godina, imamo sina od 6 i sad čekamo "pojačanje" 😂
    Ne znam jesam li napisala, sina sam rodila sa 27, a sad imam 33. 
    Ja sam također na Duphastonima (do 14 tt) jer imam PCOS i uvijek se vodim pod kritičnu T, pa da spriječimo mogućnost spontanog. Pila sam ih i u prvoj T.

👶 3.8.2018. 💗 mrva #2

30. Studeni 2017. 10:19

Jutro...eto ja polako i sa strahom govorim da mislim da moje mučnine prestaju, već 4 dana nisam na torecanu a nije mi mučno i mogu papati. Uf, nadam se da je to to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.