Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    29. Studeni 2017. 20:05

Jessy2009

Evo bas sad gledam nalaz, nemam guk, a glukozu jedinu u nalazu urina, u krvi ne. Nisu mi ni zeljezo testirali, ali to su rekli da nije obavezno.

Pa kak u urinu? A sta pise koja je vrijednost tj. referentni val? 

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 20:11
    Evo da vidite da nisam luda 😁😁😁
    Evo da vidite da nisam luda 😁😁😁

Honey
    29. Studeni 2017. 20:19

Ok pa vjerujem da nisi luda, nego ja sam shvatila da imas glukozu u urinu a to bi znacilo da imas povisen secer u krvi i da je u pitanju dijabetes. 😁 Sorry. 
    Mozda su se samo po njoj ravnali... 
    Ti si pitala za zeljezo? Ne moraju vaditi zeljezo bas, meni je zakljucio po eritrocitima, hemoglobinu i morfologiji eritrocita (mcv, mch, mchc) da mi je manjak u pitanju jer mi je sve bilo u granicnim vrijednostima a vec sam pila elevit koji ima nesto zeljeza znaci bas mi je nisko bilo. Npr. Hemoglobin mi je bio 119 a ref.interval je od 119-157. 
    Pogledaj si to, ako ti je to sve u normalnim vrijednostima onda su zakljucili da nema opasnosti od anemije. 

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 20:21

U kojem tjednu ste vadile krv za krvnu grupu, rh faktor i one bolesti? Meni pise u 12. da idem, ali nije mi bas jasno zasto ne bi mogla i prije ako budem stigla.

ivymicek
    29. Studeni 2017. 20:22

Tinchyca

Ena31

Tinchyca

Mi smo u vezi 11 godina i u braku godinu i pol, tak da smo sve školski odradili

Uf..skoro ko i mi..bili zajedno 10godina pa sad još 3 u braku 😀

Mi smo je vjenčali točno na 10. godišnjicu veze :)
    Trebala je bebica biti i ranije ali nije nam uspjela prijašnja trudnoća.

Kak sutra idem vadit krv i ne smijem jest poslije 6. Upravo sam se sad najela za 3 osobe, spekla 2 šnicle na naglo, izdnistala mahune, 3 mandarine, 4 ferrero rocher-a

Ne brini vjerojatno si pojela dovoljno rano da do ujutro krv bude ok. Ako i ne budi reci da si ujutro zaboravila biti na tašte pa da ponoviš nalaz 😂.

Jer ja tuka sam zaboravila da moram biti na tašte te mi je nakon jutarnje kave šećer bio 6.3.
    Dva tjedna sam pazila kaj jedem malo ugljikohidrata puno proteina i salata te mi je drugi put (ovaj put na tašte) šećer bio 4.7

Samo hrabro😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    29. Studeni 2017. 20:22

Moj muž vas zove klokani 😂... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Studeni 2017. 20:23

Do jutra ce to sve nestat iz tebe,ali da sam ti se nasmijala jesam

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

29. Studeni 2017. 20:24

Tinchyca

Ajoj, inače se stvarno zdravo hranim i fizički sam aktivna. Krvna slika mi je uvijek super i nikad povišena glukoza. Tak da mislim da bu i sutra nalaz ok. Mislim da bi teškopodnijela dijetu :)

I meni muž stalno: kaj tipkaš stalno, aha opet klokanica hehehehe
    Od kud ste inače curke?

Iz karlovca ja osobno

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    29. Studeni 2017. 20:32

Jessy2009

U kojem tjednu ste vadile krv za krvnu grupu, rh faktor i one bolesti? Meni pise u 12. da idem, ali nije mi bas jasno zasto ne bi mogla i prije ako budem stigla.

I meni je moj vise puta rekao da to obavim ali do 12tt. Evo vec kasnim 😂 mislim da mozes ranije da je to ok. Ja danas otisla po uputnice. Koliko se brzo to obavi ako dodem recimo u 7? Jel bio tko? 

HappySeal
    29. Studeni 2017. 20:36

Kaze sogorica da je najbolje doc oko 9 jer tad ova radna netrudnicka ekipa bude gotova, a tamo bas nema za sjest i bude guzva. Ima kutija za trudnice, al kaze da nije stekla dojam da imamo prednost. 

Ja imam krvnu grupu i rh otprije, zvala sam i kazu za antitijela da mogu doc ranije. Zasto neki moraju cekat... nemam pojma.

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.