Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kolačić
    29. Studeni 2017. 16:04

Honey

Kolačić

Cure, idem sutra vaditi sve te pretrage i nisu mi rekli ništa posebno, samo da dođem. A moram vaditi:se, kks, urin, guk, ast, alt, ggt, fe, UIBC, TIBC, k, na, kol, trig, urea, creat, HDL, LDL, t3, t4, tsh. Imate li kakve preporuke?

Nemoj večeras jesti ništa teško i ništa poslije 19 sati. Zbog šećera
    Uzmi si nešto u torbicu za poslije za gricnut (poslije pretraga jel) jer meni su izvadili 5 bočica. Uzmi i vodu da možeš piti da imaš dovoljno tekućine za pipi,to je sve. Sretno !

Ništa poslije 19?   Umrijet ću, jooooj hahahaha 

• Kolačić
    29. Studeni 2017. 16:05

MinnieMouse

Drage trudnice,

vodite li svoju trudnoću kod privatnika ili preko doma zdravlja? :)
    Sve uputnice se mogu dobiti samo preko doma zdravlja ili vrijede i ove od privatnika?
    Prva mi je trudnoća i aposlutno sam neupućena. Prvi pregled kod privatnika kod kojeg inače obavljam preglede u petak. Po kalkulatorima trenutno sam 7+0, trebalo bi se čuti srce? :)

Ja ti nemam zdravstveno pa zasada sve preko privatnika, nadam se od sljedećeg mjeseca da mogu imati pravo na zdravstveno pa ću onda ići soc.gin.

29. Studeni 2017. 16:06

Jessy2009

MinnieMouse

Drage trudnice,

Sve uputnice se mogu dobiti samo preko doma zdravlja ili vrijede i ove od privatnika?
    Prva mi je trudnoća i aposlutno sam neupućena. Prvi pregled kod privatnika kod kojeg inače obavljam preglede u petak. Po kalkulatorima trenutno sam 7+0, trebalo bi se čuti srce? :)

Bok, dobro dosla! Ja vodim kod privatnika, ali uputnice uzimam kod socijalnog da ne placam. Vrijede ti recepti od privatnog, ali ih onda ne pokriva zdravstveno.
    Daaaa, vidjet ces tada vec malu bebicu i srce, ja sam isla na prvi pregled sa 7 tjedana i sve se vidjelo! 😊😊😊

Jessy2009 hvala ti na informacijama :)

Još što me zanima je da li ima još koja trudnica možda sa fibroadenomom na dojci?
    Sve do jučer grudi su me standardno boljele, ali onda je počelo i sa bolovima na mjestu gdje se nalazi fibroadenom - probadajućim, oštrim, kratkim, čestim kroz dan. Pijem i Duphaston pa vjerujem da i ta dodatna doza hormona utječe na sve, ali bih voljela čuti i vaša iskustva ako ih tko ima.

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

29. Studeni 2017. 16:09

TeaC

ivymicek

Meni je dok jučer radio oba i vag i preko trbuha. Malo je morao stiskati kako bi bolje vidjeli bebu (možda i zbog ono malo sala što imam 😂). Ali da mislim da se sada u višim tjednima kreće na uzv preko trbuha.

A onda bolje vaginalno. Meni je svaki put do sada radio gin.pregled da vidi cervix, iscjedak, i da li je sve na mjestu, pa sam se ponadala da je barem taj vaginalni gotov 😂
    A dobroo….jesam ja tu najmlada? Jucer sam napunila 24 godine. Bas me zanima raspon godina ove super grupice 😊

Draga sretan ti rođendan,uz ispunjenje svake tvoje zelje ja cu 7.og navrsit 29 i u njoj po prvi put postati mama,srecom prije se nisam mogla zamisliti,dok sve nije samo od sebe doslo i evo uspjeli smo

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Tinchyca
    29. Studeni 2017. 16:11

Kolačić i ja sutra idem vadit krv. Isto mi je rekla doktorica da poslije 18 dan prije ne jedem ništa... i samo zbog toga odgađam već tjedan dana vađenje krvi. Lol

Kad smo kod godina ja imam 29 a u 4mj ću imati 30. Tako da ću roditi prvo dijete sa 30 :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

29. Studeni 2017. 16:13

Jeste udane sve?mi smo planski bebu odradili sad kroz mjesec dva jos matičara,s obzirom da se meni sad planirat neke ceremonije pa cemo crkvu kad i krštenje

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

ivymicek
    29. Studeni 2017. 16:18

MinnieMouse

Drage trudnice,

Dobro došla! Veselimo se super vijestima u petak :)!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    29. Studeni 2017. 16:21

Jama

Jeste udane sve?mi smo planski bebu odradili sad kroz mjesec dva jos matičara,s obzirom da se meni sad planirat neke ceremonije pa cemo crkvu kad i krštenje

Mi smo ostali trudni (prvi put) mjesec dana nakon zaruka. Kada je mališa imao 9 mj vjenčali se i krstili 2 u 1. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Studeni 2017. 16:25

Jama

Mi smo u braku preko godinu dana, bebicu smo planirali prije 2-3 mjeseca, ali je došla tek sada. :)

@ivymicek hvala ti! :)

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

• Kolačić
    29. Studeni 2017. 16:27

Mi smo se vjenčali bez neke velike ceremonije u kolovozu, planirali smo svadbu napraviti u svibnju kad bi njegova sestra došla iz SAD, a sva nam je rodbina u Sarajevu ili oko njega pa smo mislili dolje nešto praviti, ali evo... dogodila se beba. ja bih pravila svadbu na ljeto u obliku neke proširene večere ili nešto, ali dragi kaže da je to glupo jer već ćemo imati bebu i sve. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.